פעם ראשונה- אצל זונה?

אני נגד זנות, בכל מצב.

בטח ובטח שלא כדי "לפתור את הבעיה".
בעיני במצב כזה כבר עדיף ללכת על סטוץ אם הולכים על סקס בפעם הראשונה ללא רגש.

Berethor

New member

tull383

New member
דעתי שלא

למרות שמצד שני אני מרגישה שהבתולין זה סוג של תווית מאוד מאוד כבסה על הגב, שאם הייתי משתחררת ממנה, היה לי יותר קל להמשיך (או להתחיל
).

Purple Mushroom

New member
לא מתנגד לרעיון.

יש לי צידוק מהסדרה של רם נהרי, ודנה מודן, משנת 2004: אהבה זה כואב
. שם אסי כהן אומר שבעצם כולם עושים את זה, ונותן לזה צידוק. אגב, כמה שנים אחרי זה, השתתפתי ב3 סרטים של הבמאי הגיי רם נהרי, ב-3 סרטים של יוצרים עם קשת.
וגם אחרי זה\במקביל, היה לי חבר בן גילי בשנתון שלי, שבפעם הראשונה, בגיל 34, היה פעם ראשונה אצל סרוגייט, בפעם הראשונה בחייו, שזה בעצם נערת ליווי\מדריכה, ברמה יותר גבוהה ויקרה ככל הנראה.

Berethor

New member
לדעתי הצידוק שלו לא משהו

כולם עושים את זה, זה צידוק ברמה של גן חובה. לגבי סרוגייט, זה נכון שברמה העקרונית של מין תמורת כסף זה דומה, אבל לסרוגייט אין סרסור.

Delice

New member
לדעתי דשתם בנושא הזה יותר מדי

זאת הדעה שלי בעניין
לדעתי לגיטימי ללכת לזונה/שירותי מין בשביל הפעם הראשונה.
זה בתנאי שיש לכם קשיים בלהתחיל מערכות יחסים או לזרום לכיוון של סקס עם מישהי שאתם מכירים.
באופן כללי, לגבר צריך ניסיון מיני עשיר יותר מלבחורה מכיוון שלמרות כל השוויוניות שאנחנו חותרים אליה החברה הייתה, נמצאת ותהיה תמיד חברה פטריאכלית בה הגבר הוא "השולט" ואתם יכולים להגיד מה שבא לכם.
ממליץ לכם לראות את הסרט עם סטיב קארל וריאן גוסלינג "טיפש, מטורף, מאוהב".
קארל מגלם שם גבר שהיה רק עם אישה אחת כל חייו, נזרק על ידיה, היא בוגדת בו והם מתגרשים.
בהמשך הוא פוגש בגוסלינג שמגלם גבר הולל שמלמד אותו איך לנהל חיי הוללות.
רק טוב יצא מזה לקארל.
מכיוון שכך, אם זה הדבר שיגרום לאותו גבר להיפתח ולהפוך לגבר הולל אז מה טוב.

supersonic777

New member
מיידלע,את הסוגיה הזאת את צריכה להעלות בפורום

סקס!
כי(בלי להעליב)יש פה אנשים לא יודעים איך נראית "אישה",או מהצד השני,איך נראה "גבר",ואת מדברת על זונה...?

Berethor

New member
אולי, ועדיין נסיון לא תמיד חופף לידע

יש הרבה מקרים שזה לא. חוץ מזה בפורום סקס יש יותר מדי אנשים שחושבים רק מלמטה, לכן השיפוט שלהם לא בדיוק מוסרי.

spaysi8

New member
עובדה שמספיק ידעו להגיב..

ולא קוראים לנו "חסרי ניסיון -מיני- וזוגי" סתם ככה.

למעלה