פנינים של מירי נבו

trilliane

Well-known member
מנהל
צופה פה ושם כבר שנים ועדיין לא מבינה כלום

יעל ארד פרשנית נחמדה וכיף להאזין לה, היא הסיבה היחידה שאני מסוגלת לשרוד בכלל מול התחרות הזו, אחרת אני משתעממת בטירוף. אין לי מושג מה קורה שם על המזרן.

PRIHADAR

New member
כן, אבל במין אופן שכזה,

נושא הדיון הוא לא רמת הבנתך את הנאמר, אלא רמת הנאמר עצמו.
-מסבירים מה קורה בעולם של איגוד הג'ודו, נותנים איזו מילה או שתיים הסבר על מאמן כזה או אחר ושיטת האימון שלו, מסבירים אלו "אלמנטים" מבוצעים, וכו'

trilliane

Well-known member
מנהל
צפיתי קצת היום ואתמול לא שמעתי אף אחד מהנ"ל

אז מן הסתם אלה התרשמויות סובייקטיביות וכל אחד וטעמו. שיהיה ברור, אין לי מילה רעה לומר על יעל ארד, פרט לכך שהיא על תקן פרשנית ולא שדרנית כמו מירי נבו, אז אין טעם להשוות בין השתיים כי הן לא באותה משבצת.

PRIHADAR

New member
ה"טענות" שלי

מכוונות לשניהם. לשדרנית, וגם ל"פרשן". אז תשווי את מירי לאורי, ואת יעל לג'קי....
אני שמחה בשבילך שטוב לך עם הרמה שלהם. לי לא. קבלי את זה בכיף כפי שאני מקבלת את זה.
הלאה.

BentzWatchJudo

New member
את מוזמנת לצפות בג'ודו גם בלינק שמצורף

את מוזמנת לצפות בקרבות בערוץ יוטיוב הבא:
http://www.youtube.com/user/BentzWatchJudo
(נמצא גם בחתימה שלי)
אני מבין בג'ודו הרבה פחות מיעל ארד ויותר מאורי לוי וכמובן שאני שדר חובבן וגרוע יותר מאורי לוי אבל בתור משהו שלא הבין כלום בג'ודו עד לפני שנתיים ניסיתי בשידור של הקרבות להסביר דברים שנראים לי לא מובנים לצופה שלא מהתחום.
יש בערוץ קרבות של ישראלים מהשנה וחצי האחרונה כולל כל מי שמייצג אותנו באולימפיאדה (כן גם אריק זאבי). פשוט ניתן לראות שם חלק גדול מהדרך הקשה והיפה שהספורטאים עשו כדי להעפיל ללנדון 2012.
עשיתי מלא טעויות, בהתחלה לא הכרתי את החוקים, שמות של מתחרים אני אפילו לא מנסה להגיד, קשה לי מדי, פשוט אומר צרפתי, הולנדי וכו' ולצערי יש לי טעויות בעברית וזה אפילו שבד"כ אני מכיר את החוקים אבל כשאני מדבר מהר ובשטף יוצא לי חמש קרבות, שלוש נצחונות ולא שלושה קרבות, חמישה נצחונות.

דרך אגב גם לאורי לוי וליעל ארד יש טעיות ואפילו לא מעט. מאד בולט למי שעקב באופן צמוד כמוני שהם לא מכירים מספיק את הישראלים הצעירים ולפעמים הם לא מדייקים לגמרי בענייני חוקה בעיקר בעניינים שבהם החוקה השתנתה בזמן האחרון. זה כמובן בטל בשישים בעיני לעומת הפרשנות המעולה בד"כ של יעל ארד וההתלהבות המדבקת של אורי לוי שגרמה לי בעבר להתאהב בענף ומנגישה את הענף כעת להרבה ישראלים שבד"כ לא צופים בג'ודו.

trilliane

Well-known member
מנהל
תודה, אבל זה באמת לא מעניין אותי עד כדי כך...

למעלה