זה לא נכון; היא צופה ומשדרת לכל אורך השנה
זו בסך הכל טעות בדיבור שקורה לכולם. שמעו את זה מהאופן שבו היא סידרה את הדברים במשפט. לו הייתה רוצה לדבר על שתי מתעמלות מאותה מדינה היה סביר שהיא הייתה אומרת "X ו-Y האמריקניות". אבל היא הזכירה שלוש מתעמלות ממדינות שונות, ואז בשלישית חזרה בטעות על המדינה של השנייה. זה מסוג הדברים שקורה ל-כ-ו-ל-נ-ו יום יום, אנחנו רוצים לומר א' ובטעות יוצא לנו ב'. וכן, זה קורה גם לשדרנים, מה לעשות? גם הם בני אדם.
גם לגבי טעות במכשיר, הרי המכשיר לנגד עיניה, היא ראתה בדיוק במה מדובר, אבל שוב, היא רצתה לומר א' ויצא ב' וג'קי תיקן אותה והיא אמרה "כמובן". נסו להיזכר כמה פעמים תפסתם את המורה בכיתה מדבר על שני דברים ופתאום אומר א' במקום ב' ואז מישהו מתקן אותו והוא תופס את עצמו. אז מה, לשדרנים זה לא קורה? קורה.
בעיניי זה לא הופך אותה לפחות מקצועית, פשוט לאנושית. נכון, טעויות לא צריכות לקרות. נכון, זו פאדיחה. אבל זה עדיין קורה, זה לא עד כדי כך נורא. התרגילים של מקסיוטה הרבה יותר נוראיים בעיניי ועדיין אני שולחת לה חיבוק חם ומבינה שפשוט עבר עליה יום רע. לא ברור לי למה רק ממירי מצפים להיות מושלמת. חבר'ה, תירגעו, היא בסה"כ בן אדם, כמו כולנו.