פינת הקניה השבועית

נופ ר

New member
טוב

את חייבתתתתת לספר לי איך הדבר הזה עובד ואם הוא שווה כמה "כיסויי ציפורן" יש בחבילה? אחרי שתספרי לי את חוויותייך אני אחליט אם להזמין הבעיה שאני לא יודעת אם זה שווה משהו ואם זה יושב יפה בציפורן זה נראה לי עדין מאוד

iefrat

New member
איזה כיף לך, גם אני רוצה לזכות מה עושים?

מן הסתם צריך להתחיל לקנות באמצעות האינטרנט או לאו דווקא? לגבי המדבקות, נראה לך שזה כזה קל? או שצריך ללמוד את הטכניקה? כי נראה שהיא ממש מעבדת את זה לתוך הציפורן. לא נראה לי סתם0 הדבק ולבש. אם היה מנומר....אולי אני מתה לנימור על הציפורנים!!

Come Alive

New member
אני אודיע לך אחרי שאני אנסה בעצמי ../images/Emo3.gif

ובקשר לזכייה... מז"א? זה giveaway! בבלוג Happy To Polish

רוני325

New member
אני קניתי גייד 342 בהמלצת מישהי נחמדה פה

לגבי אדום דם תודה!

iefrat

New member
זאת אני ומחכים לתמונה. תתחדשי!

אני טרם ניסיתי אותו אבל מאוד התלהבתי, פשוט הקצב שאני קונה אותם לא תואם את היכולת להתפנות ו"ללבוש" אותם. בעיני זה הצבע האולטימטיבי (שנים ארוכות הלכתי רק עם "אדום דם" לק ציפרניים, אודם לשפתיים ולא מעט בגדים באדום(ותיקים ונעליים, אין על אדום!!!) עכשיו אני לובשת א344 של שיק על ציפרני הרגליים.

Mrs Hetfield

New member
גם אני מחפשת אחר האפרסק המושלם!

מה שיש לך שם נראה טוב, איזה מספר/ חברה הוא?

iefrat

New member
tart deco essie זכויות לdanra לק לכבוד שבת

היא מצרפת סוו'צ מעלף שסיים לי את החיפושים האפרסק המושלים: עדין חיוור ואלגנטי! 65 ש"ח לרכישה בארץ (יקר לטעמי) או דרך האינטרנט. אצלי 88 של TopBeauty - לא ניסית עדיין אבל 5 ש"ח = שוה בדיקה (אמא שלי הייתה אומרת שכסף לא טועה ועדיף אחד איכותי ויקר מאשר 10 "איכות ירודה" אבל היא מהדור הישן, ו בושם אחד אלמותי של איב סאן לורן, אודם של הלנה רובינשטיין ולק אדום דם לציפרניים והיא מסודרת) ואני אומרת: בנעליים לא מתפשרים - לקים עדיף כמה שיותר)

מ ס ט י ק

New member
אני גם בדעה של אימא שלך...

גם אני מעדיפה לקנות את היקרים יותר כי לרוב יש סיבה שהם יקרים יותר..

danra

New member
הוא אכן עדין ואלגנטי מאוד נשי

אבל הוא לא חיוור. אפילו בוהק באור. גוון קורל עמוק. ואם הייתי כמו אמא שלך עם 3 מוצרים מנצחים, היה לי כל כך הרבה כסף עכשיו!

Mrs Hetfield

New member
החיפוש אחר האפרסק המושלם תם.

wow 412 הוא האפרסק המושלם, ועכשיו הוא שלי. תודה על העזרה בחיפושים

foggy night

New member
אני שמחה להודיע רשמית וחגיגית

שהשבוע לא קניתי אף לק. כלום. גורנישט. נאדה. וגם בשבוע שעבר לא קניתי שום לק. זה מרגיש נהדר! יש לי 7000 לקים (טוב, אולי טיפה נסחפתי, אבל יש לי בערך 40-50) כולל בערך 7 חדשים שהבאתי מברצלונה, ואני מתכוונת בינתיים להנות מהם. יש לי לפחות 5 שעדיין בכלל לא ניסיתי.

iefrat

New member
בנות מגיע לה ../images/Emo45.gif או שמא ../images/Emo31.gif תגיבו...

מצדיעה לך על האיפוק, אני אומרת שקודם צריך ללבוש את מה שקנית ורק אח"כ לצוד שוב ומצד שני, למה לותר על השמחות הקטנות (קטנטנות...) של החיים. אז אם בא לך, קדימה הנפיקי "דף הוראות למשתמש": איך עומדים בפני קסם הבקבוקים הקורצים האלה על המדף, 5,10,20, 30 ש"ח ואני שלך... שלא לדבר על ים האפשרויות בקניה באינטרנט - לחיצת עכבר והחבילה תגיע (זה עוד לא מנסיון, מדימיון) ואפרופו ברצלונה המדהימה, מחכים לראות.

foggy night

New member
מאוד פשוט:

1. אני לא מזמינה לקים מהאינטרנט. מה שאין בארץ - קונה בחו"ל או לא קונה. 2. יש לי המוני לקים + לא מעט שלא ניסיתי, מה שאומר: 2.1 כדאי לנסות קודם את מה שלא ניסיתי לפני שאני רצה לקנות חדשים. 2.2 יש לי לא מעט לקים משגעים שהשתמשתי בהם רק פעם או שתיים, כי אני לא מגיעה אליהם - לא חבל? "חבל" לא על הכסף, אלא על חוסר הניצול של מוצרים יפיפיים שאני באמת מאוד אוהבת.

LullaBelle

New member
אני מצדיעה לך על האיפוק!

הלוואי ועליי =) אני לא קונה בהכרח לקים כל שבוע, אבל באופן כללי עושה הרבה שופינג "בקטנה" ולא היה מזיק לי קצת יותר להתאפק ולחסוך. חוץ מזה, מסכימה איתך שכדאי להנות גם מרכישות קודמות יפות, באמת חבל לשכוח לק בארון אחרי מריחה אחת.

1Unicorn1

New member
גם אני התחדשתי!

קיבלתי את ההזמנה שלי עם SUVI וKYLIE של זויה וקניתי את enchanted forest של אורלי

למעלה