פינה חדשה

Sinner Girl

New member
../images/Emo12.gif

איך השיר ?חמוד אתה אוהב את המילים ?נחמדות אתה אוהב את הלחן ?חביב אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?- איך הקליפ ?- האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?לא עושה לי את זה:p האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?:p מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?לא חשבתי עוד על השיר ?

Shai B

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif../images/Emo27.gif

איך השיר? בסדר, אבל לא ממש הסגנון שלי
אתה אוהב את המילים? מה המילים?
לא טרחתי להתעמק בשיר הזה אתה אוהב את הלחן? לא, הוא מביא לי עצבים
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
ממש לא! האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? לא עושה לי כלום, חוץ מחור בראש
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? אין לו פוטנציאל
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שהוא מעפן, ואני עדיין חושב כך
עוד על השיר? למדתי לחבב אותו אחרי אינספור חרישות, אבל אני לא מצליח "לאהוב" אותו, והוא בהחלט השיר הכי פחות אהוב עלי מהאלבום.

brit18

New member
../images/Emo99.gifאוהבת מאוד

איך השיר ? מהממם אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? מאוד מאוד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? עוד לא איך הקליפ ? יהיה טוב האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? חמוד ביותר עוד על השיר ? אחלה שיר

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? מעולה אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? מאוד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? הייתי רוצה... האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח אותי מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? אהבתי מאוד עוד על השיר ? זהו..

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
חמוד
אתה אוהב את המילים
ככה,ככה
אתה אוהב את הלחן
קצת. אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
גם אם היא לא הייתה מוציאה הייתי חיה
איך הקליפ
יש קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
לא זה,לא זה ולא זה
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
כן
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
חמוד אבל ימאס עליי.

14מתן

New member
לך מכאן

איך השיר ? שיר כיף אתה אוהב את המילים ? אמממ שוב, לא חכמות במיוחד אבל משעשע אתה אוהב את הלחן ? מאגניב אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? שלא תעז
איך הקליפ ? אחד הטובים האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח... האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? בטח מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? בכלל לא אהבתי אותו בהתחלה אבל עכשיו אני כבר כן
עוד על השיר ? יש לי על השיר קליפ

14 A m i r

New member
9 - You Found Me

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo27.gif

איך השיר?
חמודי
אתה אוהב את המילים?
כן
אתה אוהב את הלחן?
לא ממש,בהתחלה אהבתי אבל. היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
ממש לא. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
לאדעת. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
X: מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
ממש ממש ממש אהבתי אותו בהתחלה,עכשיו הוא נראה לי כמו סתם שיר,לא מיוחד ולא כלום
עוד על השיר ? לא.

breakaway girl

New member
../images/Emo28.gif

איך השיר ? מאוד מאאגניב
אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?
הוא שיר בסדר אבל הוא לפי דעתי לא צריך לצאת כסינגל.. איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? תלוי איך אני מרגישה כשאני שומעת אותו
..הוא לא ממש משנה את המצב רוח.. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא..לצערי הרב מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שיר מהמם!! עוד על השיר ?לא..!

D4Ever

New member
עונה

איך השיר ?נחמד אתה אוהב את המילים ?כן אתה אוהב את הלחן ?כן אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ?--- איך הקליפ ?---- האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ?אממ מאגניבי כזה האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ?אממ עוד לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ?שהוא חמוד עוד על השיר ?

a charmed girl

New member
../images/Emo110.gifעונה

איך השיר ? יפה אתה אוהב את המילים ? כן אתה אוהב את הלחן ? הלחן נחמד...רק בפזמון אני ממש אוהבת אותו היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? אממ...כן האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח you found me האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? אם הוא יצא הוא יצליח מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא חמוד עוד על השיר ? פעם ראשונה שיש לי מה לרשום פה חחחח אני בדיוק שומעת אותו

patito ƒeo

New member
../images/Emo107.gif

איך השיר ? חמוד אתה אוהב את המילים ? כן
אתה אוהב את הלחן ? אממ.. כן היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל ? לא האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח.. אנערף האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא משעמם ושהקול של קלי לא יפה בו. [?!] עוד על השיר ? חסר לי בו משהו.. עוצמה כלשהי!

brit18

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

איך השיר ? השיר האוהב עליי (-: אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ?מאוד מאוד אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? עוד לא אבל כן איך הקליפ ? יהיה מהממם האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? הכל ביחד האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לא מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? מהממם עוד על השיר ? אין מילים מדהים

14 A m i r

New member
שלי :

איך השיר ? לא התלהבתי.. אתה אוהב את המילים ? לא כול כלך , די שטחיות... אתה אוהב את הלחן ? בערך אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? הייתי עצוב אם היא הייתה מוציאה אותו האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? משמח אותי... מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא מעפן עוד על השיר ? זהו..

RoRiL

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo134.gif

איך השיר ? אני מתה עליו
אתה אוהב את המילים ? מאוד אתה אוהב את הלחן ? ועוד איך אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? שתוציא בשמחה! איך הקליפ ? בטח יהיה מדהים
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? הוא פשוט שיר יפה, לא ממש משהו אחר האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? לויודעת, נחכה לקליפ מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? שהוא מדהים! עוד על השיר ? לא

Blue Aura

New member
../images/Emo153.gif

איך השיר
לא משהו אבל יפה
אתה אוהב את המילים
קצת. אתה אוהב את הלחן
יפה
אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל
כן
איך הקליפ
יש קליפ
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך
לא זה,לא זה ולא זה
האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו
אה-הא
מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה
יפה,לא משהו אבל יפה.

Shai B

New member
../images/Emo26.gif

איך השיר? חמוד אתה אוהב את המילים? לא ממש. אתה אוהב את הלחן? כן, חמוד כזה וקליט. היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל? לא. האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך? משמח. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו? לא והוא גם לא יממש. מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה? שיר חמוד ותו לא
עוד על השיר ?

14 A m i r

New member
10- I Hate Myself for Losing You

איך השיר ? אתה אוהב את המילים ? אתה אוהב את הלחן ? אתה שמח שקלי הוציאה את השיר כסינגל ? איך הקליפ ? האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך ? האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו ? מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה ? עוד על השיר ?

../images/Emo26.gif

איך השיר?
יפה
אתה אוהב את המילים?
הוא נחמד[: אתה אוהב את הלחן?
אני ממש אוהבת את הקצב שלו
היית רוצה שקלי תשחרר את השיר כסינגל?
לא. הוא לא שיר סינגל
האם השיר מרגש/משמח/מעציב אותך?
לאדעת. האם אתה חושב שהוא מימש את הפוטנציאל שלו?
X: מה חשבת על השיר ששמעת אותו לראשונה?
שהוא לא יפה. עכשיו אני מטורפת עליו
אחד האהובים עליי של קלי
עוד על השיר ? לא.

למעלה