פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ne ro

New member
לצרכי שלום נטו ../images/Emo6.gif ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

להפקת אנרגיה חשמלית. בתחנת כוח

אין אפשרות להעשרת אורניום. אם המדענים האירניים מנסים להעשיר אורניום במעבדות כלשהן, הרי לרוסיה אין לזה שום קשר. כדאי ללמוד את העובדות לפני שאתה צוחק.... על עצמך

matan115

New member
לטלמון סילבר

בין אם תוכנית הגרעין האיראנית היא רק להפקת חשמל או בין היא בנוסף להפקת נשק גרעיני בשני המקרים יש צורך בהעשרת אורניום. מה שקורה שישנו דבר שנקרא דרגת העשרת אוראניום. המידות אינן מוכרות לי אבל בשני המקרים יש צורך בהעשרת אורניום רק בסדרי גודל שונים, לפיתוח נשק גרעיני יש צורך באורנים מועשר בדרגה גבוהה בהרבה מאשר באורניום בשמתמשים להפקת אנרגיה חשמלית.

אבל אם אירן לא תעשיר אורניום בעצמה,

רק תקבל כמה שצריך עבור תחנות הכוח הגרעיניות, היא לא תוכל לייצר נשק גרעיני. רוסיה עזרה לאירן רק בבניית תחנת הכוח, לא בהעשרת אורניום. וזוהי גם ההצעה של האירופים - לעזור לאירן בהפקת אנרגיה חשמלית בתנאי שתפסיק את התכנית להעשרת אורניום.

matan115

New member
אבל אם תשים לב לתוכנית "המקל והגזר"

ההצעה היא שהרוסים יעשירו בעצם את האורניום שמסופק לאיראן, כך הם בוודאות לא יעשרו בעצמם אורניום לדרגות גבוהות שמספיקות לייצור נשק גרעיני, השאלה היא האם בוודאות לאיראן אין יכולת להעשיר את האורניום שהם יקבלו לדרגות גבוהות? כאילו אם אין להם או יש להם את האמצעים, בגלל זה רוצים פיקוח גם על השימוש באורניום.

השיחה עכשיו אינה על אירן,

אלא על רוסיה, ש- ne ro טען שהיא עוזרת לאירן להשיג נשק גרעיני.

אמורוסו

New member
והיא אכן עוזרת לה

לא מדובר בכור אלא בציוד רב אחר שעוזר להם בתוכנית הגרעינית.

אלון 58

New member
מה קרה?../images/Emo6.gif

חמינאי ואחמדינג'אד שכנעו אותו ברצונם ב"שלום"?בדיחה טובה של כנופיית אורי אבנרי
שמיוצגת כאן "בכבוד".מישהו כאן בטוח שהוא יודע את "הנוסחא לשלום" עם ה-
האזורי. הנה הוא סגן ה-
,ידידכם האולטימטיבי=
/
בעעעעעע!!! עשו מנהג קבוע,עזבו אותנו כל השבוע!

ממה שאני יודע דווקא ישראל

בעד המצאות כוח בינלאומי בעל כוח ויכולת צבאית שיחליף את יוניפ"ל האימפוטנטי והעלוב. חוץ מזה, גם ככה הסיכוי שכוח בינלאומי יתערב ויכנס לעימות מול החיזבאללה, בייחוד חיזבאללה חזק הוא קטן ביותר. העיניין הוא יותר מהפסקת הרקטות, זה לא מספיק, הפסקת אש זה לא מספיק, הדבר היחידי שמספיק הוא חיזבאללה חלש ורחוק וצבא לבנון עם או בלי כוח בינלאומי פרוש בלבנון, לכך לא לבלייר, לא לקלטת המקולקלת אנאן יש פתרון, נראה שהם פשוט לא מבינים מה הולך כאן, לא קולטים את הפרנציפ, הם חושבים שזו עוד התנגשות בשרשרת התנגשויות, אז זהו שלא, לא הפעם, הפעם חוקים משתנים ומציאות משתנה.

ne ro

New member
אני מתנגד בחריפות

אני מתנגד בחריפות להצבת כוח יוניפ"ל בלבנון.

ne ro

New member
אבל שים לב..

חיזבאללה ואירן מאיימים רק על ישרא. הם לא מאיימים על אירופה. לכן לאירופה לא אכפת.....

הפונקציה של קיום חיזבאללה

הוא כלפי ישראל, היא זרוע טרוריסטית-צבאית של אירן נגד ישראל. הם לא יכולים לפגוע באירופה. חוץ מזה, אם לאירופה לא אכפת היא יכולה גם לא להפריע ולא להתערב, זה גם טוב.

למעלה