פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ביקורת, ביקורת,ביקורת...

יש לך אלטרנטיבה? איך פוגעים בטרור באופן יעיל, אני מדבר צבאית, באופן נקודתי, ועדיין שומרים על "החוק הבינלאומי"? אני לא מכיר דרך כזו?, תאמין לי אם הייתה, היו עולים עליה מזמן... יש אנשים הרבה יותר בקיאים ומלומדים ממני וממך ולא מצאו דרך אחרת, גם ליפי הנפש מאירופה שמתיימרים ללמד אותנו מוסר וחוק אין שום מושג קלוש.

אמורוסו

New member
אין לך מה לנטוש את החוק הבינ"ל

בניגוד למה שתשמע משמאלנים, החוק הבינ"ל הוא לטובתנו. והוא גם לא אוסר על הקמת היישובים ביהודה ובשומרון למשל. החוק הזה מבוסס קודם כל על הסכמה בינ"ל . ובכל מקרה, ישראל מקיימת אותו באופן מעורר כבוד וכמעט תמוה אפילו יש לומר. אין אח ורע למצב שאוכלוסייה תחת "כיבוש" יכולה לפנות לבימ"ש העליון של המדינה "הכובשת" או לקבל למשל מסכות אב"כ בתקופת מלחמת המפרץ. אין לך מה לדאוג. לא רק הצדק איתנו אלא גם החוק.

אמורוסו

New member
זה ממש לא בהתעלמות מחוק בינ"ל

זה לגמרי בסדר מבחינת החוק הבינ"ל. מי שמפר את החוק הוא לבנון שכן הטרור שוכן סמוך לאוכולוסייה אזרחית, מה שמנוגד לאמנת ג'נבה. לישראל יש רשות לתקוף את הטרור גם הוא בסביבה אזרחית. זה נתון לפרשנות בכל מקרה. מה שאתה אומר משולל כל יסוד.

לא...צריך ללטף את החיזבאללה

לא נורא, חטפתם חיילים ויריתם קטיושות, זו אשמתינו...ניתן לכם מה מה שאתה רוצים, אתם בסך הכל "לוחמי חופש"
זה בגלל ה"כיבוש"
הנה נשחרר לחם כמה רוצחים, גם את זה שרצח את משפחת הרן בנהריה...רגע הם בעצם אשמים שהם נרצחו...

ne ro

New member
חיזבאללה הוא ארגון טרור.

נקודה. הוא משתמש בדרכים טרוריסטיות , חוטף אנשים ומפעיל טרור. אך ישראל היא לא מדינה יותר טובה. השיטות שישראל מיישמת בפלסטינים גובלות בשיטות טרוריסטיות גם כן.

אלון 58

New member
עזוב אותך משני ה-../images/Emo151.gifים...,

הם אנשים תומכי טרור."קו המחשבה" שלהם שאם תוותר לארגוני-טרור,מיד יעשו "שלום",אלה שוכחים עוד דבר,שלום אצל הערבים זה לא שלום כמו בין דנמרק לשודיה,זה משהו בסגנון שבין סוריה ולבנון,ידעתם שסוריה מעולם לא הכירה בלבנון כ"מדינה עצמאית"?היא סרבה לפתוח בה שגרירות או נציגות כלשהי,בטענה ש"לבנון" היא "חלק משטחה הרבוני". את זה כל ההזויים של אורי אבנרי וכנופיתו כאן לא יודעים,אבל הם ימשיכו לחלום על "שלום" עם אסד וקד'אפי,הם ממש מחכים לנו בפינה...
.

ne ro

New member
ארגוני הטרור הפלסטיני

עדיין נמצאים בדמשק. אבל ישראל לא רוצה להסתכסך עם סוריה.

אלון 58

New member
גם לא צריך בינתיים...,

הם גם יאכלו בעתיד את "התבשיל" ששורץ אצלם.

על אותו משקל

בטח חיסול זארקוואי בעירק היא פרובוקציה קולוניאליסיטית אמריקאית-ציונית להשלתטות על המזרח התיכון
אולי תשכנע את האירופאים והאמריקאים לעשות שלום עם בין לאדן, הפיגוע בתיאומים זה בטח בשאשמתם
, זה בטח בגלל הדיכוי של העולם המוסלמי על ידי המערב

ne ro

New member
זה הרבה יותר מצחיק אותי

הבדיחה השבועית: רוסיה מבקרת את חיזבאללה. אחת הבדיחות בפסגת G8 של פוטין עם בוש הייתה ההתמודדות עם הטרור. ואיך לא- הרי מי מממן את איראן אם לא הרוסים והמדענים שלהם שבונים להם את הכור הגרעיני בטהרן?? !! http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArt.jhtml?itemNo=738696&contrassID=1&subContrassID=1&sbSubContrassID=0

אני חושב שהבדיחה השבועית זה אתה.

הכור הגרעיני האירני הוא לצרכי שלום נטו, להבדיל מהכור בדימונה, ואין לו שום קשר להעשרת אורניום, שתאורטית יכולה לשמש גם ליצור נשק גרעיני. ולא רק "הרוסים בונים להם", אלא גם אירופה המערבית. יותר מזה. ההצעות של המערב לאירן הן בדיוק תמיכה ועזרה בבניית הכור, בתנאי שתנטוש את תכנית העשרת האורניום.

למעלה