פינת ה-
ו-
שלכן :]

DoLi it is Me

New member
פינת ה-../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo31.gif שלכן :]

עדיין לא מצאתי שם נחמד לפינה הזאת .. טוב ראיתי שהשבוע להרבה סבנות זה לא היה השבוע שלהן אז הינה המקום לכל החיבוקים וגם הדברים המשחים יתקבלו בברכה
אה ושנה טובה

butbut

New member
../images/Emo205.gifחעע נראה לי שדוקא היום לא יקרה כלום../images/Emo205.gif

oh no!:
אמא מעצבנת..מאוד..ואין לי כוח להתחיל להכין דברים לחג,אני שונאת את החג הזה!
אני מחפשת באסיסטים!!ואני לא מוצאת!!!
לא ציירתי כבר במשך כמה שבועות-זה רק אומר שהמצב שלי הולך ומדרדר..נאממ..אני צריכה למצוא מוזה!דחוף!
ho yeah!:
הרימונים חזרו אלי,אני אוהבת לאכול רימונים!!חיכיתי לזה כול השנה!
אוו-צבעתי את כול המדרגה הראשונה שלי לשחור!!
..כשיהיו לי תמונות אני יעלה אותן^^XD וזהוו..נראה לי,המוח שלי ריק,אז אני אל יכולה לחשוב על משהו יותר נורמאלי ^^

Lex 1

New member
מדרגה..? ביטוי כלשהו שאני לא מכירה או באמת

התכוונת למדרגה כזאת שעולים ממנה ויורדים..?
איכס ועכשיו צריך להכין כרטיס ברכה מתחנף כזה לחג..

שוליטה

New member
הכן ולא שלי :) (למה אין סמיילי פוזל???)

הפלאפון שלי נהרס! סוףסוף עכשיו צריך לקנות לי מחשיר חדש
ההורים שלי קנו לי משו לראש השנה (למרות שאין לי מוסג מה זה) אמא שלי אמרה שאני אוהב את זה
ביום ראשון ההורים שלי טסים ואני אוכל לעשות מה שבא לי בבית כי סבתא שלי לא ממש יודעת מה מותר ומה אסור :)
הרשו לי לעשות חורים באוזניים!!!!
גיליתי שיש לי מעריצות!!!!! בחוג אומנות שלי פוווול בנות רטנות העתיקו את כל העבודות שלי!!! זה כל כך חמוד!! רואים על המדפים את העבודה שלי וליד פשוט איזה 5 עבודות באותה גרסה!!! חח אוהבים אותי!!!
לא מרשים לי לעשות עגיל באף :(
בת דודה שלי לא עונה בפלא שלה ובבית והיא לא מתחברת למסן :(
אתמול הייתי בחוג אומנו שלי והבנתי שהוא בחמש אבל הוא היה ב-4 אז נשארתי עם הבנות הקטנות ממני בקבוצה שלהם והם פשוט שתי קרציות!!! אחת כל הזמן צוחקת והשניה ממש שפוטה שלה! וזה היה סיוט!!! אבל לא נורא... שבוע הבא אני אהיה עם הקבוצה שלי :) הפעם לא חפרתי כל כך :) והתפוח והדג הם לכבוד ראש השנה! אז שנה טובה לכולם!!!!!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gif=(

-חג עכשיו, אז יש חופש:] יובי.
- אואה. המון. חברות שלי מרגיזות אותי, כפויות טובה כאלה שאני כבר לא יכולה לסבול אותן. זאת התנהגות מגעילה.. ואני מנסה לעזוב אבל חוץ מהן איןלי אף אחת בבצפר. זה מעליב אותי יותר מאשר שזה מכעיס אותי. נמאס לי להיות לבד.

Yu vi

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif../images/Emo85.gif

אל תדאגי , בסוף זה ייסתדר .. עכשיו חופש ואפשר לחשוב על הכל .. כל מה שאת צריכה אני פה :} [ואת יודעת אתזה!!]

Lex 1

New member
../images/Emo24.gifחיבוק אוהב כי אין באמת דבר כזה חברות

יהיה טוב.

rox love BSM

New member
יש לי הרבה דברים רעים..

המחנכת שלי כזו כלבה!!! אני שונאת אותה!!!!! היא מתנקלת לי בכוונה!!
מורה לאנגלית מפגרת ששונאת אותי עוד משנה שעברה!!
יש סיכוי גדול מאד! שאבא שלי חוזר לאנגליה יחד עם אח שלי לתקופה של 3 שנים!!!
כל הבית מלא ויכוחים ובכי כל הזמן!
אני נוסעת לאנגליה חודש הבא
יש לי יומלדת עוד 7 ימים.

ה../images/Emo45.gif וה../images/Emo31.gif שלי :]]]

קניתי את הדיסק החדש של Sum 41!!!!!! =]
יש לי אינפקציה בעגיל השני :(
לא נתנו לנו שיעורים לחופשששש :p
קליפים לא עולים לי לפלאפון ; [
אני מורידה הייסקול מיוזיקאל
חיחיחיחח זהו אין לי עוד משו

butbut

New member
הוו תהני ממש באנגליה בחודש הבא בובה!

אולי תלכי להופעה של מקפליי:]]]XDD אגב בקשר למורות שמתנכלות,המחנכת שלי בשנה שעברה פשוט שנאה אותי והתנכלה אלי בצורה בולטת. לפעמים זה היה הולך ככה:
*אני מקשיבה,ומחליפה את הדף פוליו המקושקש לדף פוליו נקי בשביל לסכם את מה שהיא אומרת*.
היא[צועקת]:"בת-אל די לעשות רעש!כול הכיתה צריכה לסבול בגלל השטויות שלך?!אם לא תפסיקי את עפה!".
אני:"לא עשיתי כלום,אז אין לי סיבה לעוף"
היא[צועקת]:"אל תגידי לי מה עשית ומה לא!אני זאת שקובעת!כאן!"
אני[צועקת יותר חזק]:"דבר ראשון אל תיצעקי עלי! את לא ההורים שלי!ודבר שני,בתור מורה את צריכה ללמד אותי,ולא לחנך אותי!ואת זאת שלא תגידי לי מה לעשות כול עוד זה לא מוצדק!כמו שלך אין זכות לצרוח עלי,לי יש את הזכות הלחליף דפים!!!!!"
*הלם כיתתי*. LOL זה היה גדול!

rox love BSM

New member
אולי אני אלך אני צריכה לברר אבל...

ובקשר למורה זה באמת ברור שהיא התנכלה לך אצלי זה אותו דבר. למשל היא אומרת לכתוב רק בעטים ואיזה חצי כיתה רושמת בעיפרון.אז היא כזה רוקסן אמרתי רק בעט! אני:אני רושמת בעט. מורה:זה חלש מדי תזרקי את הדף ותכתבי הכל מחדש. והיא תהיה מחנכת שלי עד סוף התיכון!

butbut

New member
תקשיבי בובית אל תיתני למורות לצעוק עלייך,זה

לא תפקיד שלהן. לפעמים הן שוכחותלמה הן באמת נקראות 'מורות'-ולמה הן נמצאות שם!וצריך להזכיר להם את זה-משפט שאבא שלי אמר לי כשרק נכנסתי לחטיבה...וזה באמת עזר לי!..כי זה ממש נכון! אם היא מגזימה תעירי לה על זה,ואל תיתני לה להמשיך להתנכל אלייך. אצלי זה ממש עזר,מאותו היום היא התנהגה יפה מאוד.:]

JuSt My LuCk

New member
שנה טובה לכולם!!!!! ../images/Emo24.gif

נתחיל מזה הפעם.... אני כל כך כל כך עצבנית על חברות שלי!!!! ושמתי לב שגם מלא בנות בפורום עכשיו ככה... איזה מוזר XD בקיצור יש לי את החברה הזאתי שהיא כ=ל כ=ך מפונקת שזה הורג אותי! והיא כל כך צעקנית ואלימה לא משנה איפה היא היא תתחיל לצעוק עליך ולעשות לך בושות וכאלה (נו מה זה מביך). למשל היה איזה שיעור כמיה אחד שהראתי לחברה שלי תמונות שלהם והשניה גם רצתה לראות ואמרתי לה שאני אראה לה אחר כך (כי : 1) המורה כבר נכנסה לשעור והיו לוקחים לי את הפלאפון , 2) ידעתי שהיא תרצה למחוק אותם ) ואז היא התחילה לעשות סצנות ולצעוק עלי שאני חוצפנית ושהיא רוצה לקבל את הפלאפון והיא המשיכה עוד לצעוק עלי בהפסקה ובקיצור בסוף מחקתי את התמונות והיא התחילה לצעוק עלי שמחקתי אותם
אוף והיא כל הזמן עושה דברים מפגרים ומעצבנים וכשכועסים עליה היא צחוקת צחוק מפגר ולא מבינה שנמאס כבר מההתנהגות המפגרת הזאתי שלה!!!! וגם יש לי עוד חברה שהיא לא אוכלת בגרוש
אני וכל שאר החברות שלי כבר ממש לא יודעות מה לעשות(!!!!) היא לא אכולת כבר איזה שבועיים וחייה על קפה וחלב וכל שתיה שהי והגוף שלה כבר לא מעכל אוכל! והיא כבר התעלפה כמה פעמים ואמא שלה מתעלמת מזה ואני מפחדת שהיא ממש תחלה ואפילו אולי תמות מתת משקל! והיא כבר ממש רזה שזה מפחיד כל העצמות שלה בחוץ!!! והקטע הוא שכשאני איתה אני גם לא אוכלת בכלל! היה איזה יום אחד שלא אכלתי כי היא כל היום הייתה אצלי ! ואני לא הטיפוס הנגרר כן ? אבל פשוט לא שמים לב שחסר משהו
וגם לא נעים לאכול לידה ... בקיצור= HELP!!!
עכשיו דברים טובים
חהחהחה חופש
איזה כיףףףףףףףףףףף עזבו את זה שישנתי כולה 6 שעות בלילה (וגם זה לא ממש) ועזבו את זה שיש לי מליון שעורי בית... אבל חופפפפפפפפפפפפפפפפפש!@!!! חעחע ואתמול הייתה מסיבת יום הולדת לחברות שלי והיה כל כך כיףףףףףףףף רקדתי כמו איזה מטורפת (שלא נדבר על חברה שלי XDDDDDDD ) ורקדתי עם בנים(טוב נו עם ידידים שלי ) מה שלא קורה הרבה(האם|דגש|אף-פעםהאם) ופשוט שמתי *** על כולם והיה פשוט מצחיק
עזבו את זה שחלק השתכרו,עישנו סיגריות/נרגילות וכל השטויות האלה..... והלכתי לישון באיזה 5 לפנות בוקר לצלילי התפילות של שיבלי (ישוב על הר תבור)... חחח

rox love BSM

New member
גם לי הייתה חברה כזו

היינו חברות שנתיים,וה שעברה היא פתאום התחילה לא לאכול ולא לדבר עם אפאחד.כאילו היא ממש הסתגרה ונהייתה מוזרה כזו. עד שאמא שלה לקחה אותה לבית-חולים ושם עשו לה טיפול כזה וגם הצמידו לה פסיכולוג. עכשיו היא יותר בסדר,כאילו היא יין שקטה והכל אבל לפחות היא אוכלת ומדברת קצת יותר.

JuSt My LuCk

New member
אבל הבעיה היא שאמא שלה מתעלמת מזה .... ../images/Emo10.gif

ואנחנו כל הזמן מדברות איתה על זה ואומרות לה שהיא יכולה למות מזה והיא לא מקשיבה! ויש פעמים שהיא תופסת את עצמה ורוצה להפסיק לא לאכול אבל היא אף פעם לא מפסיקה! וזה ממש מדאיג אותי כבר! והיא חושבת שהיא שמנה ו...בקיצור היא כבר ממש בתוך המחלה הזאתי (אנורקסיה)... וצריך לאשפז אותה אבל אנחנו לא יכולות לעשות כלום(החברות) חוץ מלדבר עם אמא שלה וכולן מפחדות לדבר איתה! כי אנחנו מפחדות שהיא תתחיל לכעוס עלינו וזה רק יעשה את הדבר יותר גרוע (כי היא לא תרצה שהבת שלה תהיה איתנו וכזה)

למעלה