פינת ה-
ו-
שלכן :]

kelly7i

New member
שכחתי משו טוב! עד שיש כזהXD

-
קניתי אתמול גם כרית, כזאת שיושנים עליה בלילה, בצוהורים, ובבוקר, והיה לי ממשש כייף לישון עליה היוםם ואע, הייתי אתמול ממש משמ עייפה, כי בלילה לפני ישנתי איזה 5 שעות, ובבצפר הייתי עיפה, אחרי בצפר, ואז היה לי ביבייסיטר שבלי הסרט אימה הייתי נרדמת שם, ואז שישנתי אתמול בלילה זה היה כל כך כייףף היא הייתה נוחה כזאת ושמתי גם מצעים חדשים[הכי כייף ככה לישון אחרי אמבטיה על מצעים חדשים שמתים מעייפות] ואז קמתי היום ברבע לאחד, היה רעש, ואז קמתי אחר כך ברבע ל-3 למרות שרציתי כרית אחרת יותר פופית כזאת.. עדין יש לי כרית כייפית יותר ממה שהיה ליXD ושוב- חפרתי.

DoLi it is Me

New member
אנוכככייי

- היום חחגג D: ואני מאוד אוהבת חגים ובמיוחד שכל הבית מלא בניחוחות טעימים
לחברה שלי יש סופסוף שין.
הדמי כיס של סבתא וסבא ואימא
-ישלי סקיני חדשות להים בערב
-בת דודה שלי ישנה אצלי היום אבל רק היום!במקום 4 ימים ואני לא יודעת מה אני יעשה כל ה4 הימים האלה הולך להיות כ"כ משעמממםםם אני מקווה שביום שבת אני וחברות שלי ניפגש ומחר בסדר ישלי מה לעשות אבל שישי
הולך להיות משעממםםםםם .
- החג פקינג 4 ימים-6 ארוחות!! עד שירדתי 2 וחצי קילו שוב אני יעלהה!!
למרות שאימא שלי מכינה הרבה אוכל דיאטטי. זהו!

O0NoNi0O

New member
הכול יפה:)

חוץ מהשיעורי בית. אבל החיים טובים כרגע, אין לי כוח להתעצבן אני מחליקה את הרוב מחכה לחופש הבא:)

O0NoNi0O

New member
אוחחח

לאמא שלי יש מלא חברות שהן חברות שלי והן כול הזמן מספרות לאמא שלהם על כול נאד שקורה בבצפר גם אם, חס וחלילה, לא עלינו נגמר הנייר טואלט בשרותים, ואז חברות של אמא שלי באות מספרות לה ואמא שלי ישר שואלת אותי וחופרת לי על הכול! אוף זה כול כךל מעצבן!!!!!! בא לי להרוג אותן עכשיו לא מספיק אני לא יכולה לסבול אותן [בקושי, כול כך בקושי] ארי זה אמא שלי באה ומתחקרת אותי למה צעקת עליה, למה היה זה, במה היו לך שיעורים? למה לא הכנת. אוף זוזה מעצבן אותי כול כך! בע. ואני פי אלף יותר מצליחה מחברים שלי מבחינת הכול ועוד יש להם ולאמא שלי ושלהם טענות. אוף נמאס לי מבצפר ומהאנשים בו!

OneStepCloser

New member
DDD:

החיים כיפיים D: יש לי חברות נפלאות ואני אוהבת אותןD: ביום שישי אני הולכת לפארק לעשות על האש [לחברה שלי יש יומולדת] ואני מקווה שיהיה כיףD:
אח שלי !@$%#@^$%&$%& הוא עדייין ממשיך לחרפן X_____X; הוא קרציה אחת גדולה! שלא עוזבת אותי בשקט@!$$#%^# אעער$^%$#^&$%

OneStepCloser

New member
מה היא קשורה? XDDDDDDD

תאמיני לי... עכשיו כל פעם שאת או קמי תבואו אלי היא תתחיל להדבק אליכן ולחבק ולנשק XDDDDDDDD

just Kaya

New member
כן ולא. ושנה טובה :)

- חופששששששששששששששש 33>
- יובל האדיוט. -__-

Lex 1

New member
אני מתחילה לחזור על עצמי כמעט כל שבוע..../images/Emo122.gif

[יש יותר מדי]:
פאקינג טונות שיעורים בפסיכו' שלא עוזבים אותי לנפשי + מבחן סימולציה שבטוח לא הלך משהו ועוד אחד כזה בשבוע הבא
.
ערב חג מעאפן.
כל ההתחבטויות לגבי עתודה ובלה בלה אין לי כוח לזה כבר..
אמא מציקה. כרגיל
:
קבלתי את הכרטיס הזוגי שזכיתי לסרט "הדייט שתקע אותי" ><"
מחר יומולדת לחברה, אולי יהיה חביב. ואממ זהו.
.

yael0000

New member
בטוח יש לך יותר ממני

לכל אחד יש יותר ממני ובכל זאת כמהכמהמכמהכ?

sweet shir

New member
ממ.

: אני הולכת להיכשל במבחן במתמטיקה. בגלל זה ההורים שלי בלתי נסבלים - והפסיקו לתת לי כסף. לחלוטין. ישלי כמה חברות שהן ממש מעצבנות, ושהן לא באמת חברות אמיתיות. והן אפעם לא היו.
: יש לי כן חברות אמיתיות וטובותD: זהו, למען האמת. ^^"

yael0000

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo211.gif

2 סימולציות אחרונות לפני הפסיכומטרי
אממ אני מקווה לפגוש את טל ולהתחיל לארגן את לונדון ואמממ אמןאמןאמן הופעה ביום שלישי

ה-../images/Emo45.gif ו-../images/Emo31.gif שלי

פרמטו לי את המחשב בלי לומר לי (אז לא עשיתי גיבוי...)וכל השירים שלי והתמונות שלי נמחקו!!!!
רבתי עם החברה הכי שלי טובה שלי
הרבחתי על אח שלי 300 ש"ח
קיבלתי מחשב משלי סוף סוף!!!!!

m i c k e y 15

New member
../images/Emo201.gifעל השירים והתמונות....אני הייתי מתהה

אם זה היה קורה לי.. ואני מציעה שתדברי עם חברה שלך שוב ותנסי ללבן איתה את הדברים.. ככה אני עשיתי ועכשיו אנחנו בסדר
לדבר זה תמיד טוב..ואם זה לא יעזור..אז כנראה שמשהו לא בסדר איתה..

למעלה