פותחת סקר אח לסקר המוסיקה

סם2

New member
לנו לא היתה חופה.

השיר שהתנגן הרבה סביב החתונה היה into my arms של nick cave ועצם כל הדיסק the boatman's call

לחופה נכנסנו עם All U need is love

של הביטלס. גם יש לזה כזו התחלה דרמטית. אחרי החופה הי Heaven, I"m in heaven.... היום אולי הייתי בוחרת משהו אחר. חוץ מזה בשירי הרקע היה שיר של אהוב נעוריי...ברוס ספרינגסטין, Little girl I wonna marry you....

לא נעים לי להגיד שסה"כ אני נשואה 5

שנים, ואני לא כ"כ זוכרת את השמות של השירים. לפחות אני זוכרת מאיזה דיסקים הם לקוחים: שיר לכניסה - נעימה של שיר של להקת אבבא (לא זוכרת את השם, צריכה לשמוע כדי להיזכר..), אבל מתוך הסרט "חתונתה של מיוראל", סרט מזעזע, אבל הנעימה מדהימה. שיר בסוף החופה - מתוך הדיסק של אלי מקביל, שוב לא זוכרת איזה, אבל משהו שקשור ב - love... ושיר הסלואו - אחד השירים האהובים עליי, מתוך הסרט טריינספוטינג - just a perfect day, בביצוע המקורי.

לא רוצה לעשות הקבלה בין מה שקורה

שם בסרט לבין החתונה שלי... ואגב, ראיתי את הסרט פעם ראשונה באוסטרליה, לפני 10 שנים בערך, כשהוא רק יצא והוא היה שם להיט היסטרי. אבל אז בכלל לא חלמתי שאני אתחתן לקול צלילי הפסקול שלו. ודרך אגב - השיר הוא Dancing queen המיתולוגי. לא מאמינה ששכחתי! ודבר חיובי נוסף שיצא מהשרשור הזה - הולכת לחפש דחוף את הדיסק הזה, רוצה לשמור לי אותו, שיהיה מה לספר (ולהשמיע) לנכדים.

מעיןבר

New member
ואנחנו

נכנסנו עם "בקיץ הזה תלבשי לבן" שגם צוטט על ההזמנה.(הייתי בטוחה שזה נדוש ומסתבר שלא) נגמר בשיר של טיפקס (לא זוכרת איזה אבל שנינו מתים על הלהקה) הסלואו - what a wonderful world הנפלא של לואי ארמסטרונג - קלאסי בעיני

lulyK

New member
you're just too good to be true

שאין לי מושג מה השם הרשמי שלו, בביצוע של לורן היל (ידענו הרבה לפני החתונה שאנחנו רוצים אותו. ראיתם את המחווה בשיר שלנו?
). היציאה מהחופה היתה עם שיר קופצני ולא מוכר שאין לי מושג איך קוראים לו (הוא נבחר אחרי שעתיים של הקשבה מטושטשת לחצי ספריה במוסיקה פלוס ביחד עם רונן גוטמן האגדי).

u z a

New member
זה גם היה שיר הכניסה שלנו

מה שזכור לי ממנו, זה שאנחנו הולכים בדרך לחופה, וברקע יש את ה"אנחות" שבתחילת השיר, ואף אחד לא מבין מה השיר. בסוף הגענו לחופה לפני הפזמון
. לדעתי השיר נקרא Can't Take My Eyes Off You. אחרי שבירת הכוס היה I Feel Good של ג'יימס בראון.

אפרת12

New member
צודקת לגבי שם השיר

הביצוע של לוריין היל באמת מעט ביזארי
אני מטורפת על השיר הזה לגמרי

../images/Emo124.gif מודה בגניבה של שיר החופה

וסיפור שהיה כך היה: מאחר והחתונה שלנו היתה חתונה בהתראה קצרה (חודשיים להרים אירוע לבד, בחצר של ההורים), ישבנו אצל "שבלול", הדיג'יים שלנו וחיפשנו בין השאר שיר כניסה לחופה. לא הצלחנו להחליט על כלום, ואז שלף לנו הבחור קטע של תופים אפריקאיים - מתחיל שקט ומקבל תאוצה בהמשך - שאל אם נשמע לנו ונכבשנו. מסתבר, שהקטע הזה היה קטע מקורי שהכין זוג שהתחתן כמה ימים אחרינו
. הם רק לא יודעים שאנחנו 'שאלנו' אותו מהם ללא ידיעתם. אז אם מישהי מכן נישאה בקיץ 98', "שבלול" תיקלטו ומנגינת החופה שלה היתה תופים אפריקאיים, אני מתנצלת... שיר פוסט חופה - it must be love/madness

דפנה מי

New member
ואצלינו

הכניסה לחופה : I can't helpfalling in love with you של UB40 היציאה : It's time to start the music של החבובות

Rplus1

New member
טרם-טרם...

פיזזנו לחופה עם המוסיקה של הפנתר הוורוד וסגרנו עם החבובות

sugerbabe1

New member
אומנם לא היה טקס אבל היתה מסיבה

גדולה וכשנכנסנו יש קטע תופים של שוטי הנבואה.... וזה ישר התחבר לי לכניסה שלנו שממש לא רציתי דרמטיות.

נכנסנו לחופה עם השיר ממלך האריות

Circle of life אני חושבת שקוראים לו. ביציאה היה השיר Love is in the air.

lcילנה

New member
מוסיפה את שלי ../images/Emo132.gif

שיר כניסה לחופה - what a wonderful world בגירסא המקורית של לואי ארמסטרונג. שיר יציאה - משהו מ - lord of the dance בחירה שלו. סלואו שלנו - dance me to the end of love של לאונרד כהן. כמה קשה עבדתי על להחליט על הראשון והאחרון. רציתי ברית עולם של מתי כספי אבל חברה טובה שלי גנבה לי את זה כשהתחתנה לפני.

למעלה