פעם שלישית גלידה?

Billy Shirs

New member
אצלי, אם כבר, זה קורה בספוטניות

קראתי את הטרילוגיה כבר שלוש פעמים ואני עדיין לא מוצאת דרך בשבילי לחפור עליה. גם אם כבר מצאתי את עצמי בדיון, אני לא אחפור עליו...

Digi Lista

New member
וכאן אנחנו מגיעים ל"חבל"

אבל אני מכבדת את הבחירה שלך (וקצת מבואסת כי אני שואפת לעוד עניין ואתגר דיוני
)

Sharonmxx

New member
חשבתי שאני היחידה
MJ

זה נראה לי חסר טעם, אני לא אקרא חפירה על גייל ואהפוך לפאנגירל מטורפת של גיילניס ואני בטוחה שאף אחת לא תעבור צד אם אני אחפור על פיטה. יש הרבה סיבות שבגללן אני אוהבת אותו, אני פשוט לא רואה איך זה מתפתח או תורם לי. אני די מקובעת על הדעה שלי ואין לי לאן להתפתח מבחינת נקודת מבט מכאן ואני גם לא באה בגישה של לחפור, תמיד כשאני קוראת הודעות על למה גייל ולא פיטה אני אומרת לעצמי שמה זה משנה, היא עם פיטה בסוף אז לא אכפת לי מכל מה שמעבר. כזאת באדאס.

Digi Lista

New member
והינה ההבדל בין המתדיינות...

אומרים 'מתדיינות'בכלל (זה נשמע קצת גס) או שזה 'דיינות'?...

כמו שאמרתי גם אם זה לא תורם הרבה והסוף כבר כתוב אני עדיין אוהבת דיונים, אני אפילו לא מספיק טים גייל או פיטה כדי להתעמת עם מישהי פה, אבל אני מעודדת ברמה הכללית את התפתחויות הדיונים באשר הם

Sharonmxx

New member
מתדיינות נשמע רע, אבל אני די בטוחה שזו המילה.

אני גם בעד דיונים, גם אם אני בד"כ באה מהצד הקורא, אבל כמה אפשר לחפור על אותו דבר, זה כבר נראה ממש מאולץ

N o R i K o

New member
אומרים מדיינות, למען האמת
MJ

כמו שאומרים מדרדר ולא מתדרדר. אבל זו מסוג הטעויות שהפכו ל"מתקבלות על הדעת", כמו "בקיא" במקום בקי או "אני לא" במקום אינני...

אני חושבת שהשוני כאן נובע משוני בתפיסה, בלי קשר לטים. מבחינתי לא חוכמה לומר "היא עם פיטה בסוף, We win," כי באותה מידה אני יכולה לומר "אוקיי סנואו מת בסוף." אבל כמו שאמרה זאת יפה "העלמה הקטנה", דברים מתגלגלים בצורה מסוימת וקורים בצורה מסוימת, סנואו אמנם מת בסוף אבל הוא לא מת מוות של מנהיג כמו שציפית שיקרה אחרי שניים וחצי ספרים, הוא מת מוות מבזה, באותה מידה אני מסתכלת על הפן הרומנטי בעלילה - איך הדברים מתגלגלים, ואני יכולה לומר לכם שגם בפאנדומים אחרים בהם ה-OTP שלי ביחד בסוף אני עדיין אוהבת להבין למה דברים קרו כמו שהם קרו ולמה הם ביחד כי מגיע להם להיות ביחד, ולא סתם כי "זה מה שקורה".
אני מודעת לכך שלא כולם קראו את "החפירה" שלי (אפילו פתחתי בזה ש-83% אחוז מהאנשים שיפתחו את ההודעה לא באמת יקראו את כולה) אבל אני יודעת שבאופן אישי אני אשמח לקרוא מאמר מפורט של טים פיטה שמסביר למה ואיך, ו... אני גם יכולה לומר לך שמורי שלנו הייתה טים פיטה די מובהקת כשהגעתי לקומונה בזמנו, ועכשיו היא די מתנדנדת... היא אמרה את זה בעצמה

לגבי לחפור על אותו דבר- עם אותו בנאדם כן. אבל כל הזמן יש אנשים חדשים בפורום וגולשים חדשים ושאלות חדשות, אז מן הסתם שהרבה דברים גם יעלו מחדש... כמו שאמרתי כבר קודם, אני חושבת שמכל דיון לומדים משהו חדש.
ואם להיות כנה איתך- בלי לפגוע באף אחת חלילה- עדיין לא יצא לי לראות אף אחת מכן באמת מסבירה לי למה היא טים פיטה. בדר"כ זה פשוט "אז הגיע הקטע במערה והתאהבתי בו ומאז הבנתי שהם נועדו זה לזו.
" אוקיי אבל יש שני ספרים אחר כך שמאוד מוכיחים שיש לה רגשות למישהו אחר. מה עם זה?
כך שמבחינתי אף פעם לא באמת חפרתן מלכתחילה... ולומר "אבל בסוף קטניס מסבירה שגייל הוא אש ופיטה הוא שן הארי שלה!" זה... מה שקולינס עושה בסוף - "המממ טוב אז נתקעתי עם פיטה עכשיו אני צריכה לשכנע את כולם איך זה בסדר" מבחינתי...
כך שאני עדיין מצפה לחפירה אמיתית מצד טים פיטה שתשכנע אותי באיזה שלב הייתי אמורה ליפול ברשתו.
אבל אולי זה בגלל שההגדרה שלי לחפירה פשוט יותר מורכבת משלכן

Sharonmxx

New member
יום יבוא ואני אחפור על זה

אני לא כל כך מוצאת את עצמי בוויכוחים האלה, רוב ההודעות הן tldr או שאני מאבדת סבלנות מהר, אבל אם את כל כך רוצה, מתישהו אני כבר אסביר למה אני מעדיפה את פיטה על פני גייל. הייתי עושה את זה עכשיו אבל אני ביום רע, מבטיחה שמתישהו זה יקרה.

N o R i K o

New member
קחי ת'זמן~

אני לא מכריחה אף אחת, אני פשוט אומרת שזה משהו שיהיה לי נחמד לקרוא

מקווה שיהיו לך ימים יפים יותר
ציירתי לך ציור יפה בDS!

Sharonmxx

New member
לא כי אני מרגישה שאני חייבת!

זה יותר בקטע של challenge accepted

אני לא מאלה שלוקחים קשה ימים מבאסים, אז יהיה בסדר. אני עונה לך עכשיו

Digi Lista

New member
איך לוקחים ימים מבאסים בצורה לא קשה?

אני הולכת לצאת חתיכת חפרנית (כפי שאני באמת), אבל אני באמת תוהה בעניין כי אם הם היו ימים רגילים אז למה בעצם להגדיר אותם כמבאסים מלכתחילה?
אני מבינה את הרעיון של לקחת בקלות גם כשקשה ומציק (אני נשואה למרפי כבר שנים אז ימים כאלה הם חלק מהשגרה וזה בסדר שגם הם קורים לצד הטובים) וגם אני משתדלת מאוד להפוך כל יום של טראגדיה לקומדיה, אבל עדיין יש ימים פחות טובים שהכול נראה בהם שחור ולצערנו יש גם תקופות כאלה שמעטות בהן נקודות האור....
ויש גם חפראווי (כמוני) שאף אחד לא מבין מה הפואנטה של ההודעות שלו (כמוכם)... אז בואי נהיה רגע פחות מציקים (מודעות עצמית זה הטרנד
)... מה קרה לך שהיה לך יום לא נעים אתמול? עכשיו השתפר?

Sharonmxx

New member
אני אוהבת חופרים

אני לוקחת בקלות גם כשהכל נראה רע כי אני יודעת שזו סתם תקופה וזה יעבור, קרו דברים גרועים יותר ואין סיבה להתרגש מכמה ימים שהם לא משהו, לא משנה כמה מבאסים הם. הייתי מפרטת אבל זה כבר יותר בקטע אישי, להמשיך במסרים או שהספיק?

Digi Lista

New member
זה מה שהרבה טוענים...

ואז הם מכירים אותי ומקבלים חרדה מחופרים

בכיף תמשיכי גם במסרים- תרגישי חופשי תמיד ובכל מצב
, אני בדרך כלל שואלת שאלות כדי לדעת ומתוך התעניינות, אני נראית מציקה בגלל הניסוחים העוקצניים/קלילים ועודף הפלסף מסביב אבל זה באמת מתוך התעניינות

זה נכון שמומלץ לקחת דברים רעים כתקופה שתעבור, אבל לפעמים זה לא קל, בעיקר אם יש לך את הימים האלה שהכול מתחרבש מכל כיוון ואת מרגישה לבד בהתמודדות...

Sharonmxx

New member
החפירות שלך לא מפחידות אותי

האמת שאצלי ככל שדברים רעים ממשיכים לקרות ככה אני לוקחת את זה יותר בקלות, אני יודעת שהכל בראש שלי וזה סתם שטויות אז אני פשוט נותנת לזה לעבור.. הייתה תקופה שאני לא אפרט עליה יותר מדי כי בכל זאת זה פורום, אבל בואי נגיד שקרו כמה דברים במקביל שגרמו לי להיות בסוג של דיכאון, ומאז אני די מתעלמת מכל דבר רע שקורה כי זה גם ככה עובר ולא דורש התייחסות מסויימת.

Digi Lista

New member
את האזהרה הרשמית נתתי

מכאן הכול על אחריותך בלבד(ואגב, אני גם מחכה לך במקום אחר,דיברנו במסרים- ואז תראי מה זו חפרנות טיפוסית...)

אני חושבת שהבנתי מה את אומרת, כלומר אם יש הצטברויות של דברים רעים אז חבל להתייחס לכולם באותה הצורה ולשקוע למטה, זה טוב כגישה אבל לצערי לי לפעמים לא קל לבצע אותה, מצד שני אם לא נשקע למטה איך נוכל לטפס למעלה ולמצוא דווקא את אותן הנקודות הקלילות ואת הפרופורציות?...
גם לי הייתה תקופה ממש רעה בשלוש השנים האחרונות, הייתי מרוסקת לחלטין, צמחתי מזה אבל זה לא בא בקלות, הייתי חייבת את הבום החזק כדי להתחיל להתאפס וכדי להגיע למצב שעכשיו יחסית דיי ברור לי מה לא דורש התייחסות כי הוא עובר גם ככה, כמו שתיארת...אני מבינה אותך לגמרי

N o R i K o

New member
דווקא אני ממש לא מרגישה ככה

נכון, אני חוזרת על עצמי 1000 פעמים, וזה למה כתבתי את החפירה שלי בעיקרון - פשוט איגדתי את כל החפירות מכל הפעמים ליצירה אחת ארוכה...

אבל בכל דיון שאני עושה, אפילו עם בנות שהן טים גייל כמוני, אני מרגישה שאני לומדת משהו חדש על הפרספקטיבה של הצד השני ועל הדמויות. אם כשסיימתי את הסדרה לא הבנתי בכלל איך הגיוני שכל כך הרבה אנשים טים פיטה, עכשיו אני הרבה יותר מבינה את זה. חוץ מזה, הרבה פעמים זה עוזר לי ליצור טיעונים חדשים

זה למה אני אוהבת דיבייטים... בכל פעם לומדים משהו חדש

Billy Shirs

New member
ברוכה השבה!

תהיתי באמת לאן נעלמת.
בדיוק היום ראיתי בפעם המאה את סוויני טוד, שכחתי כבר עד כמה זה אדיר

Miss Lavet

New member
את עכשיו יודעת לאן

באמת מזמן לא ראיתי סוויני טוד
טוב, עכשיו זה עושה לי חשק עוד יותר גדול לראות (אחרי שאני יחזור מהסרט החדש של טים ברטון
)

זה נחמד לשמוע שעוד זוכרים אותי

אגב סוויני טוד, היה איזשהו ראיון עם מישהי שגילמה את גבת לאבט בברודוואי (מישהי בת 80 ו... כנראה היא הייתה הראשונה לגלם). ובאחד השאלות שאלו אותה מה דעתה על הגרסא הקולנועית של סוויני ומה היא אמרה? "השאלה הבאה בבקשה"

למעלה