פינת החזאים או המכללה לנביאים בגרוש או ואטאבר

xjoiq

New member
פינת החזאים או המכללה לנביאים בגרוש או ואטאבר

בקיצור איך אתם רואים את המתמודדים מסיימים באיזה מקום מי יעוף כבר בשבוע הראשון של לייב12 מי בשבוע השני לייב11 וכן הלאה עד הגמר.
אני מתכוון להציף את השרשור הזה לקראת הגמר ונראה מי יודע הכי טוב לכוון לטעם הקהל.

LiRs Lullaby

New member
בשבוע הראשון

נראה לי שנטע רד תעוף, לא יודעת למה, אבל היא קצת נחבאת מדי אל הכלים ולא מורגשת מבחינת זמן המסך. או יהב טווסי. אם הוא לא יעוף ראשון, הוא פשוט יעוף שני.... אני מקווה

xjoiq

New member
יש הערכה לגבי השלבים המתקדמים כמו שאני ניסיתי

או שלא בא לך להסתכן

LiRs Lullaby

New member
מי ישמע, להסתכן

אם הייתי רוצה להסתכן, הייתי יוצאת מהבית בלי הסלולרי.

בכל מקרה, הנה הניחוש שלי לגבי ההדחות, מהשבוע ועד לגמר:

נטע רד
יהב טווסי
אורי שכיב
בן גולן
פיוזן
אבישחר ג'קסון
האחיות כרקוקלי
האחים אגמי
רוז
תמר פרידמן
ענבל ביבי
עדן בן זקן

וזהו, חזרו החדשות.... אני פרשתי

xjoiq

New member
אני מתחיל

בלייב 12 שבוע ראשון אני מעריך שאבישחר ימצא את דרכו הביתה
בלייב 11 אני מעריך ששירי כבר תאבד אקט שני ונטע רד תעזוב את התוכנית
בלייב 10 יהב טווסי למרות שמאוד ייתכן שהוא עשוי להפתיע ונגלה שלכלוכית היא בעצם נסיכה בלבן שיגיע הרבה יותר גבוה
בלייב 9 תמר פרידמן
בלייב 8 עדן בן זקן
בלייב 7 פיוז'ן(יש גם אפשרות שההרכב יעלה על שרטון וינופה בשלב יותר מוקדם)
בלייב 6 ענבל ביבי
- - - - - - - - - - - -
רבע גמר
בלייב 5 רוז פוסטנס(אם שירי לא תצליח כמנטורית אז רוז תנופה כבר בלייב9)
- - - - - - - - - - - -
חצי גמר
בלייב 4 הכרקוקליות
- - - - - - - - - - - -
הגמר
מקום שלישי אורי שכיב
מקום שני האחים אגמי
מקום ראשון בן גולן

LiRs Lullaby

New member
אה, צריך ממש לנחש את כל השבועות?

לא עדיף לנחש כל שבוע מי יעוף, ככה שלפחות נהיה באותו העמוד עם התכנית? כי אם מישהו שניחשת שיעוף בשבוע הראשון נתקע באופן לא צפוי עד הגמר, זה קצת הורס את יכולת הניחוש, לא?

xjoiq

New member
אפשר לעשות גם וגם

(גם שרשורי הערכות קצרות טווח וגם שרשור מעין זה ארוך טווח)ולגבי באגים בניחוש עדיין יש תמונה כוללת של האם קולעים לרוב המועמדים שצופים להם נשירה מוקדמת והאם קולעים לרוב אלה שצופים להם לדבר חזק בתחרות לא מדובר בהגדת עתידות מדובר בהערכות שהשאלה אם תהיינה נכונות ברובן או אפילו לא מתקרבות במשהו למציאות וכל קשר בינן לבין המציאות מקרי בהחלט

מלח גס

New member
יש לי ניחושים

הניחוש שלי- מה הולך לקרות

1. נטע רד - על חוסר ייחוד
2. להקת פיוז'ן- על חוסר סבלנות כלפיהם אין הרמוניה קולית נעימה בין כולם שם.
3. יהב טווסי- על היותו מעצבן
4. בן גולן- על חוסר רגישות ועדינות למרות שיש לו מנעד חזק וקול טוב.
5. אורי שכיב- קול של ילד עדין עם סלסולים קטנים ומקסימים אבל קולית הוא לא חזק במיוחד יחסית לשאר הנבחרת.
6. האחיות כרקוקלי- יש לי הרגשה אישית שהבנות של פורטיס לדעתי יצליחו לעניין ולגוון יותר ובמלחמת הצמדים ההרמוניה של האחים זורמת יותר יפה.
7. ענבל ביבי- קול עשוי טוב ושירה מקצועית ובוגרת לגילה יודעת לעלות ולרדת במקומות הנכונים- תסבול מהנוכחות של רוז ותהיה פחות אהובה מעדן ופרידמן הפחות מקצועיות ובשלות.
8. תמר פרידמן- קול טוב וצבע קולי נהדר אבל בשלב כזה זה לא יספיק לה נגד שאר המתמודדים.
9. אבישחר ג'קסון- כנ"ל

הגמר:

1. עדן בן זקן- חוסר מקצועיות, קול עבה וחלק, יש לה גוונים בקול והיא יודעת להפעיל מנעד ולעשות חצי סלסולים חצי סול שיביאו אותה עד למקום השלישי.

3. האחים אגמי- אחד מן הזמרים בעל צרידות מיוחדת והשני גם חצי צרוד חצי צלול וביחד הם יוצרים הרמוניה מאוד מדליקה ועכשווית, מאוד מקצועיים ונשמעים כאילו שנים הם על במות .

4. הזוכה היא רוז שהיא ליגה משל עצמה ואין לה מתחרים על התואר, לדעתי היא זוכה עם 65% מן הקולות.

יצויין שהדעה האישית שלי שונה מאוד ממה שכתבתי.

מאוד גרועה בניחושים אבל מנצלש"ת

כדי לשאול שאלה:
לא מכירה את התוכנית קודם, לא ראיתי לא את האמריקאית ולא את הבריטית, אז איך זה הולך בהדחות? לקהל יש 100 אחוז שליטה או שלשופטים יש גם אחוזים או וטו או ווטאבר?
מעניין אותי עד כמה להפקה יש שליטה על מהלך העיניינים.

xjoiq

New member
יש שליטה להפקה

א.כל האקטים מופיעים
ב.הקהל בוחר את 2 "הגרועים לטעמו"
ג. 2 האקטים החלשים מבצעים סולו הישרדות
ד. ארבעת המנטורים מצביעים את מי הם רוצים להשאיר 2 מנטורים מצביעים אוטומטית על האקט בן טיפוחיהם ו-2 המנטורים האחרים קובעים מי יודח במקרה של תיקו חוזרים להצבעות הקהל המוקדמות מי מבין 2 האקטים שקיבל פחות קולות בשלב א' - מודח.
במקרה של 2 אקטים ממנטור אחד שנמצאים בבוטום טו(שלב ב')המנטור שלהם נמנע בשלב בחירת המנטורים ושלושת המנטורים האחרים מצביעים את מי להשאיר בציור זה אין תיקו.

שימי לב אם אין אוזניות למנטורים

juspan

New member
למרות שאם זכור לי נכון

גם במקרה של בוטום 2 של אותו מנטור - הוא כן חייב לבחור את מי הוא שולח הביתה. פעם ויתרו למישהו? אני זוכרת שתמיד המנחה נוזף בהם שהם חייבים... למשל כמו במקרה של המנטורית פאולינה שגם קרליטו וגם ההוא ששכחתי את שמו (טים? הבחור הסולידי השמאלצי) היוו את השניים שבתחתית, והיא בחרה בקרליטו.

תודה! אז השופטים בעצם מחליטים

רק על זהות המודח מהשניים האחרונים... (שזה הרבה כוח אבל עדיף בעיני משתהיה להם שליטה על כל התוצאות. בכוכב נולד תמיד שיגע אותי עינייני האחוזים שהשתנו מתוכנית לתוכנית).
מעניין אותי אם היה פעם מצב ששופט הצביע נגד מישהו מהקבוצה שלא או שזה בכלל לא אפשרי טכנית.
למה להסתכל על האוזניות?

juspan

New member
נזכרתי שבתכנית הראשונה

כל המנטורים בחרו את מי להדיח מהקבוצה שלהם, כלומר בלי הצבעות קהל עדיין. מקווה שבתכנית הישראלית לא יעשו את זה השבוע, כי הרי ממילא בישראל מתחילים את ההופעות עם 3 אקטים לכל מנטור ולא עם 4 (לפחות) כמו באמריקאית, כך שאת השלב הזה אני מקווה שעברנו בשבוע שעבר בהדחה הנוספת המיותרת והדבילית בבתי השופטים.

טעות, זה היה במקום שלב בתי השופטים

שלב הכסאות שהחליף את שלב בתי השופטים העונה בארה"ב.
המתמודדים שלנו כבר עברו את שלב בתי השופטים. כך שמעכשיו הבחירה עוברת לצופים בבית.

juspan

New member
לא נכון

אמנם שלב הכסאות היה במקום שלב בתי השופטים אבל גם במקום שלב מחנה האימונים ולכן היו המון אקטים לכל מנטור בשלב הזה! (עד שנבחרו הארבעה שיגיעו להופעות).
בהופעות החיות בתכנית הראשונה המנטורים בחרו מי יודח ללא הצבעות קהל. אאל"ט אהבת מאוד את הילדונת הזו עם המשקפיים דני משהו, נכון? אז אני זוכרת לגמרי שדמי הדיחה אותה, להפתעתי הרבה, ושהצופים לא היו מעורבים בזה.

אם זה לא אתה שאהב אותה סליחה, אבל עדיין בשאר הדברים אני (כמעט
) בטוחה, אם זכרוני לא בגד בי.

את צודקת, וזכרונך לא בוגד בך

אבל למה הזכרת לשועל נשכחות שכאלה?

עד שהשועל הדחיק עמוק בפנים אמלו את מה שעשתה דמי לדני גיימר לאשלי וויליאמס, את באה ומזכירה לו?
יש לך מושג איזו טראומה את יכולה לגרום לשועל שנמצא בדיוק בשלבי החלמה מתקדמים מטפשותה של דמי?

למעלה