פינה חדשה

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ?שיר יפה
אתה אוהב את המילים ? כן..מאוד אתה אוהב את הלחן ? אוייש לא!! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? לא . הוא לא שיר ששווה להוציא אותו כסינגל..
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעציב
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שיר מציק אחר כך התחלתי לאהוב אותו.. עוד על השיר ? שם ארוך מדי

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?חביבי אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?לא ממש אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?--- איך הקליפ ?---- האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?עצוב בדרך שמחה
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?עוד לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא חביב עוד על השיר ?--

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gif עונה

איך השיר ? חמוד אתה אוהב את המילים ? מילים נחמדות לא מתה עליהן אתה אוהב את הלחן ? לא ממש היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? לא יש לה שירים יותר טובים שכדאי לה להוציא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? לא ממש עושה לי כלום האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? לא זוכת עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

איך השיר ? יפה.. אתה אוהב את המילים ? אממ.. קצת אתה אוהב את הלחן ? כן! היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? לא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? שומדבר האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? הוא היה השיר שהכי שנאתי. והכרחתי את עצמי לשמוע אותו ולאהוב אותו.. וזה עבד מתישהו.
עוד על השיר ? נופ

Sinner Girl

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך השיר ?
.מדהים.כ"כ נשמע כמו סינגל
אתה אוהב את המילים ?הו יה אתה אוהב את הלחן ?אפילו עוד יותר אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?שתוציא שתוציא איך הקליפ ?^ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?לא יודעת למה, אבל הוא משמח אותי
וגם מרגש. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?בשבילי?בקרוב הוא יממש. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?
עוד על השיר ?הוא שולט.

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? נחמד חוץ מהפזמון המעצבן אתה אוהב את המילים ? בערך אתה אוהב את הלחן ? כן (חוץ מהפזמון המעיק!) אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? כמו השיר הקודם , הייתי מאוד עצוב אם היא הייתה משחררת אותו.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מעצבן אותי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא השיר הכי מעצבן של קלי... עוד על השיר ? זהו...

brit18

New member
נייס

איך השיר ? נחמד אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? עוד לא איך הקליפ ? עדיין אין האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? לא יודעת האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שיר נחמד עוד על השיר ?

Shai B

New member
../images/Emo26.gif

איך השיר? טוב מאוד אתה אוהב את המילים? לא ממש אתה אוהב את הלחן? כן, למרות שבהתחלה לא סבלתי את השיר הזה. היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? לא, זה לא שיר חזק מספיק. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? אממ, לא. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? לא, כולם לא אוהבים אותו משום מה
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שזה שיר גרוע, לא סוחף וצולע. עוד על השיר? אין

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
יפה מאוד
אתה אוהב את המילים
מה
אתה אוהב את הלחן
יפה
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
מאוד
איך הקליפ
יש קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
כלום
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
אה-הא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
שיר יפה לאללה

14 A m i r

New member
11 - Hear Me

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

איך השיר?
הכי יפה שלה
אתה אוהב את המילים?
מאווווווד
זה השיר שאני הכי מתחברת אליו מבחינת תוכן
אתה אוהב את הלחן?
ממש ממש ממש. יש לו לחן סוחף כזה
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
מאוד
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
אממ...מרגש בעיקר
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
X:,אבל הוא עוד יכול
אם היא רק תוציא אותו
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
אהבתי נורא
התחברתי אליו ברגע הראשון ועד עכשיו הוא השיר הכי אהוב עליי
עוד על השיר? אני ממש ממש אוהבת אותו

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?מהמם!!! אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?כן היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?כן האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?קופצני האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?כן מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?לא אהבתי אותו בהתחלה עוד על השיר ?הוא ממש יפה

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? מהמם!! אתה אוהב את המילים ? כןןן! אתה אוהב את הלחן ? כןן!! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? אני מקווה שהיא תוציא את השיר כסינגל אני חוה עליו
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש!! האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אם קלי תוציא הוא יעשה נפלאות ! חכו ותראו! |סגידה להיר מי| מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? איזה שיר מהמםםם!! עוד על השיר ?הוא שיר מהמם!!

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? מהמם! אתה אוהב את המילים ? מאדד אתה אוהב את הלחן ? מאדד היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? כן, שיר פצצה היא הייתה צריכה להוציא אותו כבר מזמן האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? הכל ביחד כל חלק בשיר עושה משהו אחר האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אם היא תוציא אותו הוא יממש מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? פצצהההה עוד על השיר ?

patito ƒeo

New member
היר מייייי!! ../images/Emo107.gif

איך השיר ? אני מתה עליו!!!
אתה אוהב את המילים ? מאוד מאוד מאוד אתה אוהב את הלחן ? כןן
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? ייאפ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מרגש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא מדהים עוד על השיר

Sinner Girl

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

איך השיר ?מדהים.פשוט מדהים. אתה אוהב את המילים ?בהחלט. אתה אוהב את הלחן ?כל כך. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?למה לא שתוציא איך הקליפ ?^ האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?מרגש וקצת מעציב;[ האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?עוד לא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?
עוד על השיר ?הוא כ"כ יפה.

Shai B

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך השיר?
אתה אוהב את המילים? מאוד, מילים חזקות אתה אוהב את הלחן? בטח, מהמם. היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? ברור! זה חייב לצאת!
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? הכל, הוא עושה לי פשוט הכל
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? ממש לא, ויש לו חתיכת פוטנציאל
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? מדהים, מרגש, ענק. השיר שהכי אהבתי בשמיעה הראשונה. עוד על השיר? אייקון שווה אלף מילים -

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? מעולה אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? כן , בייחוד בפזמון! אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? הייתי מאושר אם היא הייתה מוציאה אותו.. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? מכעיס אותי ומרגש באותה מידה. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא מדהים עוד על השיר ? זהו נראה לי..

brit18

New member
../images/Emo13.gif

איך השיר ? מדהים אחד הטובים אתה אוהב את המילים ? מאודד אתה אוהב את הלחן ? מאודדד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? עולר אבל כן.. איך הקליפ ? יהיה מצויין האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? הכל ביחד האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? נחמד מאוד עוד על השיר ? אוהבת מאודדד

למעלה