פינת החזאים או המכללה לנביאים בגרוש או ואטאבר

אני זוכרת את הברנש

אני לא חושבת שמחזירים אותו כמתמודד אלא כהופעה חד פעמית אחרת זה יהיה ביזיון ביזיוני שהולך לדפוק כהוגן את התוכנית והאמינות שלה (שלא לומר על הרמה).
זה אולי קרה משתי סיבות:
1. ההפקה רוצה פריק-שואו כי היא חושבת שזה מביא באזז ורייטינג והאישה עם הזקן עם הקוף בעל שני הראשים לא היו פנויים בתאריכים האלו אז הם פנו לחיליק.
או
2. חיליק דנן איים לתבוע ולעשות בלגן אז הם סתמו לו את הפה עם סוכריה, וכך לפחות הוא לא יוכל להתלונן יותר על הריאליטי הנצלני ובלה בלה בלה, שיעשה את ה"נאמבר" שלו ויילך.

xjoiq

New member
לגבי 2 הדברים שכתבת

1. הם צריכים
לחפש מישהו שינענע אותם חזק כי הם נמצאים בדיסטורשן נפשי עמוק אולי שיביאו איזה סשן נקרופילי זה יכול לענות לא פחות טוב על הדרישה המדומיינת ל"פריק-שואו"

2. הוא לא יכול(ע"ע החוזה הדרכוני).

2.ב. מה שאחד כזה עושה זה עושה שרות דוב ועובד כבומרנג - אם אחד כזה יעשה "בלגן" זה רק יכול לעשות אחלא יחצנות להפקה כי האיש הזה הוא האמ-אמא של האנטגוניזם

אולי הוא מצא פירצה בחוזה?

אולי הוא איים לצאת במחול ולפצוח בשיר כל יום מתחת לבית של שופט אחר?
תראה, גם חוזה דרקוני הוא לא חזות הכל, כי חוקי המדינה מעל לכל, אפשר גם לכופף חוזה כזה. אני לא מבינה גדולה בדיני חוזים, אבל היו מקרים של חוזי העסקה דרקוניים שבוטלו כי הם עמדו בסתירה לזכויות העובד.
היו מתמודדים בריאליטי שעשו נזקים תדמיתיים בתקשורת, יכול להיות שהם החליטו לתת לו הזדמנות כי אז הוא לא יוכל לבוא יותר אליהם בטענות. אי אפשר לצעוק תחת כל עץ רענן שניצלו אותך אם אתה חוזר שוב למקום הפשע.

xjoiq

New member
לא הכי נראה לי

אילו זכויות עובד נרמסו פה?שצילמו אותו מבזה את עצמו במודע מה גם שהחוזה מדבר שאין יחסי מעביד-עובד ביניהם בית משפט כופה יחסי מעביד עובד אולי רק במקרים מיוחדים ורק לצורך מתן זכויות סוציאליות כגון פיצויי פיטורין וכיוצ"ב.

האיש הזה הוא לא כמו מתמודדים אחרים בריאליטי הוא לא יכול לעשות נזק תדמיתי אלא הפוך כל נסיון להזיק מצידו יעשה בומרנג של יותר יחסי ציבור מוצלחים מכל יחצן עילוי.

הממ... חוזה כזה נראה לי הוא סוג של חוזה עבודה

מההכרות שלי עם הנושא של חוזים דרקוניים בדיני עבודה אני יודעת שלא תמיד החוזה תופס, בית המשפט יכול להחליט שאדם נוצל גם אם חתם על חוזה. זה לא רק בנושא פיטורים, נגיד, אם מקום העבודה שלך החתים אותך על חוזה שכחלק ממנו אסור לך לעזוב ואז ללכת לעבוד בחברה דומה (נגיד, לעבור מאוסם לתלמה) אז זה לא חוקי ולכן לא מחייב אותך למרות שחתמת.

לא יודעת מה הסיפור שם, למה הם החליטו להכנע. כנראה שהם הגיעו למסקנה שזה ישרת את האינטרסים שלהם, אם כי בגדול אני מסכימה איתך לגמרי שלא מגיע לו פרס כזה.

לא מדוייק, פאולינה הדיחה את ג'וש והשאירה את

קרליטו, כששני האקטים שלה התמודדו בבוטום 2.

xjoiq

New member
זה היה מקרה חריג

פאולינה פשוט נשארה נאמנה לקו שלה עוד משלב הכסאות שמתעדף היספאנים.
אבל בדרך כלל חוץ מאותו חריג המנטור נמנע.

xjoiq

New member
דווקא יצא

מנטורים הצביעו רק בשביל ליצור תיקו עד כמה שזכור לי

is00

New member
בשנים האחרונות?

גם אם כן וגם אם לא הדבר שחזר על עצמו ב-3 העונות האחרונות זה שאם שני אקטים מאותה קטגוריה מצאו את עצמם בבוטום - המנטור שלהם בחר לא לבחור ביניהם, אלא להימנע ולהשאיר את זה בידי 3 השופטים האחרים. אפילו במקרים שלצופה היה ברור שלמנטור יש את המועדף שלו מבין השניים.

juspan

New member
אני מנסה להזכר אם בכלל קרה דבר כזה

ב- 3 העונות של האמריקאית ששניים מהתחתית היו מאותה נבחרת (חוץ מכאמור בעונה האחרונה עם פאולינה ו- 2 הבנים שלה שהיו בתחתית והיא בחרה).

is00

New member
כשאני חושב על זה שוב, אני לא בטוח שאני צודק.

נזכרתי פשוט שגם בשנה שעברה, במהלך רוב העונה, היו הדחות כפולות, ובחלק מהן המודח האוטומטי היה מהקבוצה של דמי וגם אחד/ת מהבוטום2.

אני גם לא מכיר מקום שאני יכול לבדוק את זה.

Nightingale5

New member
לא טוב! לא בא לי הדחות כפולות גם פה

גם ככה צמצמו את הנבחרת ל-12
בסוף יוצא שיש יותר תכניות אודישנים מתכניות תחלס של הופעות נטו
בכלל לא מספיקים לעבוד עם המתמודדים
אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יהיה ככה כי זה יוצא ממש חסר טעם!

xjoiq

New member
תעלה כמה הודעות למעלה ותראה שכתבתי את זה

בתגובה יש שליטה להפקה בסעיף ד' בשורה שלישית בדיוק כתבתי את זה והיית רואה שהתפרצת לדלת פתוחה

juspan

New member
עד שיגיעו המומחים עם הזיכרון הוודאי

לכל פרטי הטריוויה (כי בתכניות האלה דברים משתנים לפעמים מעונה לעונה, מניחה שיש דברים שונים גם בין מדינה למדינה), אנסה לחלץ מזכרוני את התשובות בתור צופה קבועה של האמריקאית הכושלת שאני צופה בה רק בגלל סיימון.

משלב ההופעות החיות בכל שבוע התכנית הראשונה היא ההופעות ולמחרת (בארה"ב, אצלנו לא) יש תכנית של התוצאות (עם מלא קטעי שירה משותפים, מיותרים לרוב, של כולם ושל אמנים אורחים). בתכנית התוצאות מגלים מי הבוטום 2 לפי המסמסים בלבד, ושני אלו צריכים לשיר שיר נוסף ואז המנטורים בוחרים בעצם (ללא שילוב הצופים) מי ילך הביתה. אם יש תיקו, מי שמודח בסופו של דבר זה זה שקיבל את מס' ההצבעות הנמוך ביותר (מהצופים קודם לכן, בלי קשר לשיר הנוסף).

יש תכניות שבהם מדיחים יותר מאקט אחד, ואז הראשון מודח די בתחילת תכנית התוצאות כי קיבל את מס' הסמסים הנמוך ביותר, ובהמשך כמו שתיארתי קודם הבוטום 2 שר פעם נוספת וכו'.

תודה ז'אספן, אז הפיצול הוא כמו באמריקן איידול

תודה לאל ולרשת שאצלנו לא יהיה פיצול! אין לי כוח לזה.. מספיק שהיום דחפו לקט.

למעלה