פנינים של מירי נבו

trilliane

Well-known member
מנהל
אין על מה... אני מקבלת ברכות בברכה

podko

New member
תודה הדר, הוצאת לי את המילים מהפה

בעיקר בנושא בגדי הגוף..
גם לי יש תחושה שג'קי הרבה פחות מעורה במתרחש אצל הנשים, והפרשנות שלו הרבה יותר אפקטיבית אצל הגברים.
הייתי מצפה מפרשן שיידע מה הולך בענף מעבר לנתונים יבשים על הישגים בתחרויות קודמות - כמו למשל מי מתחרה עם פציעה ולכן מבצעת "תרגיל לא מבריק". או אילו מתעמלות לא מבצעות מכשיר מסוים ולמה וכן הלאה..
וכשמירי נבו אומרת על מתעמלת שביצעה קפיצה אחת שהציון שלה יכול להכניס אותה לגמר ... זה חוסר ידע וחוסר הבנה. והייתי מצפה מהפרשן שיתקן אותה.
צפו קצת בג'ודו ותשמעו את הענווה שבה אורי לוי שואל את יעל ארד שאלות, בנימה שמבהירה שהוא רק השדרן והיא המקצוענית. תענוג.

הבעיה שלי

למירי נבו יש קול חביב ונעים, אינטונציה טובה וכל מה ששדר צריך. לדעתי היא עושה כמיטב יכולתה. הבעיה היא שיכולתה נמוכה, כי היא לא מבינה בהתעמלות נשים.
ג'קי וישנייה מתעמל, מאמן ושופט התעמלות גברים. זה דומה, אבל זה לא אותו דבר.
חסרים לי פרשנים או שדרים שמבינים ומעודכנים בהתעמלות גברים.

וגם- בעיית הבעיות

מירי וג'קי לא אמרו מילה וחצי מילה על התרגיל של ולריה בקרקע.
צפיתי בערוץ 1 עם ה"פרשנות" שלהם, רק כדי לשמוע על ולריה, מאחר וידעתי שאין סיכוי שיראו אותה או יגידו עליה משהו.

cubano1

New member
הקרקע של ולריה

בלי קשר למירי וג'קי - קראתי ב quick hits
לא ברור אם זה בגלל שכבר התחרות התחרבשה - או שיש לה בעיה ברגלים
אבל היא פתחה עם דאבל בקירוס, וסגרה עם דאבל בורג - תרגיל נמוך בעשר מונים מהרמה האולימפית וממה שולריה עשתה בעבר.

גם באליפות הארץ היא עשתה תרגיל פשוט כזה, מה שמעיד שאולי זה קשור לפציעה...

שמעתי בחדשות ברדיו

שהיא נפלה ב*כל* המכשירים לפחות נפילה אחת.
זה אומר שגם בקרקע

cubano1

New member
לא חושב שהיא נפלה בקרקע

ציון של 13 בקרקע עם דאבל בקיפול ודאבל בורג זה דווקא די גבוה

נטע104

New member
היא באמת הייתה מלאה בטייפינג היום..

משהו יודע משהו על פציעה?

גם של ג'קי

אין לי שום בעיה עם ג'קי, ואת האמת שגם לא עם מירי.
אם ניקח את השרשור הזה בצחוק ולא ברצינות, לא נראה שמישהו צריך להיפגע.

בזמן תרגיל קורה, ברגע של שתיקה, ג'קי אמר: "הדבר הכי חשוב זה לא ליפול מהמכשיר". סוף המשפט. באמת פרשנות איכותית וברמה...

trilliane

Well-known member
מנהל
לכל שדרני הספורט יש יציאות כאלה

כבר שמעתי את יורם ארבל (אאל"ט) אומר משהו כמו "אם זה לא היה פוגע בקורה זה היה גול".

trilliane

Well-known member
מנהל
או שכולם בני אדם ושידור חי זה לא כ"כ קל

כפי שזה נראה מהספה...?

BentzWatchJudo

New member

זה באמת לא קל ולתת ביקורת זה הכי קל בעולם וגם אחד הדברים האהובים על המין האנושי.
קחי את זה בהומור!

PRIHADAR

New member
לכי צפי בשידור הג'ודו, ותביני למה הכוונה.

ובלי להרחיק לכת, אני מתכוונת לשידור של הערוץ הראשון, לא BBC ולא יורוספורט. הם אשכרה מדברים על ג'ודו, והם מדברים לעניין, ומסבירים כמו שצריך. למה על התעמלות אי אפשר גם? הא??
שמעת בשידור הישראלי להתעמלות מישהו אומר איזה אלמנט בוצע עכשיו? -מה תוכן האלמנט? -איך מחולקות דרגות האלמנטים? -דברים בסיסיים ומעניינים, הרבה יותר מ"איך הן עושות אקרובטיקה על הקורה הצרה הזאת , אני לא יכולה להבין" או "כמה נצנצים יש לה" ועוד אין ספור דוגמאות מהזדמנויות קודמות......
בקיצור, אי אפשר להגיד שאין מה לבקר..... (הלוואי ולא היה...)

למעלה