פינה חדשה

RoRiL

New member
אההה../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif

איך השיר ? אין מילים
אתה אוהב את המילים ? כן, פשוט מדהימות ומרגשות אתה אוהב את הלחן ? ממש! סוחף כזה ..
היית רוצה שקלי תוציא אותו כסינגל? למען האמת- לא.. זה יהרוס את הייחדויות שלו..
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגששששש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?
התחברתי אליו מהרגע הראשון עוד על השיר ?

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
שיר יפה בטירוף
*משוגע* אתה אוהב את המילים
כן. אתה אוהב את הלחן
כן
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
אה-הא
איך הקליפ
יש קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
כלום
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
אה-הא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
מ-ה-מ-ם-

14 A m i r

New member
12 - (Beautiful Disaster (Live

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

אאאאאאאחרון../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

*אושר
* איך השיר?
יפה
אתה אוהב את המילים?
מאוד מאוד
אתה אוהב את הלחן?
מאוד. הגירסא הזאת מדהימה
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
לא,רק בגלל שהוא גירסת לייב. אבל,אם הוא היה מוקלט בגירסת בלדה [כמו של ההופעה החיה] הוא היה יכול להיות סינגל ממש טוב לתקליט הראשון
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
X: מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
חשבתי שיש לה קול מדהים
וכששמעתי את השיר בגירסא של טנקפול ממש התלהבתי מהגירסא בלייב
עוד על השיר? למישו יש את ההופעה הספציפית?

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?יפה אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?כן היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?לא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? עוד לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא יותר יפה מהמקורי שבדיסק הראשון

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? בסדר אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא , וזהו בלי הסברים!..לא מתאים לסינגל וזהו! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? לא מזיז לי
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? כן..NEXT מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא מעצבן!
עוד על השיר ?כלום!

a charmed girl

New member
*נושמת*

איך השיר ? יפה אתה אוהב את המילים ? כן, מילים ממש יפות אתה אוהב את הלחן ? אממ...לא...שומעים שם רק פסנתר היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? לא נראה לי ממש מתאים... האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אמממ....
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? יאאאאאא
עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif!!

איך השיר ? מקסים.. אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? יאפ היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? לא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא זוכרת.. אני חושבת שהתחלתי לשמוע אותו רק אחרי ששמעתי ת'גרסא של הדיסק הראשון ואז אהבתי עוד על השיר ?

Sinner Girl

New member
../images/Emo123.gif

איך השיר ?מתוקי. אתה אוהב את המילים ?אמממ כן. אתה אוהב את הלחן ?קצת פחות. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש! האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?בהתחלה לא אהבתי אותו.אבל לאט לאט כן. עוד על השיר ?יאמי.

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? נחמד אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן רק טיפה משעמם האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש אותי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שלקלי יש איכות קוליות אדירות ! עוד על השיר ? זהו...

brit18

New member
:)

איך השיר ? נחמד ביותר אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כן איך הקליפ ? יהיה נחמד האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? נחמד אבל לא יותר מזה עוד על השיר ? בלדה מרגשת

Blue Aura

New member
אחרון../images/Emo70.gif../images/Emo178.gif../images/Emo153.gif

איך השיר
מ-ה-מ-ם-
אתה אוהב את המילים
מאוד,מאוד,מאוד
אתה אוהב את הלחן
אה-הא
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
1,000 "מאוד"
|מאוד| איך הקליפ
יש קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
לא,אני עדיין שומעת אותו
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
יפה לאללה

Shai B

New member
../images/Emo26.gif

איך השיר? מעולה אתה אוהב את המילים? כן אתה אוהב את הלחן?
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? לא, אם כבר סינגל אז מהדיסק הראשון. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? מרגש. ההפקה של השיר בדיסק הראשון ממש לר הראתה את המילים של השיר והסיחה את הדעת. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? כן. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? ממש התעצבנתי שדחפו את זה לאלבום במקום שיר חדש!
עוד על השיר? אין

14 A m i r

New member
זהו ../images/Emo178.gif

אתם יכולים להתחיל להגיב , בשבוע הבא אני יעשה על thankful. תודה מראש על ההשתתפות

למעלה