פותחת סקר אח לסקר המוסיקה

עמית@

New member
כנ"ל - הערצה עיוורת

לפני כמה ימים שמתי את דיסק האוסף שלהם ורקדתי עם תמר, היה מדהים.

u z a

New member
קווין../images/Emo99.gif ופרדי מרקורי...

אלוף נעורי...

הייתי פעם בחתונה שניגנו בה את

"אז מה שווה כל סיפור האהבה הזה.." אין לי מושג מי שר את זה. מי שמאמינה ברמזים מקדימים מוזמנת לנחש מה קרה לזוג המתחתן בהמשך.

אחלה סקר

בכניסה לחופה היה את עידן רייכל "הנך יפה רעייתי ושפתותייך חוט שני".... (לא זוכרת את השם של השיר. בחירה של הבנזוג. ביציאה מהחופה היה את when I'm 64.

לוזוכרת איך קוראים לשירים../images/Emo79.gif

אבל שיר הכניסה לחופה היה שיר האוס מלודי עם שירת אופרה בהתחלה. עם שבירת הכוס הדיג'יי נתן ב"מאסיב אטאק" חביב וקופצני.

עמית@

New member
../images/Emo41.gif מנצלש"ת..

אתמול הייתי בחתונה של מישהו מהעבודה, חשבתי שיהיה אירוע מעיק שאין-ברירה-אלא-ללכת-ללחוץ-ידיים-מזלטוב-מזנון-שבירת כוס, להפתעתי, היה כיף לא נורמלי (עזרו לזאת כמה וכמה כוסיות - כן כן, השארתי חלב שאוב בבית) אכלנו, רקדנו, צחקנו נורא, דיברנו פה בעבר על החשיבות של היציאות האלו והחסך שלהן בחיים, אז זה היה במקום, חזרתי בשלוש בלילה מותשת להחריד לשתי ילדות ערות.. "אמא מים, אמא ציצי, אמא נשיקה, אמא פיג'מה עם כלבים ולא פיג'מה עם בלונים, אמא פיג'מה ורודה כמו של דורון, אמא תכסי אותי אמא אמא..." אבל היה לי שובר שיגרה מעולה, בא לי עוד..

מזדהה. לפני כמה ימים

נפגשתי עם חברות בבית קפה. החצי נשאר בבית, היונק כבר גמול, אני חופשייה לשתות כאוות נפשי. חזרתי מאוחר, בלי חששות, בלי נקיפות מצפון, בכיף! זה אכן חסר לי.

POOH*

New member
אצלנו...

שיר כניסה לחופה היה: "אין קץ לילדות" של פורטיס ושיר יציאה: "נפלת חזק" וסלואו: "אנחנו שנינו" של דני רובס. POOH

אפרת12

New member
נכנסנו עם מנגינה מקפיצה

מ-LORD OF THE DANCE, ויצאנו עם שיר החתונה של שלמה יידוב הסלואו היה HAVE I TOLD YOU LATELY בביצוע ואן מוריסון ולגבי שיר הכניסה - במקור רציתי את "ביום שאת תרצי בי" של שלמה יידוב, אבל בגלל שמאוד חשובות המילים במקרה הזה, ולא הייתי בטוחה שישמעו את זה כמו שצריך אז החלטנו לשנות והסלואו היה אמור להיות WHEN I FALL IN LOVE בביצוע של סלין דיון (ועוד מישהו) מנדודי שינה בסיאטל, אבל יומיים לפני החתונה אורי ביקש לעשות חזרו תעל הסלואו, והקלטת היתה באוטו ולא התחשק לי לצאת להביא אותה - אז שמתי את HAVE I TOLD YOU LATELY, ותיכף אחרי זה הלכתי להתקשר לדיג'ייאית שלנו ושיניתי

swann

New member
עונה (כי לרגע יש לי זמן)

כניסה לחופה - עם מתופפים. שניה לפני שזה נהיה במודה
הפתענו את כולם ונכנסו עם תופי טמטם ודרבוקות. היה מגניב והאורחים היו בהיי... אחרי שבירת הכוס - Ray Of Light של מדונה. שיר שתמיד עושה לי כיף. בכל מקרה (לפחות ע"פ הוידאו) בגלל ההתנפלות על החופה אף אחד לא שם לב לשיר גם ככה...

galiaS

New member
Just like starting over

של ג'ון לנון בדרך לחופה. השירשור הזה עשה לי חשק, אני מיד הולכת לשמוע אותו.

hagaram

New member
ווואאאוווווו - כל כייף להיזכר

היתה לנו חופה מדהימה ושמחה. נכנסנו עם קטע טראנס מדהים. תוך כדי החופה שרו לי את השיר "הילדה הכי יפה בגן".... באופן ספונטני לגמרי יצאנו עם השיר הילולה של שבע, בליבוי תופים אפריקאים - LIVE

n i s h a

New member
בסה"כ עברו 6 שנים

ואנחנו שנינו לא מצליחים להזכר מה היה שיר סיום החופה. ניחא אני - אחרי שני הריונות... אבל הוא??
וכמה מחשבה ניתנה לזה בזמנו..... מוסיקה של ה Gypsy kings ליוותה אותנו לחופה. (מותר לעלות קובץ מוסיקה לפורום?)

אפרת12

New member
אני מניחה שהוא לא זוכר כי הוא גבר..

כך לפחות זה עשוי להיות אצלנו - למעט שיר הכניסה שאותו הוא בחר והוא מאוד גאה בו לגבי קבצי מוזיקה - זה כנראה לא חוקי, מה עוד שאני לא מאמינה שזה ייכנס ב-250K, כך שגם אם טכנית זה היה אפשרי (אני לא בטוחה) יש את כל הסיבות שבעולם לא לעשות את זה. אבל את יכולה לתת את השם של הקטע.

למעלה