אתה יודע, הם כולם עשויים מאותו חומר ולמרבה העצב הם לא כולם איש אחד.
C C H 4 New member 8/11/07 #34 ../images/Emo6.gif אתה יודע, הם כולם עשויים מאותו חומר ולמרבה העצב הם לא כולם איש אחד.
E Escherichia Coli New member 8/11/07 #38 לא יודע, שאלתי בתמימות, באמת. זה פשוט משהו שפינוקי (כמובן בפורומים שלחלוטין לא עוסקים בביולוגיה, אבל ניחא. ) הביא לתשומת לב הציבור בעבר. oh well.
לא יודע, שאלתי בתמימות, באמת. זה פשוט משהו שפינוקי (כמובן בפורומים שלחלוטין לא עוסקים בביולוגיה, אבל ניחא. ) הביא לתשומת לב הציבור בעבר. oh well.
M MOOLKI New member 8/11/07 #40 "שאלתי בתמימות, באמת" די להתמם. אתה הרי יודע שאני ופינוקי הם משתמשים שונים. כתבה זו עלתה גם באתר חופש וגם בפורום אתאיזם.
"שאלתי בתמימות, באמת" די להתמם. אתה הרי יודע שאני ופינוקי הם משתמשים שונים. כתבה זו עלתה גם באתר חופש וגם בפורום אתאיזם.
E Escherichia Coli New member 8/11/07 #42 אני לא יכול לשנות את האופי שלי. אני תמים. זה לא נגד התקנון, בפעם האחרונה שבדקתי. בכל מקרה, אני מצטער אם פגעתי ברגשותייך, לא התכוונתי.
אני לא יכול לשנות את האופי שלי. אני תמים. זה לא נגד התקנון, בפעם האחרונה שבדקתי. בכל מקרה, אני מצטער אם פגעתי ברגשותייך, לא התכוונתי.
M MOOLKI New member 8/11/07 #44 תגובה "בכל מקרה, אני מצטער אם פגעתי ברגשותייך, לא התכוונתי." רגשותי לא נפגעו. זה בסדר.
M MOOLKI New member 8/11/07 #41 מתאים למישהי ששמה הוא "מתאן" לומר אמירה כל כך פלצנית. את לא מביישת את הפירמה.
C C H 4 New member 8/11/07 #46 ../images/Emo65.gif כשנולדתי, ההורים שלי ישר ידעו שזה השם שהכי הולם אותי.
M MOOLKI New member 8/11/07 #47 ../images/Emo188.gif../images/Emo59.gif בכלל, זה לא היה הכי נחמד ההערה הזו שלך. שלא נדבר על טיפשית ומוטעית. עצה טובה: אף פעם אל תכלילי ותתרחקי מסטיגמות ודיעות קדומות. את עלולה להפסיד אוצרות שלמים.
../images/Emo188.gif../images/Emo59.gif בכלל, זה לא היה הכי נחמד ההערה הזו שלך. שלא נדבר על טיפשית ומוטעית. עצה טובה: אף פעם אל תכלילי ותתרחקי מסטיגמות ודיעות קדומות. את עלולה להפסיד אוצרות שלמים.
E Escherichia Coli New member 8/11/07 #28 אה כן, קישור לINDEXCC http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB360.html אם תרצה לתת התייחסות הוגנת בהתאם לרפרנס, כמובן. זה מופיע בתחתית העמוד.
אה כן, קישור לINDEXCC http://www.talkorigins.org/indexcc/CB/CB360.html אם תרצה לתת התייחסות הוגנת בהתאם לרפרנס, כמובן. זה מופיע בתחתית העמוד.
W Wolverchenus New member 7/11/07 #4 לא צריך להגזים! תעלומה למשך 82 שנה בלבד אם יש להם משדר רדיו שיכול לקלוט אות משלנו.. (או 41 אם הם על סף יצירת חיים ויש לנו טלסקופ ממש אחלה)
לא צריך להגזים! תעלומה למשך 82 שנה בלבד אם יש להם משדר רדיו שיכול לקלוט אות משלנו.. (או 41 אם הם על סף יצירת חיים ויש לנו טלסקופ ממש אחלה)
ה החתולה של שרודינגר New member 7/11/07 #8 למתעניינים- זה כרגע בעמוד הראשי ויש שם גם קישור לאתר נאסא.