פינה חדשה

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
יפה לאללה
אתה אוהב את המילים
מאוד
אתה אוהב את הלחן
כן. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
מאוד
איך הקליפ
מאכזב קצת
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
משמח
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
אה-הא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
שיר מאוד מהלב,קלי ממש מוציאה את הרגשות שלה בשיר הזה.

אממ...

איך השיר ? יפה. אתה אוהב את המילים ? אכן. אתה אוהב את הלחן ? לא ממש... אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אולי... איך הקליפ ? מכוער! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אכן. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? "שיר יפה".

14 A m i r

New member
2 - Since U Been Gone

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo104.gif

איך השיר? ממש חמוד אתה אוהב את המילים? שטחיות קצת, אבל אוהב אתה אוהב את הלחן? יאפ.. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל? לא יודע. מצד אחד הוא ההכי מצליח שלה מהאלבום והוא שיר טוב, אבל לדעתי השיר הזה הוא שיר פשוט מידי, אפילו בשבילה. איך הקליפ? מוציא עצבים לגמרי!!
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? מעל ומעבר
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? ממש ממש אהבתי

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?יפה אתה אוהב את המילים ?מאאגניבות אתה אוהב את הלחן ?מאאאגניב אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?כן איך הקליפ ?קטלני..אהבתי כשהיא זורקת את התמונה והשולחן נשבר.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מקפיץ האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?איזה מאאאגניב עוד על השיר ?זהו..

../images/Emo27.gif

איך השיר?
מטורף כזה
אתה אוהב את המילים?
אמממ,אין בו משו מיוחד,שיר פופ חמוד עם קצב יפה,אני אוהבת שירים עם עומק
אז לא.
אתה אוהב את הלחן?
יאפ
יש לו קצב ממש יפה
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל?
אממ....כן
איך הקליפ?
מ-ש-ע-מ-ם =| האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
כשאני שמחה הוא משמח אותי יותר
נחשב?[: האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
בהחלט
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שהוא שיר מאוד קליט אבל מטומטם-לא רחוק מהאמת.
עוד על השיר?
לא הספיק לך?

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? בוא נקרא לזה שיר מקפיץ
אתה אוהב את המילים ? חולה על המילים..!! אתה אוהב את הלחן ? ממש ממש ממש אוהבת
..הלחן כזה מקפיץ!..הוא ממש ממש טוב. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?
לפי דעתי הוא השיר שהכי הצליח-לפי דעתי..וזה השיר שהיא החליטה לפרוץ איתו , לפחות בישראל , וזה כבש את כולם , החלטה נבונה
איך הקליפ ? מגניב..חח..הלוואי והייתי במקומה הורסת מקום שלם.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח!! האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? ברור שכן! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? הוא שיר ממש ממש מאאאגניב.. עוד על השיר ?זהו אין לי עוד מה להוסיף

a charmed girl

New member
עונה

איך השיר ? פצצההההה אתה אוהב את המילים ? חחח חולה על זה שקלי שרה את השורה im so movin on שהכי לא מתאימה לה אתה אוהב את הלחן ? מאד חחח גיטרות זה טוב! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? שמחה מאד איך הקליפ ? פצצה...משם הkiller pic שלי חחחח האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח חחח שיר מקפיץ האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן...ילדות ששומעות רק עיברית מכירות אותו ככה שהוא מימש מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? Im so movin on? what the fuck? עוד על השיר ? אמממ..אין עוד

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

איך השיר ? חמוד [חמוד מאוד אפילו ;] אתה אוהב את המילים ? כן! אתה אוהב את הלחן ? מאוד!! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן [= איך הקליפ ? יפה! [תשובות קצרות הפעם] האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כה מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? אהבתי! עוד על השיר ? שיר חמוד שאני תמיד אוהבת לשמוע :)

oceanic815

New member
עונה :]

איך השיר ? נחמד מאוד אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? יפה! הראשון שלה שראיתי אם אני לא טועה ^^ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? ממ..משמח? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שזה שיר קיצבי ויפה..גם משהו בו הזכיר לי קצת את הסגנון של אבריל אז בכלל.. עוד על השיר? נכון תמיד ששומעים אותו זה נותן חשק להתחיל לקפוץ כמו שהיא עושה בקליפ ?

Shai B

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך השיר? מדהים! אתה אוהב את המילים? כן, מילים פשוטות בלי הרבה משמעות. נחמד גם שיש שירים כאלה, למרות שאני מעדיף את השירים היותר עמוקים שלה. אתה אוהב את הלחן? כן, מאוד קליט, קיצבי ומביא בראש. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל? מאוד, השיר הזה פתח לה קריירה בינלאומית והביא אותה להצלחה ענקית בעולם. איך הקליפ? בסדר, מתאים לשיר, למרות שממש נמאס לי ממנו, והוא משעמם אותי. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? משמח אותי. לאחרונה הוא מעצבן אותי, כי הוא יצא לי מכל החורים האפשריים. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? בהחלט כן. יותר מזה אי אפשר לצפות מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? לא ממש אהבתי, וחשבתי שזה נשמע יותר מדי כמו אבריל, אבל כששמעתי את השיר המלא, הבנתי שזה ממש לא
. עוד על השיר? אם אני אשמע אותו עוד פעם אחת, אני אשבור את הטלוויזיה.

Sinner Girl

New member
../images/Emo9.gif

איך השיר ?אחלה! אתה אוהב את המילים ?הו יה אתה אוהב את הלחן ?הו יה יה אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?יה איך הקליפ ?חאמוד האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?משמחחחחחחח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא שולט

brit18

New member
../images/Emo13.gif

איך השיר ? אהבתי מאוד אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כו אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? אהבתי מאוד האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שזה שיר של אבריל עוד על השיר: ממש מתאים לאבריל לשיר אותו אבל קלי עשתה עבודנ טובה מאוד(-:

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? חביב אתה אוהב את המילים ? ככה ככה אתה אוהב את הלחן ? מאוד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? יפה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מעל ומעבר מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא כול כך אהבתי...

ReuT C

New member
עונה...

איך השיר ? סביר אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? פחות אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? היו הרבה יותר טובים איך הקליפ ? חביב האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעציב... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? מגניב וקליט עוד על השיר ? חמוד אבל היו הרבה יותר טובים

ליאור8282

New member
מממ...../images/Emo13.gif

איך השיר ? חביב ומתנגן טוב
אתה אוהב את המילים ? מילים דיי מוזרות. אתה אוהב את הלחן ? לחן בסדר, היה יכול להיות טוב יותר
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא ממש משנה לי. איך הקליפ ? לא ראיתי
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? עושה הרגשה מוזרה. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שיר שמעיד על סגנון מסויים שלאט לאט ככה המוזיקה עולה ואהבתי את הרעיון בלחן. עוד על השיר ?ממ...לא זהו

14מתן

New member
סינסיוביןגוןאייקןברידפורדהפרסטטיים

איך השיר ? עכשיו ? אני כבר לא יכול לשמוע אותו מהתחלה עד הסוף
הוא כל כך מאוססס אתה אוהב את המילים ? אמממ... הן לא גאוניות, כמו כל שיר שני בערך... אתה אוהב את הלחן ? כןכן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? בטח ! השיר שהוציא את קלי מאמריקה והראה עוד צד (חשוב) שלה איך הקליפ ? כמו שדניאל אמרה...מאגניב האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח
בעצם משמח זה לא המילה אבל אממ... טוב לא עולה לי
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שנאתי אותו וכעסתי על קלי שהיא פתאום הולכת להיות קולית רוקרית כזאת
ושהשיר בכלל לא מתאים לה אבל אחרי זה התברר לי שאני טועה עוד על השיר ? נכון לא רק אני שומע "פההה פהההה פהההה" בפזמון בסוף ?

נמממ

איך השיר ?יפה
אתה אוהב את המילים ?ניראה לי אתה אוהב את הלחן ?כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?אממ.. איך הקליפ ?יפה
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?לא יודעתתת האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?לא מבינה את זה כל כך מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא יפה

timtamtum1

New member
תוכי../images/Emo47.gif

איך השיר ? מעולה
אתה אוהב את המילים ? כמו כל שיר פופ, אבל עדיין יש בהן משהו אתה אוהב את הלחן ? מאוווווווד! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן! כי אם לא, לא הייתי מכיר אותה!
איך הקליפ ? מאגניב!
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מקפיץ אותי!
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן! אבל שוב], השמיים הם הגבול! הוא הביא לה מלא פרסים, אבל תמיד אפשר עוד
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?מצויין

למעלה