פינה חדשה

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?מדהים! אתה אוהב את המילים ?כן מאוד מאוד! אתה אוהב את הלחן ?יפהההה אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?כן!!! איך הקליפ ?ממש יפה! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש! האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?פיייי קלי מלכה! עוד על השיר ?אחלה שיר! באמת שיר ממש טוב

../images/Emo27.gif

איך השיר?
מרגש
אתה אוהב את המילים?
יאפ
אתה אוהב את הלחן?
בהחלט
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל?
מאוד
בלדה מדהימה
. איך הקליפ?
אחד המרגשים שיש
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?מרגש בעיקר
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
לא כ"כ
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שהוא מדהים
ואני עדין באותה דעה
עוד על השיר?
לא.

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? מהמם אתה אוהב את המילים ? לא..השיר מעציב יותר מדי.. אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?
, לגמרי לא , השיר ממש ממש מעציב , לא נראה לי שזה היה כדאי להוציא סינגל שכזה מעציב
איך הקליפ ? וואיי הוא ממש יפה..כל הקטע שחזרה לאיך שהיא הייתה קטנה.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעציב אותי
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שזה עצוב
עוד על השיר ? אני רוצה חיבוק..לא קשור , הא?

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? פצצה אתה אוהב את המילים ? מאד מילים מרגשות אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא שמח...שמחה איך הקליפ ? מרגש עד (כמעט) דמעות... האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? שיר ממש מרגש, וכשרואים את הקליפ בכלל אין מה לדבר... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?אממ...יש לו עוד זמן... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? אממ...התמכרתי עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
../images/Emo99.gif! ../images/Emo107.gif

איך השיר ? אין לי מילה אחרת חוץ מ[כרגיל]: מדהים אתה אוהב את המילים ? כמובן אתה אוהב את הלחן ? כן
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? מרגש.. בכיתי שראיתי אותו בפעם הראשונה, וגם לפני כמה ימים ראיתי אותו ושוב בכיתי.. ואני לא בוכה הרבה מקליפים. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן. (אני אפעם לא יודעת מה לענות על זה) מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? גם לא זוכרת. אבל שוב, בטוח אהבתיP: עוד על השיר ?

oceanic815

New member
עונה!

איך השיר ? מדהים! אתה אוהב את המילים ? מאוד! אתה אוהב את הלחן ? מאוד! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן! מאוד! איך הקליפ ? מרגש מאוד האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא יפה עוד על השיר ? בהופעות קלי מבצעת אותו מדהים!

Shai B

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך השיר? מושלם!
אתה אוהב את המילים? מאוד, מילים חזקות עם הרבה רגש ומשמעות. אתה אוהב את הלחן? מאוד, לחן חזק, סוחף ומרגש. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל? ברור, זה ה-ש-י-ר שהיא היתה צריכה להוציא, וטוב שכך. איך הקליפ? טוב מאוד, מרגש ומעביר את המסר של השיר בצורה מעולה. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? מרגש. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? עדיין לא. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? את האמת שלא ממש אהבתי
. זה נשמע לי שיר "תקוע" כזה. עוד על השיר? מה אגיד ומה אומר?

Sinner Girl

New member
אי אי

איך השיר ?מדהים. אתה אוהב את המילים ?בהחלט. אתה אוהב את הלחן ?יותר מהמלים. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?למה לא איך הקליפ ?לא ראיתי אותו מספיק כדי לחוות דעה. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?נראלי שכן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?בפעם הראשונה כלום,לאט לאט התחלתי לאהוב אותו.

brit18

New member
:(

איך השיר ? טוב מאוד אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אין סינגל איך הקליפ ? לא ראיתי עדיין האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? עצוב האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עצוב אבל יפה עוד על השיר ? עצוב

14 A m i r

New member
שלי:

איך השיר ? מעולה אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? עוד יותר במיוחד בשיא של השיר אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? מאוד איך הקליפ ? יפה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש מאוד האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? עדיין אי אפשר לדעת אבל לא ניראה לי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא השיר הטוב ביותר של קלי , מה שאני חושב עד היום

14מתן

New member
בגללך..בגללך..בגללך..בגללך..בגללך..

איך השיר ? אחד הטובים באלבום
אתה אוהב את המילים ? כןןןןןן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא ידעתי איך "יקבלו" אותו כי הוא מדכא אז לא התלהבתי מהעניין
איך הקליפ ? יפה
כל הקליפים של קלי מהאלבום השני הם כבר לא קליפים בשקל כמו שהיו לה ורואים שבאמת השקיעו בהם
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? נחיה ונראה מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא התלהבתי
רק לאחרונה התמכרתי

עונהה../images/Emo27.gif

איך השיר ?מדהיםםםם
אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?מאוד
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?אממ איך הקליפ ?עצוב
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מעציב
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?ניראה לי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?לא זוכרת מה חשבתי בהתחלה

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
מהמם
ישר מהלב
אתה אוהב את המילים
מאוד
אתה אוהב את הלחן
אה-הא
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
מאוד,מאוד,מאוד
איך הקליפ
הקליפ הכי יפה שהיה לה
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
לא,הוא יכול להגיע לעוד
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
חשבתי שהוא על איזה אקס שהיה לה

../images/Emo188.gif

איך השיר ?
!! אתה אוהב את המילים ? אוהבת? רק אוהבת?? המילים כ"כ יפות
, מרגשות... מזדהה איתה
אתה אוהב את הלחן ? מאוד!
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן, בחירה מעולה
איך הקליפ ? הקליפ הכי מרגש שלה. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש ומעציב
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מאוד
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?
!, אני ממש התרגשתי... עוד על השיר ? היא כ"כ מוכשרת

14 A m i r

New member
5 - Gone

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?נחמד אתה אוהב את המילים ?כן חביבות,אני אוהבת את הפיזמון אתה אוהב את הלחן ?לא,רק של הפיזמון..של הבתים מעצבן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?עוד לא איך הקליפ ?נדבר כשיצא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מקפיץ האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?עוד לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?איזה לחן מוזר

../images/Emo27.gif

איך השיר?
מכוער.
אתה אוהב את המילים?
לא,הן מטומטמות
אתה אוהב את הלחן?
זה בהחלט מציל את השיר
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל?
אני מוחה על ההחלטה
איך הקליפ?
אין. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
משמח אולי....בד"כ אני מעבירה אז[: האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
הוא לא יממש,לדעתי. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שהוא נחמד בגלל הלחן,אבל אני לא אוהבת אותו-יש לו מלא יותר טובים
עוד על השיר? לא.

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? מהמם..הוא אחד מהאהובים עליי
אתה אוהב את המילים ? לא.. אתה אוהב את הלחן ? כן..לפי דעתי זה מה שעשה את השיר אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כןןן!!...אני חושבת שזה שיר שהציבור דווקא יתחבר אליו.. איך הקליפ ? כשהוא יצא אתה הראשון שתדע..
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מקפיץ אותי האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? איזה שיר חמודיי!! עוד על השיר ?זהו אין לי עוד מה להוסיף

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? חמוד אתה אוהב את המילים ? אממ...מילים נחמדות... אתה אוהב את הלחן ? כן חחח גיטרות
אתה שמח שקלי תוציא את השיר כסינגל ? אממ...שמחה למרות שהייתי מעדיפה שהיא תוציא את Addicted איך הקליפ ? אמממ...נחיה ונראה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? אממ...משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? נראה לי שכדאי לחכות שהוא יצא קודם... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? מאיפה לעזאזל הפליצו אותו...ואז התחלתי לאהוב...כמו אצל רוב השירים שאני שומעת עוד על השיר ?

למעלה