טריליאנה,
לא יודעת מי את, אבל את מגינה בחירוף נפש ממש על המירי נבו הזו, כאילו אפשר לחשוב....
יש לה עוד הרבה חסרונות בשידור שלה, לא רק הטעות הספציפית הזו.... מה את מתרגשת?
באופן כללי היא לא באמת נותנת שום תועלת. ולרעת ג'קי - גם הוא לא. אני שמחה רק שנכון לעכשיו- היא עדיין לא הביעה דעה אישית על עיצוב בגדי-הגוף, או מבנה הגוף של הבנות, דבר שזכור לה לרעה אצל כל אחד פה ששמע אותה משדרת בעבר . -זה כבר טוב , מקווה שיימשך ככה.
אם עושים טעות - אני מצפה מבן-אדם לתקן.
אם מתעמלת ביצעה טריפל-פירואט, ואחד מהשדרים אומר דאבל - אני מצפה לתיקון.
אם אחד אומר שמתעמל מסויים ממדינה לא לו - אני מצפה לתיקון.
אני מצפה לפרטים מעט יותר משמעותיים מאשר מהו רוחב הקורה, שהוקרא לנו בחוסר תועלת בפעם המיליון, ואני בטח ובטח לא מצפה מהשדר עצמו להתחיל, שוב, להתפעל באמצע התחרות איך זה שהן עולות על הקורה הצרה הזו בכלל... עברנו את זה. אנחנו באולימפיאדה, לא בהצגת-רחוב. אנחנו כבר בשלב של סלטות ונחיתות. לא צריך להישמע כמו איזה דבע שלא עלה אף-פעם על קורה.
זה לא מרשעות, זו א-כ-ז-ב-ה.
אם הספורטאים התאמצו כ"כ. -אני מצפה מהשדרים (גם ג'קי) לדעת קצת יותר טוב דקויות של חוקת הנשים. זה לא בשמיים (להבדיל מהשתתפות באולימפיאדה עצמה..). -להכנס לפורומים, לקרוא דיונים מתחרויות קודמות, לדעת להגות ללא עילגות את שמות הספורטאים. להיות מרוכז במה שאומרים (ככה ניתן לתקן טעויות ביתר קלות ובחלקות). זה לא דאבל צוקהרה.. -זה סה"כ שידור. עם נתונים גלויים מול העיניים, ואפילו לא שידור לבד, אלא בזוג.. נראה לי שהגיוני לצפות לדברים אלו.
ואל תחזרי שוב , בבקשה, על ההשוואה לגרטל, כי זה פשוט חסר טעם... אף אחד לא השווה אותה אליו מלכתכילה, חוץ ממך, ובצדק.
הדר