אומרים מדיינות, למען האמת
MJ
כמו שאומרים מדרדר ולא מתדרדר. אבל זו מסוג הטעויות שהפכו ל"מתקבלות על הדעת", כמו "בקיא" במקום בקי או "אני לא" במקום אינני...
אני חושבת שהשוני כאן נובע משוני בתפיסה, בלי קשר לטים. מבחינתי לא חוכמה לומר "היא עם פיטה בסוף, We win," כי באותה מידה אני יכולה לומר "אוקיי סנואו מת בסוף." אבל כמו שאמרה זאת יפה "העלמה הקטנה", דברים מתגלגלים בצורה מסוימת וקורים בצורה מסוימת, סנואו אמנם מת בסוף אבל הוא לא מת מוות של מנהיג כמו שציפית שיקרה אחרי שניים וחצי ספרים, הוא מת מוות מבזה, באותה מידה אני מסתכלת על הפן הרומנטי בעלילה - איך הדברים מתגלגלים, ואני יכולה לומר לכם שגם בפאנדומים אחרים בהם ה-OTP שלי ביחד בסוף אני עדיין אוהבת להבין למה דברים קרו כמו שהם קרו ולמה הם ביחד כי מגיע להם להיות ביחד, ולא סתם כי "זה מה שקורה".
אני מודעת לכך שלא כולם קראו את "החפירה" שלי (אפילו פתחתי בזה ש-83% אחוז מהאנשים שיפתחו את ההודעה לא באמת יקראו את כולה) אבל אני יודעת שבאופן אישי אני אשמח לקרוא מאמר מפורט של טים פיטה שמסביר למה ואיך, ו... אני גם יכולה לומר לך שמורי שלנו הייתה טים פיטה די מובהקת כשהגעתי לקומונה בזמנו, ועכשיו היא די מתנדנדת... היא אמרה את זה בעצמה
לגבי לחפור על אותו דבר- עם אותו בנאדם כן. אבל כל הזמן יש אנשים חדשים בפורום וגולשים חדשים ושאלות חדשות, אז מן הסתם שהרבה דברים גם יעלו מחדש... כמו שאמרתי כבר קודם, אני חושבת שמכל דיון לומדים משהו חדש.
ואם להיות כנה איתך- בלי לפגוע באף אחת חלילה- עדיין לא יצא לי לראות אף אחת מכן באמת מסבירה לי למה היא טים פיטה. בדר"כ זה פשוט "אז הגיע הקטע במערה והתאהבתי בו ומאז הבנתי שהם נועדו זה לזו.
" אוקיי אבל יש שני ספרים אחר כך שמאוד מוכיחים שיש לה רגשות למישהו אחר. מה עם זה?
כך שמבחינתי אף פעם לא באמת חפרתן מלכתחילה... ולומר "אבל בסוף קטניס מסבירה שגייל הוא אש ופיטה הוא שן הארי שלה!" זה... מה שקולינס עושה בסוף - "המממ טוב אז נתקעתי עם פיטה עכשיו אני צריכה לשכנע את כולם איך זה בסדר" מבחינתי...
כך שאני עדיין מצפה לחפירה אמיתית מצד טים פיטה שתשכנע אותי באיזה שלב הייתי אמורה ליפול ברשתו.
אבל אולי זה בגלל שההגדרה שלי לחפירה פשוט יותר מורכבת משלכן