פייסבוק האוגדן !

perrinat

New member
../images/Emo26.gif

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1912&msgid=109804575

perrinat

New member
לא../images/Emo10.gif

גם אני רציתי לעשות מעקב אחרי מי ששלחתי לו בקשה ולא אישור אותי, כדי שאדע לרדוף אותו בהמשך כל חייו העליזים. אבל לא, אין...

ailag

New member
כי זאת הרשת החברתית העיקרית היום

גם בערב הרשתות החברתיות של ג'ף פולבר כמעט כל הדיבורים היו על פייסבוק, והשאר כלליים.

k i m k h y

New member
הנה שאלה שלא קשורה לפייסבוק... ../images/Emo13.gif

אני מנסה למקם תמונה, בראש דף המייספייס שלי (זה שבחתימתי) שתשב מעל ובצמוד לבאנר הפרסומי הקבוע שלהם. עליה להיות ברוחב זהה לבאנר. הענין הוא שבקוד הנוכחי (מאיזה אתר של קודים מוכנים מראש, ומלאי פרסומות ושאר צרות) כאשר משנים רזולוצייה, התמונה נמרחת הצידה ולא שומרת על היחסיות לעומת הבאנר. שאלתי בפורום בוני אתרים, לא היו תשובות של ממש... פה יש סיכוי לקבל ישועה ? תודה מראש...

../images/Emo13.gifהיי קימ,

זה לא פורום תמיכה טכנית, בקושי אנחנו יודעים להעלות תמונה בתפוז ולשלוח אימייל!

Nimrod H

New member
יש דברים שאני לעולם לעולם לא אבין

וזה אחד מהם.. אתר נודניק! איך איך? לא תופס את זה... לא מ-ב-י-ן! פרינת עובדת כאן שעות נוספות בגלל שהיא בעניינים חזק בפייספוק ואני יושב על הגדר ומחפש דיונים על ווב 0.2...

טוב, לא נורא

נתחיל בפייסבוק ומי יודע איפה נגמור. לא נורא, נהיה טובים, ויהיו טובים אלינו בחזרה.

meital always

New member
תמונות

ממש לא חייבים לצרף תמונה, ובאמת חלק של הגולשים בפייסבוק לא שמים תמונה (למרות שבינתיים סטטיסטית הרוב כן שמים). מצד שני ברגע שאין תמונה- יותר קשה לזהות אותך וסביר שגולשים שמכירים אותך מכל מיני מקומות- לא ידעו שזו את. כמו כן אם את גם משתמשת בפייסבוק כאתר הכרויות זה יכול להקטין את הפניות אליך. אבל אם שני השיקולים האלה לא ממש חשובים לך, זה לא הכרחי.

Nimrod H

New member
אני חושב שאין אפשרות

בכלאופן, פרינת היא הסמכות לנושאי הפייסבוק.

benda2109

New member
הכוונה שלי רק לחלק מהחברים

מצאתי פתרון קצת עקום אבל זה מה יש... להקים קבוצה סודית ושם לשם את התמונות

למעלה