פינת ה-
ו-
שלכן :]

JuSt My LuCk

New member
אין לה.... ההורים שלה גרושים

פעם איימתי עליה שאם היא לא אוכלת אני אומרת לאמא שלה או למי שהיא אהבה פעם וזה עזר היא אכלה קצת... אבל אני לא חושבת שזה יעזור הפעם... טוב זה שווה ניסיון...

sweet shir

New member
לא, לפי מה שסיפרת למעלה המצב כבר הרבה יותר

חמור מזה. איומים לא יעזרו פה יותר, צריך לספר לאמא ומהר, שיאשפזו אותה.

sweet shir

New member
את לא מבינה כמה אני מבינה את המצב שלך עכשיו.

את כאילו אני בשנה שעברה.. אצל חברה שלי המצב היה פחות חמור.. אבל היא כן הגיעה לשלב שהיא התכוונה להקיא ומנעתי את זה. אם את צריכה עם מישהו לדבר, אני כאן. :) [email protected]

JuSt My LuCk

New member
תודה ../images/Emo24.gif

ודיברתי עם חברה שלי(אחרת) ואנחנו נילך ביום ראשון לפסיכולוגית(כי היועצת מפגרת) ושוב תודה

sweet shir

New member
אין בעד מה! ../images/Emo9.gif

יופי! אני מאחלת לכן הכי הרבה בהצלחה שבעולם. P:

McFly rullz

New member
אצלי זה יותר נכון רק-../images/Emo31.gif...

-מממ...אין תאמת?
-אני מצוננת..דווקא לראש השנה נהיתי מצוננת שוב חברות שלי עצבנו אותי מאודדד השבוע...אין לי כבר כוח אליהן..אבל יהיה טוב
וזהו נראלי?
שנה טובה ומתוקהה כמוכןןןןן!!!!

McFly rullz

New member
כבר אמרתי מקודם-

הכל בגלל הבצפר המחורבןןןןן חוזרים לבצפר-חוזרים לחרא הבנות בצפר כלבות... הבנות בפורום חמודות!XD ><שונאת בצפר><

butbut

New member
אוו בתי ספר לבנות זה הדבר הכי חרא!אני גם

סובלת מזה יום יום.. אבל אצלינו יש יותר מידי אמריקאיות+צרפתיות!..ככה שזה עוד יותר מעצבן.. XD.. כולן שם קנאיות,מסתכלות על כול דבר של השנייה ומרכלות..זה פשוט הורג אותי מצחוק!LOL

McFly rullz

New member
XDDDDDDDD

אצלנו זה לא כזה נוראא=]] דווקא יותר כיף שזה רק בנות...:] את לא מתביישת מבנים והכל...XD אבל יש לי בנות בכיתה סתומות>< טחחח אמריקאיות וצררפתיות.?מגניבבXDD

or karady

New member
אהמ מה אמרת על כלבות???

לא פשוט לא שמעתי.. תחזרי על מה שאמרת.. אני כלבה?! אני כלבה?! מילא הבנות בכיתה שלך כלבות.. אבל אני?? למה את רומזת?? \את כל כך לא אוהבת אותי.. אף אחד לא אוהב אותי.. אני גלמודה!!!!!!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo31.gifשלי../images/Emo45.gif

הצליחו להשפיל אותי ושמו אותי ב-3 יחידות אנגלית
החליפו לנו את כיתת האם, בכיתה הקודם כל אחד היה יושב בתחת של השני מרוב צפיפות אוכלוסין. ועכשיו בכיתה החדשה אנחנו יכולים לנשום, יש לנו מזגן שבאמת עובד וגם אין יותר נמלים ^^

McFlyRoni

New member
אוקיי =|

+ היום עושים את הארוחת חג אצלנו D: אני אראה את בנות דודות שלי P: + היה אתמול פעולה ראשונה בצופים והיה כלכך כיףףףףף
ואנחנו 56 בגדוד.. ורק חודש הבא מפצלים אותנו
+ הצלחתי לשכנע שתי חברות שלי שיבואו גם לצופים :p + אולי אני נוסעת לטורקיה עוד מעטט D:
- חברה שלי ממש עיצבנה אותיייייי אתמול בצופים
וזה באמת כבר מתחיל להיות מוזר שכל החברות של כולן פה מעצבנות =/ - כואבת לי הרגל ): - התעייפתי מלסדר את השולחן לחג
לא זוכרת עוד דברים כרגע :]

McSon of Busted

New member
פיכ../images/Emo69.gif

! ההורים מעצבנים אותי כלכך.
הוא עוד פעם מתעלם.. חג. ואני שונאת חגים. הצבע לא יצא הכי כמו שרציתי
אין לי מה ללבוש היום. שבוע הבא יש לי 3 מבחנים. עוד לא בחרתי נושא לפסיכולוגיה והזמן רק עובד לרעתי. כואבת לי היד, הרגל, והברך. וגם הבטן. אם אני ממש אתאמץ אני אמצא עוד מלא דברים להתלונן עליהם
מחר היומולדת של ג'יימס
קולולולו צבעתי תשיער פחות או יותר
קישטתי את היומן שלי במלאנטלפים תמונות של מקבאסטדורק. וזהו.
אלכס יא תחת אני אוהבת אותך
*סתם הערה.

Lex 1

New member
><" אני מתרגשת ממחמאותייך בכל יום מחדש ../images/Emo9.gif

kelly7i

New member
תקראי לזה" ../images/Emo45.gifו-../images/Emo31.gif" פשוטו כמשמעו!

בלי הפינת, ובלי השלכן XD
-
קניתי נעלי ספורט, יש להם צורה של נעלי ספורט ספורטיביות שזה משו שמציק לי, אבל י שלי נעלי ספורט לפחות.. אני מניחה..0.0
היה לי אתמול בייביסיטר היתי אמורה להרוויח 40, היה לו 50, אז זה אמור להיות על פעם הבאה או משו כזהXD
סוף סוף ראיתי את בית השוועה, חח וכמעטט הגעתי לסוף[אם הבייביסיטר היו באים מאוחר יותר..]
-
נו זה ראש השנה היום, ואין לי חולצה ללבוש!
חסרים לי בגדים שזה לא נורמלי=[
אני גם ממש חייבת נעלים, בשלל מינים, וצבעים, פשוט חייבת שיתאימו לבגדים והכל
מתישו בחופש זה היה, שהתעצבנתי, ואז שברתי את המשקפיים שלי, הייתי איזה חודש ומשו בערך בלי, ואז אתמול הגיעו החדשות.. והם כאלה מכוערת, נו לא רוצה:'( ואז התחלתי לחשוב שהקודמות היו כאלה נורמליות יותר, שקטות יותר, ומה שיש לי עכשיו הם יצורות!!!!!! לא רוצה:'(

למעלה