פינת הקניה השבועית

חֵן

New member
תתחדשי ../images/Emo140.gif

אפשר לשאול מאיפה הזמנת את שני הלקים של זויה? תודה

ענבל30

New member
../images/Emo207.gif מכירת בלוג (לא שלי)

למי שמחפשת דרכים נוספות לרכוש לקים - ולא אכפת לה שהם יד שניה (חלקם גם משומשים, לפי הצהרת המוכרת). מהנסיון שלי עם ניקול אני יכולה להעיד עליה רק דברים טובים, אם כי לא רכשתי ממנה לקים. http://networkedblogs.com/5FMKO כל הפרטים לגבי איך לרכוש ואיך המשלוח - אצלה בבלוג. יש שם כמה לקים מקסימים שישמחו לבית חם

Ultra marine

New member
מוסרת לכולן במרוכז :) -> תתחדשו!

תהנו מהרכש החדש ותתפרעו! כ"כ כיף להתחדש בלקים חדשים! כסף קטן -> עונג גדול! בקרוב אצלי! (מחכה לחבילה..)

סקרמנטה

New member
גם אני התחדשתי עם טופביוטי

התכוונתי לקנות כמה לקים בהירים לקיץ אבל המבחר של הבהירים באותו סטנד היה מאוד צנוע, ולא היה לי זמן לחפש במקום אחר. שמתי עין על בקבוק לק שנראה ורוד בהיר חלבי בתאורה המקומית וקניתי אותו. כמובן שבבית גיליתי שזה בכלל ורוד בייבי מתוק טיפקסי... לא נורא. יצא לא רע, והכי חשוב שיצא "מקרר". אה, והלק המאושר הוא טופביוטי 179.

simoneta

New member
גמני התחדשתי../images/Emo13.gif

הצילום קצת בעייתי ולא משקף חלק מהצבעים האמיתיים

צונית

New member
../images/Emo99.gif

וואה וואה ווי וואה! איזה שלל מהמם! תתחדשי!! אפשר לשאול מאיפה רכשת אותם?

danra

New member
WOW!

חתיכת התחדשות! האם אלו ה- Flip Flop וה- Pool Party ההורסים?

iefrat

New member
תתחדשי, שיחוק אמיתי.

התעלפתי, ובמיוחד מימין מספר 3 4 ו 7 אפשר שמות?

simoneta

New member
תודה../images/Emo13.gif עונה לכולכן במרוכז-

ההזמנה נעשתה בטרנסדזיין ונשלחה לארה"ב (וחיכיתי לה בסבלנות ראויה לציון כחודש וחצי עד שהגעיה אלי לארץ). והצבעים משמאל לימין: Color club Naughtycal Navy China Glaze Matte Magic For Audrey Custom Kicks High Hopes Heli-Yum Seduce Me OPI Conquistadorable Color Tropical Punch Dim Sum Plum

למעלה