פעם שלישית גלידה?

Miss Lavet

New member
פעם שלישית גלידה?

טוב... קודם כל התנצלות: עזבתי פורום קט זה עד שאני אראה את הסרט (פן אני אקרא ספויילרים ובהרגל שלי אני יגיד ספויילרים לאנשים אחרים)... עדיין לא ראיתי את הסרט (לצערי אבל...

בזכות מעיין (פניליין11), הבנתי שאני צריכה לחזור (נוי התגעגעתי אלייך- אם את עוד זוכרת אותי
) וגם בגלל שגיליתי שפטניס השתלט על הפורום, וצריך עוד גיילניס בעולם

אז אני מקווה שתבינו את נטישה ותן/ם עדיין זוכרים אותי

N o R i K o

New member
תזכירי לי...?

שתדעי לך שאנחנו עומלים קשות לקראת חגיגות יום ההולדת הקרבות שלך, רותם. ואם זה לא מוכיח כמה אני זוכרת אותך... אז לפחות תדעי שאני עדיין קוראת את ההודעות שלך באופן קבוע בפורום הארי פוטר

ברוכה השבה!
גם אני התגעגעתי

Miss Lavet

New member
מחקת לי פעמיים את התגובות בגלל ספויילרים לא

מסומנים

אני מרגישה חשובה פתאום
רגע.. את זוכרת אותי או לא?

אני מקווה שהשיבה הזאת תהיה האחרונה

N o R i K o

New member
חחחחחחח בטח שאני זוכרת אותך

נו, אני יודעת שיש לך יומולדת ביום שישי ויודעת שקוראים לך רותם, את גם גרה באיזה חור בין נתניה לחדרה...

אני מקווה שאת זוכרת רבדים יפים יותר שלי חוץ מלהיות אוכפת שקט XD

Miss Lavet

New member
אני לא גרה בחור בין נתניה לחדרה

אם כבר אני גרה בחור בין חדרה לחיפה

בעיית קליטה קשה לי יש!

ברור שאני זוכרת, אני זוכרת שאפילו שמחקת לי תגובות אני בכל זאת מחבבת אותך (בפורום אחר שהגבתי פה פעמיים שלושה מחקו לי בדרך ~מאוד~ לא סימפטית ומאז אני לא חוזרת לשם מה שאומר...)

זה ממש עושה לי טוב שאת זוכרת אותי X)

אגב, במפגש הקודם של ה"פ: אמרת שתבואי ובסוף לא באת- איפה היית (למרות שנראה לי שראיתי אותך כשכבר חזרתי אל החור שלי
*)

Miss Lavet

New member
היינו מול הספסלים ובסוף היינו על הספסלים

ובאמת זהה לא תירוץ טוב- אני ממש השתוקקתי לפגישה הזו

חוץ מזה שהיינו מגניבים ואכלנו צפרדע שוקולד וברטי בוטס ולך היה כובע מגניב

Digi Lista

New member
לא לדבר על חורים, אלא אם יש תכנון להקים רשת..

אני גרה בחור, במקום שאפילו השם שלו משתלב עם המילה חור, כל הסביבה שלי היא חורים, משהו בין חדרה לחיפה זה לא כזה חור...
ושוב, פרטים קטנים של חפרנים...

Miss Lavet

New member
אולי זה לא נשמע כמו חור- אבל זה חור

החור שלי מוקף בהרבה חורים (שהדבר הכי קרוב למרכז שיש לנו זה תכנת רכבת)... הרבה חורים שיש בהם כמעת ש...

זה לא עד כדי כך חפרני הפרט השולי הזה

Digi Lista

New member
לי אפילו את זה אין...

אני צריכה טרמפ עד התחנת אוטובוס כדי להתקדם החוצה מהחור...

Miss Lavet

New member
עד שסוף-סוף זכיתי במשהו?!

ועוד במשהו שהייתי בטוחה שאני אפסיד ולא רק זה שגיליתי שזכיתי ביום הכי נוראה שהיה לי השנה? אני לא משביטת שמחות

השבט אמר את דברו- עוד סלב שעבר יומו הולך על גל הריאליטי

Digi Lista

New member
בחיי, לצערי, אין לי אפילו איך לסתור אותך

כל משפט שלך בסוף הוא בומבה רצינית (ואני אוהבת את זה)

Miss Lavet

New member
והפעם אני ניצחתי

באמת? בדרך כלל אנשים שונאים אותי בגלל זה (ובגלל שאני אומרת את האמת בפרצוף
)
וזה מוכיח שהזכייה שלי באותו יום ממש שיפרה לי את היום

Digi Lista

New member
אל תתלהבי

זהו ניצחון זמני בלבד, עד שאוכל לחדש את המאגר ולענות לך לעומק ולאף אחת אין מושג מתי ואיפה זה יקרה

לי אין בעיה עם אנשים שאומרים את האמת בפרצוף, אני אחת מהם ורוב הזמן אני אומרת גם מה שלאנשים לא נעים לשמוע או שיש איזה קודים חברתיים שאמורים למנוע מאיתנו להגיד את אותם הדברים וזה לא מרוע לב אלא באמת כי אני שקרנית גרועה אז כבר עדיף להגיד את האמת...
לפחות משהו שיפר לך את היום, אני יכולה לחיות עם תיקו

Miss Lavet

New member
ועד שזה יקרה...

בדיוק כמוני
, ופה אני מתכוונת: מה לעשות שאני אחת השחקניות היותר טובות בשכבה וזה ממש מטופש ולא פ'ר שרק בגלל שאני מופיעה בהצגת סוף שנה במסגרת המצויינות תיאטרון אצלי אני לא יכולה להשתתף ואנשים שהופיעו במופעים השכבתיים וגם במצויינות (רק בגלל שהם כתבו)? מאכפת לי שהרכזת שכבה כועסת והאחראים על מסיבת הסויום רוצים לרצוח אותי! זאת עובדה

ורק לפרוטוקול: אני לא חושבת שאני שחקנית טובה, פשוט אנשים אומרים לי את זה כל הזמן ואני אומרת שאני טובה בדברים כשאני עצבנית או שאני מרגישה שאין אף-אחד בצד שלי...

למעלה