פסק הלכה או הסתה?

TJSBZ

New member
כי הוא רב

זה נורא פשוט. ברבנים לא נוגעים בארץ, מחשש (מוצדק כנראה) למהומות שיתחוללו על ידי צאן מרעיתם. מאותה סיבה שבעת הפגנות החרדים בכביש בר אילן לא השתמשו נגדם בכח, למרות שהם היו אלימים בהרבה מהסטודנים, שנגדם דוקא השתמשו בכח רב באותו זמן ותקופה; ואני בכלל לא מתחילה להשוות לכח שהשתמשו בו נגד ערביי ישראל בהפגנות שלהם, נגד ראשי הרשויות הבדואיות לא מזמן, נגד עובדים זרים שאפילו לא מפגינים... כח זה רק לחילונים ולא-יהודים. החרדים מקבלים טיפול בכפפות של משי בלי קשר למעשיהם שלהם.

blablash

New member
חחח הצחקתני.

ב"ה איך בדיוק אתה יודע שלא השתמשו בכח בבר אילן? אני הייתי שם וחברים שלי אושפזו בבית חולים בגלל הכח ששוטרים הפעילו נגדם, אז פעם הבאה ליפני שאתה קופץ תחשוב קצת. חוץ מזה אין לי מה להגיב לך יותר.

TJSBZ

New member
ואני הייתי בהפגנות הסטודנטים.

שם לא זרקנו חיתולים צואים ואבנים, ובכל זאת רבים אושפזו בבית חולים. אני עדיין זוכרת היטב את התמונות שמראות את שר המשטרה בא להתחנף לפורעים החרדים ומסיג אחור את יחידת הסוסים. ותמונה אחת, אתה יודע, שווה אלף מילים...

blablash

New member
שנמשיך להתווכח

ב"ה שנמשיך להתווכח למי נותנים מכות יותר חזקות? או שגם את מבינה את התועלת שתצא מזה?

פסק הלכה!

כאשר דברים מסויימים מביאים סכנה לא"י ו/או עם ישראל הרבנים חייבים לנקוט עמדה ולהגיב!!! הרבנים אינם מנסים ליצור הסתה אלא מנסים להגן עלינו היהודים מפני הסכנות שיוצר הסכם זה ודומיו.

למעלה