פותחת סקר אח לסקר המוסיקה

שִירָה

New member
אני חשבתי שאני אשנא כל רגע ורגע

מהחתונה, כי אני לא אוהבת אירועים המוניים כל כך (1500 איש), ולא כל כך אוהבת לרקוד, אבל בסופו של דבר, רקדתי בטירוף, ונהניתי מכל שניה ושניה מהחתונה.

Arfilit

New member
../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שאני מכירה כל כך הרבה אנשים....

שִירָה

New member
אני עצמי לא הכרתי את כולם ../images/Emo9.gif

רבים מהם היו חברים וקרובי משפחה של הוריי ושל הורי בעלי. לכל אחד מהם יש חוג רחב של ידידים ועמיתים לעבודה. והגיעו גם הרבה חברות שלי וחברים של בעלי... ודווקא היה כל כך כיף! (אגב, האם יש הבדל בעברית בין המשפט "I didn't know everyone" למשפט "I didn't know anyone"?)

משוש30

New member
את שואלת ברצינות?

לא הכרתי את כולם (זאת אומרת הכרתי חלק) ולא הכרתי אף אחד

שִירָה

New member
משום מה, המשפט

"לא הכרתי את כולם" נשמע לי כתרגום אפשרי לשני המשפטים, אבל ייתכן שאני טועה. גם את הרגשת צורך לפרט את פירושו המדוייק של המשפט בהודעה שלך, כנראה משום שהוא אינו חד-משמעי.

ענתש

New member
גמאני חשבתי שהתפלק איזה 0 מיותר.

ואני עוד קיטרתי שהחתונה גדולה לי מדיי (400 איש שכולם הגיעו, עד האחרון שבהם - 100% נוכחות, היינו קצת בשוק). קינאתי בחברה שהתחתנה עם 150 איש אז אחותי אמרה לי "מה את רוצה ? גם לך יש 150 איש... רק מהצד של אבא !" רעה

ואני חשבתי שלנו היתה חתונה גדולה...

(1000 איש הוזמנו הרבה יותר)איפה הכנסתם את כולם?, אנחנו לא מצאנו מקום במרכז הארץ ליותר מזה....

שִירָה

New member
ואצלנו, שיר הכניסה לחופה

היה מנגינת החופה היהודית המקורית שאני מאד אוהבת, בביצועו של אחי הבכור. מנגינת הסיום - זו שנוגנה כשיצאנו מחדר הייחוד, היתה "The final countdown".

ענתש

New member
אני הכי אוהבת בחתונות דתיות את

הזמן שהכלה מקיפה את החתן וכל הקהל כאיש אחד מזמזם את המנגינה היפה הזו...

שִירָה

New member
ואני הכי אוהבת בחתונות

את הרגע שהחתן והכלה נפגשים לראשונה אחרי שבוע של פירוד, והחתן מכסה את הכלה בהינומה. ובעיניי, המנגינה הזו מאד מרגשת גם בגלל שהיא ליוותה כל כך הרבה זוגות לאורך ההיסטוריה היהודית - בדרך אל חופתם.

isidora

New member
בכניסה - It must be love

של madness ביציאה - finally מהפסקול של פרסיליה...

n i s h a

New member
הו, הו, תודה רבה ../images/Emo124.gif

זה מה שלא זכרנו
זה גם היה שיר היציאה שלנו.

מעין26

New member
עונה גם לסקר

בכניסה לחופה היה דואט מדהים של סטינג עם רוברט דאוני גוניור מהפסקול הסידרה של אלי מקביל (הייתי מכורה לסידרה) "evry step u take evry move u nade " וליציאה מהחופה היה את" love is in the air".היה מרגש אין מה להגיד.

../images/Emo41.gif תת סקר שיר החתונה הגרוע ביותר

הייתי פעם בחתונה שהסלואו הראשון היה לצלילי I want you של אלוויס קוסטלו. אכן שיר מדהים אבל איך לומר, לא בדיוק מתאים לאירוע
. אודה - נחרדתי קשות. עושה רושם שהם לא ממש הקשיבו למילים. מכירים עוד כאלה?

הדר לצ

New member
לא שיר חתונה, אבל שיר בחתונה

love of my life you hurt me broken my heart and now you leave me לא יודעת איך קוראים לזה, לא יודעת מי שר. רק יודעת שהיה לי נורא נורא חשוב התוכן של המילים בשירים של החתונה שלי, ובצפיה בחומר הגלם הסתבר שבסוף בסוף, כשהיינו כבר מותשים ממש ה-DJ שם את השיר הזה. הייתי המומה. המון זמן...

אפרת12

New member
בת כמה את../images/Emo35.gif...

השיר נקרא LOVE OF MY LIFE, הוא של להקת קווין ושימי
לסוף השיר: you will remember when this is blown over and everythings all by the way whem i grow older i will there at your side to remind you how i still love you i still love you...

הדר לצ

New member
תודה ../images/Emo9.gif

אני בת 31, אבל לא מכירה את קווין ממש טוב (אל תגלי לאף אחד
) ובכל זאת שמתי לב רק למלים שבלטו בשיר והן לא מצאו חן בעיני. טוב לדעת שיש לשיר הזה סוף טוב. תודה

למעלה