פסטיבל יא-סלאם - שרשור מאוחד

tlingit

New member
מממ...

שיהיה משהו להגיד אהבתי

שכחתי....

טוב, חזרתי מהפסטיבל חולה ורק היום התאוששתי קצת ככה, לחשוב ולרשום נורמלי...... רציתי שוב לומר תודה לכל מארגני פסטיבל יא סאלאם. אין מילים לתאר מה עבר עלי , ומה התרומה שקיבלתי מכל האירוע. רציתי לומר תודה לכל הרקדניות שהופיעו בערב הראשון ובערב השני על כל שהנעימו את זמני והלוואי שיכולתי לראות את המופעים שוב. ליקי- לך רציתי לומר שהפתעת אותי ובגדול, נכון שאני רואה אותך בשיעורים , ואת רוקדת יפה אבל לא תיארתי לעצמי שאת יכולה ליהיות כל כך מדהימה! ממש הופתעתי מ א ו ד !!!! ושאלוהים יסלח לי אני לא זוכרת שמות..... לרקדנית עם ה"ראסטות" ההופעה שלך הייתה ממש מהפנטת. אומנית הגוף ממש. ול... דליה? אולי לא דליה.... את שהופעת במסיבת האביב של פיפי ברמות השבים לפני שנתיים .... ולבשת נדמה לי חליפה אדומה, היה שווה לי לבוא רק כדי לראות איך את השתנת בשנתיים האחרונות. כאילו מופיעה בפני רקדנית אחרת לגמרי. כל הכבוד! מה אני יאמר לכם? אני יכולה להמשיך ככה כל היום..... באמת חברה, מי שלא היה הפסיד אבל לא נורא יהיה לו אפשרות לבוא בפעם הבאה. והכי חושב- פיפי- תודה ששמת על רמה גבוהה של הפסטיבל המורות היו מהטובות בארץ (הפיבוריטיות שלי) ושלא היה עומס בסדנאות וכל אחת יכלה לקבל יחס אישי. ת ו ד ה - הרעב לעוד פסטיבל בטח עוד יימשך הרבה זמן...

יו!!! רגע!!! תודה לקובי!!! חחחחח

פיפי תמסרי לו ד"ש חם וכמובן לבנך השני שלא קלטתי את שמו....לגנית אני כבר אמסור לבד...

קו-קו! מישו בבית?

האמת שטרם נרגעתי לגמרי מכל הקורות שחוויתי בפסטיבל. הכל היה בבחינתי חוויה מטלטלת, עזה, עצימה רגשית, חזקה, מלמדת, מפתחת, מעשירה, מעצימה. כמו כל דבר עוצמתי - לוקח לי זמן להבין באמת מה קרה שם. נכון הוא שהייתי שותף לכל שלב משלבי ההפקה, ארכיטקטורת המידע, הופעות וכו', יחד עם זאת - הופתעתי בעוצמה יותר גדולה מהפסטיבל הקודם אפילו - מההשפעה של כל ארועי הפסטיבל, ושל כל האנשים המדהימים שעשו בו, עימו ואותו - עלי. הפרגון הגדול, האהבה, תשומת הלב הענקית, ההקשבה, כמה שיכולתי להעניק מכיווני - הענקתי, כמה שיכלו להעניק לי - העניקו: פיפי היקרה שאין כמעט גבול ליכולת ההכלה שלה, חברותיי - צורצור, רותם אוסנת, שונטל, ז'וז'ו. חייב לציין באהבה גדולה גם אתך טלינגיט שלנו - שיודעת מה עברתי עד לרגעי השיא של הפסטיבל - היית לי שם כמלאך: הרוך, החיבוק, החיוך, ההקשבה, הליווי. בן זוגך היקר שידע לתת חיבוק מאמץ ולהזכיר לי דברים חשובים על עצמי כאדם וכ"סדנאיסט". רק עכשיו ארועים שונים מהפסטיבל מתחילים לצוץ במחשבותיי. פתאום אני זוכר את סדנת הפקאצות, שכל כך נהניתי להעביר. מסתבר שגם לפקאצות יש מה להגיד לעולם: הצחוק, ההומור, המוסיקה, המסר התרבותי והערבית שאותה באתי ללמד - הכל שימש בערבוביה כזו מנצחת. אני חייב להעלות על נס קבוצת גברות מצריות נכבדות מאשדוד שבו לסדנאות הערבית - אומנם הן עשו לי טירונות אמיתית (מי שהיה זוכר בחיוך את הכל!) אבל אני מודה להן שבאו דווקא אותי לשמוע, ולהעניק לי מהילידיות הכובשת והאותנטית שלהן. הן לי אוניברסיטה! הן כל כך עזרו לי להעביר את המסרים התרבותיים שביקשתי להעביר בסדנאות, והלוואי שיביאו גם בעתיד לסדנאותיי. איך אומרים במצרית "מעלאאאאאמה!"... כאלה היו הן. השאלות הנוקבות ששאלו, הביקורת המוחצת, הכל כל כך העצים את השאלות של עוצמת הכאב של אום כלתום, של עוצמת נגיעתה בקהל שלה בסדנה שהעברתי על הדיווה. איך שחזרתי הביתה הכנתי לי מרק עדשים מצרי מהביל, כמו שמאדם ז'נט, אמא של פיפי, מכינה, ככה פשוט - עם טוסט מתקתק ונתחי בצל טרי בצד. טעם של בית, שהתגעגעתי אליו אחרי כל הפסטיבל המרגש הזה. לאט לאט אני חוזר להכיל את עצמי האמיתי אחרי עבודה מאומצת ואינטנסיבית על הפרויקט היפה הזה, ומתפנה לשני קורסים יפים שפתחתי באחרונה ולטיול הריקודי הנוסף לירדן בקרוב. שיהיה לכולנו אהבה ואור בלתי פוסקים, אלון (אלואן)

RotemOsnat

New member
אכן היה קשה................

קשה, קשה לחזור לשגרה אחרי שלושה ימים של ריקודים צחוקים חיבוקים והנאה צרופה נהנתי ללמוד, אלון הסדנאות שלך אכן היו הפעם ארוע משובב נפש ומרתק עם המשתתפות המכובדות שנכחו והתווכחו בלהט כמו שצריך! אתה כרגיל הצחקת אותנו ורגשת. חוץ מזה הרבצת ריקוד דבקה על הבמה שבקושי ראיתי מהצד מאחורי הקלעים בלי משקפיים... אבל אתה יודע שאני מתה על הסגנון שלך ועל העוצמתיות שאתה משדר נהנתי להופיע נהנתי לרקוד ולהתפרק נהנתי מכל הרקדניות המדהימות והרקדנים המדהימים של הבמה הפתוחה ומכל המקצועניות של הגאלה מהתזמורת שזרמה איתנו מחכה כבר לפסטיבל הבא נשיקות לכולם ולכל משפחת נס היקרה רותם

איזו חוויה נפלאה זו הייתה!!

גם אני בהתאוששות.. רק עכשיו אני עם המילים תודה לך פיפי על הפסטיבל הנפלא ולכל העוסקים בדבר והעוזרים בהפקה הנפלאה אלוהן,משפחת ניסים וצוות דיזנהוויז תודה לך פיפוש על הלב הרחב והעוצמה והכנות והנתינה תודה לך מירי על סדנת הראי המראה והרואה שהשאירה בי הרבה חומר למחשבה תודה לך אורלי שחזרתישנעימות לתוך המים באגן ולשחרור ולכל שאר המורות שלא אוכל להזכיר ..תודה לכולן!! לכל אחת יש את היופי והאנרגייה שלה ניכר שהייחוד בפסטיבל מלבד המיקום המטריף והאוירה השלווה הוא החמימות והביתיות , זה משהו שלא מובן מאליו בתחום תודה גם ללהקת 'ליאלי' שנתנה שני ערבי חפלה סוערים עם מיטב השירים לכל הנשים המקסימות שהכרתי מקווה שהצלחתי להסביר עצמי.. י ש לי גם תמונות כמובן אבל אני ממש לא יודעת מי רוצה שאעלה אותן ,אז תנו אישור.. בלהט הריקודים רצו שם צחוקים ושטויות שחבל על הזמן את ההופעות לא צילמתי. שיהיה יום נפלא

איזו תמונה יפהפייה!!!!

החיוכים מאיימים לצאת מגבולות הפנים שלכן.... אבל תכלס - זה בידיוק מה שהיה שם באנרגיות ובשמחה שאפפה את כולנו. לא היתה ברירת מחדל אחרת (-:

יש שתי מורות שהייתי ממליצה לך בבאר שבע

אני בעצמי חיפשתי שם מורה טובה למתקדמות אבל האפשריות מצומצמות עד גבול השממה המדברית. אך יש שתי מורות טובות שהייתי ממליצה בחום- אורית מפציר שמלמדת בסטודיו סי, היא מורה מצוינת וגם ממש עושה חשק להמשיך ולהפוך לרקדנית. ויש את עופרה יפרח שמלמדת במתנ"ס י"א, אם אני לא טועה, היא מקסימה ויש לה גם קבוצת מתקדמות. תלכי לשיעור ניסיון ותראי מה מתאים ייעוד זה ייעוד מקווה שעזרתי לירונה

yaelibelly

New member
ריקודי בטן בב"ש

היי סרדינון היי כולן! מצטרפת להמלצותיה של לירונה לוסיה ומצרפת לך עוד כמה (ומסתבר שההיצע אינו כל כך שומם...): אורית- בסטודיו סי ובאזור שדרות/נתיבות עפרה יפרח - בב"ש גם עפרה זעפרני- בב"ש אירית טביבי בב"ש במספר מקומות בעיר יעל אבוקרט בב"ש שירי- המשלבת גם יוגה וריקודי בטן יחד (מיוחד) רונה בב"ש מעיין - באזור האוניברסיטה ועוד מקומות בב"ש ואנוכי. טלפונים של כולן יש לי עוד אינפורמציה במסר בהצלחה ובאיחולי מימוש ריקודיים יעל גם

dorityeyni

New member
לפיפי ולכל משתתפות פסטיבל יה סלאם

כמה רציתי לאחל לכן הצלחה בפסטיבל ים המלח. (אמנם השתמשתי בהודעות אס אמ אס, אך זה לא אותו הדבר). תלמידותי שהשתתפו בפסטיבל , מאוד נהנו מהאווירה, מהתכנים, מהמיקום של הפסטיבל. חזרו עם רשמים טובים. לצערי, לא יצא לי אפילו יום אחד להגיע.... כיון שאני בפסטיבל עצמי. שבוע לפני מופע ההתרמה של להקת "איזיס" הלהקה הירושלמית לריקודי בטן, היינו עסוקות מעל הראש בחזרות בלתי פוסקות, ואני כמובן תופרת את כל התלבושות למופע, הכל ח ד ש ד נ ד ש!!!!!!, כמה וכמה סטים של תלבושות זה לא פשוט ללהקה של 18 נשים. כמו שאמרתי לפיפי, אינשאללה בשנה הבאה....... לא צריך לדחוס הכל לאותו סיר . בכל אופן, רציתי למסור לפיפי שליבי היה איתה. שבוע טוב ומלא ריגושים (לא ריקושטים!), עשייה מועילה, ואהבת את רעך כמוך.... כאן דורית ייני מירושלים הגשומה והמעוננת והסגרירית, כמו שצריך בתקופה זו של השנה

mickiz

New member
יא-סלאם - למי יש תמונות

הי! הרבה צלמו - ואני מחפשת תמונות - תודה!

למעלה