פינת הקניה השבועית

iefrat

New member
פינת הקניה השבועית

אמרתי שלא אקנה לקים עד שאנסה את כל אלה שקניתי. אז אמרתי הם נמצאים שם על המדף, צבעים קורצים ומפתים, נצנצים, טורקיז טרנדי...אי אפשר להתחמק אז הנה מה שהצטרף לאוסף השבוע. את הורוד אין לי כוונה למרוח אבל הצבע הורוד ברבי עם הנצנצים עשה לי הרגשה טובה. אפרסק -אני בחיפוש אחרי הגוון המושלם. והמנקדים - 2 ב 10, הטורקיז עושה לי את זה!!! מה כבר יכול להיות אולי יתחשק לי לצייר פרח בטורקיז עם נקודה לבנה... אבל על איזה צבע מורחים טורקיז? (כבר אמרתי שהחברות בפורום מדגדגת לכיס...אמנם בקטנה אבל בכיף גדול)

PeachGirl

New member
טוב אז גם אני אשתף!

מימין לשמאל Eve Cosmetics- np.78 לק סגוון סגול נוצץ בשמש כל כך! Chic no 213- הכפיל החדש של 238 שראיתי אצל טולי Chic no.207- ירוק שמרי לא פרייאר בכלל , נראה לי מהקולקציה החדשה. Chic 306- אדום עם שימר זהב, ראיתי ונדלקתי אצל סקרמנטה. Chic 278- יש בכלל צורך להרחיב? Top Beauty No.84- ממש התלהבתי מהצבע שלו... אדגום בהמשך TopBeaty No.158- אני עדיין לא יודעת אם אני אוהבת את הכסופים ולכן לפני שאני מזמינה אחד שראיתי באינטרנט החלטתי לדגום בזול, לכן קניתי אותו. Orly- Vandering Vine Orly- Midnight Star וואו כמה! אה כן... בנוסף גם ביצעתי הזמנה די גדולה מחו"ל... ככה שמבחינתי זה היה שבוע די פורה=]

Yosh Yosh

New member
גם אני התחדשתי בכמה!

הייתי ביוון. מסתבר שיש שם סניפים של ESSIE וCHINA GLAZE, אבל לא יצא לי להגיע אליהם... :( מה שכן, קניתי לך ראשון מO.P.I. It's a Doozi says Suzi. או משהו כזה. מן צבע נחושת. קניתי לק מקומי בשם Lady Iya, וגם לק בגוון אדום-כתום של ERRE DUE (גוון 47). מצאתי אותו באיזו חנות קוסמטיקה בסטנד מלאאאא לקים. לא ידעתי מה לבחור
עכשיו אני רוצה צהוב. יש המלצות (למשהו בר השגה בארץ)?

Angel Of Moon

New member
hello miss ../images/Emo46.gif

מאיפה השגת את המידנייט סטאר של אורלי?! אמות!!!!!!!!
ותתחדשי.. יש לי כמה מהגוונים שיש לך. למשל ה2 של טופ ביוטי. וגם הונדרינג ווין של אורלי

PeachGirl

New member
אממממ בגלל שחרשתי כל סופר פארם

ברדיוס הקרוב אליי מצאתי אותו בסניף בקניון הזהב... והוא היה האחרון אבל חיפשתי אותו ממש הרבה להגנתי חחח

iefrat

New member
אורלי - בסופר פארם וגם בחלק מסניפי אפריל

ראיתי אותו בסופר פארם ובאפריל במדרחוב...של ירושלים. יש אורלי גם בסניפי סופר פארם בדיזינגוף, גבעתיים ו...אור יהודה. בהצלחה

iefrat

New member
CHIC 207 אפשר סווצ'? אני מתכננת עליו

הספק נאה מאוד, וזה בלי ההזמנה, את כולם רכשת באותו יום? את 158 של TOP BEAUTY קניתי ממש מאותה סיבה שלך, כבר קניתי 5 שלהם, טרם ניסיתי אף אחד, פשוט ה 5 ש"ח... שאלה: Eve Cosmetics - איפה ניתן לרכוש? עושים רושם של גוונים יפים! והאיכות? עדכני.

PeachGirl

New member
וeve cosmetics

קניתי בסנטר בחנות שנמצאת על רחוב קינג ג'ורג' והיא ליד הכניסה של קסטרו

iefrat

New member
מתאים, תעדכני?

איכות, מריחה, מברשת וכו'? התחלתי להיות "מבינה" קצת , כמה שכבות קרמי או חלבי וכו', חבל שאין טסטרים ללקים כי לפעמים זה נראה שונה לגמרי מהרושם שנוצר מהבקבוק. אז אם לקנות EVE לפחות לדעת שזה טוב...

PeachGirl

New member
אני מצרפת לך

אחד שלהם שיש לי שכבר צילמתי. מרחתי אותו 2 שכבות- למרות שאפשר היה להסתדר עם אחת! לי אישית המברשת הייתה ממש נוחה, וגם לקחה כמות מדויקת של חומר... הוא אפילו החזיק מעמד מעולה שלושה ימים! אני מאוד מרוצה ממנו עכשיו נדגום את השני=] סגול של איב

iefrat

New member
ואפילו הגבתי עליו בפוסט חחחחח

סתומה שכמותי, אני מתה על סגולים, חולה עליהם בהיר כהה חיוור טיפקס לילך. EFRAT = אני. טוב אם את ממליצה, בפעם הבאה שאהיה בסנטר, אחפש לי EVE משלי. בסוף יהיו לי גם ESSIE ו OPI ואולי גם ציינה גלייז ובנתיים אסתפק בזמין בארץ במחיר שוה נפש.

למעלה