פינת הקניה השבועית

PeachGirl

New member
תודה רבה!

לצערי לא עדיין לא עשיתי לו סוואטצ' ועכשיו כבר יחסית חשוך אבל אנסה לעשות מחר ולהביא את התצלום לפורום=]

טלישקה

New member
יש לי יש לי יש לי

3 לקים של לה צ'ט 258 כחול, 259 המדובר שאני מאוד אוהבת ורוד כתום ו- 262 ורוד ניאון. ומצאתי צ'יינה גלייז בארץ, בטבעון בחנות בשם טורקיז, מסתבר שיש מישהי שמייבאת, יש שם סטנד קטן, מעט מבחר אבל התלהבתי נורא וקניתי לק סגול עם נצנצים בשם GRAPE JUICE והמחיר סבבה 35 ש"ח.

PeachGirl

New member
צ'יינה גליז? בארץ??

אחלה של תגלית! רק חבל שטבעון קצת רחוקה לי=\

Angel Of Moon

New member
קודם כל תתחדשי ../images/Emo13.gif

דבר שני..... שאת אומרת טבעון מתכוונת לקרית טבעון נכון?
אם כן אז איפה בערך זה?.. כי אני מהאיזור אבל לא יוצא לי להיכנס לטבעון אין לי ממש מה לחפש שם......

ממש ממש אהבתי!

אני אוהבת את הטעם שלך! תגידי,איפה בירושלים קונים את TOP BEAUTY? ואיפה את המנקדים?

iefrat

New member
יש ב 2 צידי העיר

זה נקרא: מיי קוסמטיקס: תבחרי מה נוח לך תלפיות-קניון הדר, יש דוכן לא מרשים בכלל MC שיש שם 1 ב 7.5 ש"ח או 2 ב 10 ש"ח TOPBEAUTY וגם מנקדים. היו רק לבן ואדום. אתמול נקלעתי לפסגת זאב אז נכנסתי לכמה דקות לקניון...לחפש לקים! ושם בקומה העליונה יש חנות קטנה ומאוד אסתטית של MC שיש לו מנקדים ברבה גוונים: לבן, אדום, בורדו, ורוד סגול וכו' ב 7 ש"ח האחד. ביקשתי 2 ב 10 =נתן. הלקים לעומת זאת עלו רק 4.5 ש"ח. אז לקחתי גם את הורוד נצנצים למרות שלא נראה לי שאלבש אותו. מסתבר שזה שייך לאותם בעלים... תהני

מ ס ט י ק

New member
גם אני מצטרפת

קניתי את flower to flower של OPI, התלבטתי בינו לבין wing-it ובסוף החלטתי ללכת על הוורוד רק כי כבר יש לי מספיק אדומים. אחרי כמה סרטוני יו-טיוב גם הסגול הבהיר מהקולקציה של שרק ניראה לי יפה, אבל לדעתי אני אקנה ובסוף לא אמרח כי הוא יראה לי כמו טיפס על היד.. למשהי יש אותו? בכל מקרה - תתחדשי!

LullaBelle

New member
השבוע פינקתי את עצמי ב...

שיק 278 - אחרי שראיתי פה בפורום והחלטתי שאין שום סיבה הגיונית שלא אנסה משהו אפור ואלגנטי. ג'ייד 280, antique rose - אני מחפשת משהו בהיר, עדין, קרוב לניוד אבל לא ממש בז' אלא יותר לכיוון הוורוד, שיהיה כאילו טבעי וקלאסי. זה נראה די מבטיח. אני מתכננת למרוח אותו היום ומקווה שלא יאכזב, כי בבקבוק הוא נראה מעולה. ג'ייד 352, ruby gem - צבע מאוד עסיסי ומלהיב, אולי מבחינת החלוקה המקובלת יותר מתאים לחורף, אבל אני הולכת לפי המצב רוח ולא לפי הקונבנציה =) התמונה קצת מרוחה, אבל זה התצלום שמעביר את הצבעים הכי טוב. באופן כללי - איך מצלמים לקים כדי להעביר את הצבע בצורה הכי מדויקת שיש? אני מנסה לצלם סווטשים בזמן האחרון ולוקח לי 15 תמונות להגיע למשהו טיפה קרוב, אבל עדיין לא מדויק.

הג'ייד 280 ממש יפה.

והוא בהחלט הולך להגיע גם לאוסף שלי :) לגבי התמונות.. אני לא חושבת שיש פתרון קסמים. גם אני מנסה בזמן האחרון לצלם,ואני חושבת שהכי הגיוני זה לעשות תמונה בחוץ,ותמונה בפנים. אם בפנים יש לך כמה מקומות שבהם זה נראה ממש שונה (כמו חדר עם אור חם יותר או אור קר יותר) אז תוסיפי גם תמונה שלך זה. וככה נראה לי זה נותן בערך את הצורה בה הצבע "מתנהג". :) אני לבשתי את אחד הלקים החדשים שקניתי,אבל המייבש ממש עשה אותו לא מבריק ומעצבן,אז לא עשיתי לו סווטצ'. כשאני אבחר איזה לק אני לובשת לכבוד שבת אני אעשה לו סווטצ' ונראה איך יצא :)

LullaBelle

New member
תודה =)

אני, כאמור, שמה אותו לשבת, אז מקווה לעשות לו גם סווטש יותר מאוחר. ותודה על העצה לגבי התמונות =)

CrazyPenguin

New member
והוו

התחדשתי לי ב2- 91 ו-261 של שיק. לקח לי נצח למצוא אותם. האמת היא שחיפשתי את 90 של שיק, אבל לא מצאתי בשום מקום אז הסכמתי להתפשר על 91 שהוא נורא דומה והוא גם מאוד יפה. למצוא את 261 היה סיוט לגמריי, הייתי באיזה 5 חנויות שונות ולא מצאתי בשום מקום עד שבסוף מצאתי אותו באיזו חנות קטנה בת"א. את 91 שמתי כרגע והוא מאוד יפה, את 261 אשים כנראה בימים הקרובים..לא יכולה לחכות

Angel Of Moon

New member
גם אני ../images/Emo178.gif

התחדשתי ב Wandering Vine ו- Glam rock של אורלי, וצהוב מרקר של WOW מס'' 308. בתיכנון לפשוט על הסופר פארם בחיפושים אחר משהו מעניין של אורלי.

4LeafClover

New member
גם אני קניתי. ../images/Emo13.gif

Orly - Belle of the Ball לינק לתמונה מהאינטרנט...

Come Alive

New member
קניתי וגם זכיתי!

קניתי מאיביי: Mint Green- Barry M http://lh6.ggpht.com/_lvpyQFQ8n1A/S...DLZIoMeJhg/barry-m-mint-green-nail-polish.jpg Maya- Zoya http://lh5.ggpht.com/_iDhw0gV5u-k/SsPL5rZvbyI/AAAAAAAAFGg/cQTzw139izE/s400/IMG_3194.JPG Robyn- Zoya http://www.vampyvarnish.com/wp-content/uploads/2010/04/Zoya-Robyn.jpg Flirt- Incoco Dry Nail Applique http://shop.incoco.com/media/catalo...6319eda06f020e43594a9c230972d/f/l/flirt_2.jpg זכיתי מ- Happy To Polish!!
בזה: China Glaze - ECO collection: 1.Solar Power 2.Shower Together 3.Recycle 4.Tree Hugger Orly: 1.Poison Apple 2.Ginger Lily 3.Purple Velvet ואת אלה אתן יכולות לעשות בגוגל לבד חיפוש

נופ ר

New member
מה זה הדבר הזה?-

Flirt- Incoco Dry Nail Applique נכנסתי ללינק וראיתי שם תמונה של ציפורן ולידה אצבע?...

נופ ר

New member
ווואווו איך בא לי לנסות גם!!!

מאיזה חנות באיביי קנית? וכמה עלה? אני אחפש ניסית את זה כבר??? זה די דומה למינוקס רק שזה עשוי מלק אמיתי מעניין אם זה עמיד באמת לשבועיים!

Come Alive

New member
כן וזה נראה לי די מגניב לכשאני לא מצליחה לשים

לק.. את מכירה את הזמנים האלה? שאת בטירוף ולא מצליח לך, כל הזמן נהרס לך, ואת מורידה ושמה שוב, ואז אחד אחר כי פתאום בא לך צבע אחר ומה לא.. ולא הולך כלום ובסוף את נשארת עם ציפורניים ערומות? אז זה מתי שאני אשתמש בזה
עוד לא ניסיתי, עוד לא קיבלתי את זה

למעלה