פינה חדשה

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
אהבתי אותו בהתחלה אבל נמאס אחרי זה
אתה אוהב את המילים
קצת,הן חוזרות על עצמן
אתה אוהב את הלחן
כן
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
אה-הא
איך הקליפ
מאוד חמוד. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
אף אחד מהם,הוא מקפיץ. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
דפנטלי
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
שיר מאוד חמוד,ישר רציתי להוריד

../images/Emo13.gif

איך השיר ? יפה מאוד
אתה אוהב את המילים ? לא ממש... אתה אוהב את הלחן ? אכן! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? מאוד! איך הקליפ ? יפה
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח כזה... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מאוד!!!!!! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? "ואי, יפה"
עוד על השיר ?

14 A m i r

New member
3 - Behind These Hazel

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo104.gif

איך השיר ? אחד הטובים
אתה אוהב את המילים ? בין המילים הכי טובות לדעתי אתה אוהב את הלחן ? מאוד
למרות שאני חושב שבתור בלדה הוא היה יכול להיות מתאים יותר אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? בטח
איך הקליפ? מדהים!!! קליפ מושקע שאפעם לא נמאס לראות. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? לא! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שהוא מעצבן

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?מהמם אתה אוהב את המילים ?מאוד אתה אוהב את הלחן ?קטלני אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?כן! איך הקליפ ?ממש יפה! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מקפיצי כזה האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?וואו! אחלה שיר עוד על השיר ?זהו..

../images/Emo27.gif

איך השיר?
מדהייייייים
אתה אוהב את המילים?
אחד השירים שאני הכי מתחברת אליהם
. אתה אוהב את הלחן?
מאוד
אני לא יודעת מה אני יותר אוהבת
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל?
באאאאאאאאאארור
|כלדבראחרשיתאראתזה| איך הקליפ?
הכי יפה בעולם
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
תלוי מה המצברוח שלי... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
לא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שהוא נחמד,אח"כ כבר ממש התלהבתי ממנו
[כמו כל שיר שאני מטורפת עליו,מישו אמר היר מי?
] עוד על השיר?
אחד הטובים

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? מהמם.. אתה אוהב את המילים ? כן.. אתה אוהב את הלחן ? מאוד. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? ואיי את הקליפ ממש ממש ממש אבל ממש אהבתי..הוא כל כך מדהים.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? חלק שבו מרגש חלק משמח , אבל מעציב הוא לא. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כןן!! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא מהמם , ושקלי מגיעה לרמות מדהימות עוד על השיר ? הקליפ ממש ממש מהמם..זהו..

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? מהמם אתה אוהב את המילים ? מאד! אתה אוהב את הלחן ? כן, שוב..גיטרות זה טוב! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? בטח! איך הקליפ ? פצצה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? אממ...לא יודעת...הוא כזה קצת מכל דבר.... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כןןן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא יפה ברמות עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
.../images/Emo107.gif

איך השיר ? מדהים..אחד האהובים עליי אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? כן
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? החלטה מעולה איך הקליפ ? הקליפ הכי טוב שלה!! אני לא מאמינה שלא אהבתי אותו בהתחלה
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? אממ.. לא יודעת.. הוא לא מעציב אותי ולא משמח אותי.. פשוט שיר יפה. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן (נראה לי) מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא כל כך זוכרת. בטוח אהבתי עוד על השיר ? לא[=

oceanic815

New member
עונה ../images/Emo99.gif

איך השיר? מדהים
אתה אוהב את המילים? כן אתה אוהב את הלחן? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל? כן!! איך הקליפ? מדהים! קלי ניראית בו ממש טוב
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? כן! מאוד! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? התאהבתי
עוד על השיר?

Sinner Girl

New member
../images/Emo122.gif

איך השיר ?בעיקרון זה שיר מדהים.הכי שיש.אבל מרוב ששמעתי אותו הוא איבד את הקסם,וכבר לא עושה לי את זה. אתה אוהב את המילים ?יפות אתה אוהב את הלחן ?עוד יותר יפה מהמלים אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?למה לא איך הקליפ ?לא הכי האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש ומשמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?מעל ומעבר מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?-

Shai B

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך השיר? פצצות לגבות אתה אוהב את המילים? כן, משום שהן מבוססות על מקרה אמיתי. אתה אוהב את הלחן? כן, לחן מעולה, אבל קליט מדי, וזה נמאס במהרה אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל? בוודאי, ולו רק בגלל הקליפ
איך הקליפ? מדהים
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? תלוי איזו גירסא. האקוסטית מרגשת אותי, הרוקיסטית יותר משמחת אותי. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? כן. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שהוא קיטשי ומעצבן
עוד על השיר? אין לי כח, זה ממש מעייף

brit18

New member
מממהההמממם

איך השיר ? מהממם אחד האהובים עלי אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? מאוד מאוד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? ברור איך הקליפ ? יפה מאוד אהבתי האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? אחלה שיר עוד על השיר ? קליפ קצת מוזר גם שיר שמתאים לאבריל...

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? בסדר אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? די אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? יפיפה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעציב קצת.. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא כול כך מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? ענק אבל מהר מאוד נמאס לי ממנו

ליאור8282

New member
אז ככה../images/Emo8.gif

איך השיר ? שיר טוב מאוד
אתה אוהב את המילים ? כן. אתה אוהב את הלחן ? כן, לחן טוב. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא ממש משנה לי
איך הקליפ ? הקליפ ממש מיוחד. מצליח להעביר תחושה מסויימת אבל היויכולים לחדד את הרעיון
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן, בהחלט
. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שזה שיר יפה. עוד על השיר ? ממ....לא זהו

14מתן

New member
אנימורררררררררררררררררררררררררררר

איך השיר ? בין הטובים שלה, אבל לא נראה לי שאני עוד יוכל לשמוע אותו מהתחלה עד הסוף בקרוב
אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? הכי טוב של קלי האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? המממ... משמח, נראה לי האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? "הממ... זה שיר נחמד" עוד על השיר ?

מממ עונה

איך השיר ?יפה
אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?אמממ.. איך הקליפ ?יפה האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?לא יודעת האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא יפההה

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
מאוד,מאוד,מאוד יפה
אתה אוהב את המילים
אה-הא
אתה אוהב את הלחן
מאוד
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
כן
איך הקליפ
יפה לאללה,דני מופיע
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
מרגש נראה לי... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
כן
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
יפה לאללה

../images/Emo187.gif

איך השיר ? מדהים!! אתה אוהב את המילים ? מאוד!! כ"כ מרגש
אתה אוהב את הלחן ? כן!! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? מאוד!!
איך הקליפ ? מהמם! מושקע, יפה ומרגש
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעציב
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מאוד! מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?
! עוד על השיר ? אין לי מילים

14 A m i r

New member
4 - Because Of You

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

למעלה