פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה חדש בכך?

הממשלה פועלת בדיוק להסלמת-הסלמת-הסלמת הפעולות הצבאיות, בהתאם למשאלה של "אישמרכז" ("למוטטטטת!").

ne ro

New member
כרגיל

ישראל מגיבה בפעילות צבאית קיצונית נגד אוכלוסייה אזרחית תוך התעלמות מהחוק הבינלאומי.

Lilac Wine

New member
יווו איזה רדיו!!!

עזוב כבר את החוק הבינלאומי גם החיזבאללה וגם החמאס לא פועלים ע"פ החוק הבינלאומי

ne ro

New member
נכון

אבל הם לא לגיטימיים. ישראל היא מדינה שחברה באו"ם. היא משתמשת שוב ושוב בנשק ובצבא נגד אוכלוסייה אזרחית פלסטינית ע"ע חיסולים, הפצצת בתים, וכו' וכו' .

Lilac Wine

New member
זה נוח להגדיר

דברים איך שאתה רוצה להגדיר אותם. זה לא נגד אוכלוסייה אזרחית! אתה לא חושב שאתה גובל בחוצפה? אם היית גר פה ועכשיו היית בירושלים ועכשיו המחבל שתפסו הבוקר היה מתפוצץ והיית מאבד שני רגליים ושני ידיים,לא היית מעדיף שיהרגו אותו קודם?

Lilac Wine

New member
לא לצמיתות

אני משערת.. אז תחזור לצרפת ותענה לי על שהאלה הזאת

ne ro

New member
וחוץ מזה..

בשנים האחרונות אין כמעט פיגועים.. ואני מדגיש כמעט..

אז אנחנו צריכים "להדפק" כי הם

"לא לגטימיים"? החוק הבינלאומי הוא אנכרוניסטי ולא רלוונטי למציאות של לחימה בטרור, היא מתאימה רק למציאות של צבא סדיר מול צבא סדיר במלחמת העולם השניה, ובהקשר הזה הוא נכתב. העולם השתנה, החוק לא! ישראל משתמשת בנשק וצבא כנגד מחבלים ומחבלים בלבד, מאחר והמחבלים גרים/פועלים/יורים/מסתתרים בשכונות אזרחיות אז גם אזרחים נפגעים ואין מה לעשות, רוצה לא יפגעו? אז או שהפעילות הטרוריסטית תעשה משטחים רקים מאוכלוסיה אזרחית או שלא יפעלו בכלל. חיסול באיזור הכי צפוף בעולם בדרך כלל לא יוכל להיות "נקי". "הפצצת בתים" לא, הפצצת מבנים, כדי שמבנה יהיה לבית הוא חייב להיות אזרחי לחלוטין, אסור שיהיו בו פעילי טרור או אמצעי טרור, אם הם קיימים אזי הבית הופך למבנה ובעצם למטרה צבאית לגטימית. נכון, "החוק הבינלאומי" לא מתיר חיסולים, יפה, מה הוא מציע במקום?, הכי קל בעולם להגיד מה לא, מה האלטרנטיבה?, להזמין אותם לחקירה? (הם באמת יבואו
), להיכנס קרקעית ולעלות על מטען? (שאנחנו נסכן את חייהם עבורם?, השתגענו?).

ne ro

New member
עלאק "מלחמה בטרור"

זה מזכיר לי את הגיבובים של מטרניך על הציר האטלנטי של ארה"ב נגד הטרור . אני עדיין חושב שזה כינוי פאתטי לבוש ושרון

Lilac Wine

New member
כייף לנו

לראות שחיילי צה"ל נהרגים,אז אנחנו פועלים כדי לעלאק לחסל טרור

למעלה