אם יתקע תזמינו אינסטלטור
נו באמת איזה יתקע? מזה החרב של המלך ארתור
, האמת את מזכירה לי את שהייתי לקחת סוף היסודי, באמת חשבתי שמשהו כזה יכול לקרות, אבל גם אז זה היה בעיקר בקטע של צחוקים. לא נוקע אם הזין שלו יתקע תשארו ככה עד להודעה חדשה, גרסה משודרת לתאומים סיאמיים, סתם זה לא באמת יכול להיתקע. מתיי פעם אחרונה ראית בני אדם או בעלי חיים שנתקע להם? אחד העיקרונות הבולטים במין זה שיש שם "תנועה/פעילות", שום דבר לא אמור להיתקע, זה לא טבעי, אפילו אם זה נראה כאילו זה יכול
. באשר לחרדת ביצוע את צודקת, אם כי לא כל הבתולים סובלים מזה(במיוחד אם הם בתולים רק פיזית ולא גם חסרי ידע), חוץ מזה יש גם לא מעט מנוסים שסובלים מחרדת ביצוע, במיוחד אם היה להם ניסיון מיני כושל בעבר.
לגבי הסיפור עם החבר, בהחלט סיפור קשה, הגבר שם פשוט לא מתחשב, בכלל לא בטוח אם הוא בתול או לא. שמעתי על מקרה דומה לזה, של אישה בתולה ששכבה עם גבר, אפילו מאוד מנוסה, מרוב שהוא היה מנוסה הוא עבר ישר למין hardcore אם את מבינה למה אני מתכוון, יעני למתקדמים בלבד, משהו פראי, כמובן גם ללא שום משחק מקדים, והיא אפילו הגיעה לבית חולים בגללו, אבל הסוף של הסיפור פה דווקא "טוב" איך שהוא היא חזרה עליו בסוף והם עדיין שוכבים, הפעם בלי שהיא תגיע לבית חולים
. עכשיו הסיבה למה שקרה לחברה שלך, זה פשוט חוסר התחשבות מצידו של הגבר, גם חוסר התחשבות בכך שהיא לא רטובה מספיק עדיין(יעני לא מספיק מגורה מינית) וגם חוסר התחשבות בכך שהיא בתולה ולא יכולה להתחיל ממין הכי "מהיר ועצבני" שיש. אני לא יודע אם גם בסיפור שלך זה היה מהיר או איטי שם, אבל אפשר להניח שבנוסף לכך שלא היה שם סיכוך, המין גם היה מהיר, אם כך הדבר כנראה שמדובר בגבר לא בתול, כי גם גבר בתול לרוב לא היה מצליח לעשות שום מין מהיר ועצני מהסוג הזה, ובכלל את שהוא היה מתחיל עם כל העסק(בגלל שזה חדש לו) היה לה דיי ויותר זמן להיות רטובה, בסוף בכלל היא הייתה קופצת עליו שם נראה לי.
בקיצור עם כל הכבוד גם עם מנוסים יש מינוסים וגם יש לך ממה לפחד, תאמיני לי, אל תשכחי שמנוסים רגילים למנוסות, רבים מהם רגילים למין "בLVL" אחר כבר, הרבה מעל הLVL שלך בשלב הזה. את אולי חושבת שזה טוב אבל יש סיכוי טוב שפשוט לא תעמדי בקצב, ואז או שהם ימשיכו בשלהם או שיזרקו אותך כי את לא מספיק מנוסה, אבל כמובן שיש גם את "הבסדר" שיתחשבו, אבל כפי שאת יודעת בחברה שלנו אין הרבה הבנה לבתולים, לכן הסיכוי למצוא מתחשבים מנוסים לא מי יודע מה גבוה. בכל אופן אני מאחל רפואה שלמה לחברה שלך, וואגימוס זה דבר נוראי
. בקיצור הנקודה שלי פה שלכל דבר יש פלוסים ומינוסים, וגם למנוסים לא חסר מינוסים. חוץ מזה חרדת ביצוע גם לך יכולה להיות אל תשכחי, אחרי כל הסיפורים הנוראים שאת שומעת והפחדים האלה, והידע המועט יחסית שיש לך עדיין בנושא. אני מאמין שיש יותר נשים עם חרדת ביצוע או יותר נכון חרדת השתתפות, מאשר גברים, דווקא להרבה מהגברים זה בא הרבה יותר בטבעיות, כי הם גברים כאילו.