פעם שלישית גלידה?

Digi Lista

New member
איפה השיוויון בדיוק?...

עוד לא ראיתי את כל הפיטנסיות מתקוממות מולך באותה החפרנות הראויה, ראיתי ניסיונות קטנים אבל לא משהו רציני וחבל, אני בתור טים בטרקאפ והעורבני חקיין המקורי כן אשמח להתקוממות בולטת יותר, קצת מלח וקטשופ ובכלל נעשה (כלומר את זו שתאכלי
) ארוחה חגיגית...
כלב נובח לא נו(י)שך, השאלה אם כמשדברים על כלבות (כלומר ביצ') החוקים עדיין תקפים?

N o R i K o

New member
זה שקשה להתווכח איתי לא אומר שאין פה טים פיטה

מבחינת כמויות, אנחנו די משתוות...
וגם כשזה נוגע לביצ'יות זה תקף, לא סתם אני בהפלפאף... אני נובחת הרבה אבל סה"כ אני נחמדה. ואני מוצאת דברים ממש טוב D:

Digi Lista

New member
אבל אם הכמויות נסתרות, איך נדע על קיומן?...

לא כזה קשה להתווכח איתך, בסך הכול צריכים איזה חודש להתארגן מראש כשמדובר באנשים שפחות מתמקצעים בקידוחי מוח, לא משהו בלתי אפשרי...
סביר שזו רק אני אבל זה סתם מוזר למה מבין כל החיות דווקא כלבים הפכו למודל לביצ'יות, כלומר כלבים הם חיה חמודה ואפילו הכלבה שלי בסדר (היא לא חכמה במיוחד, אבל היא נשמה טובה...החינוך מיוחד מלווה אותי בכל תחום מסתבר...), אז למה הכלבות נבחרו כמייצגות?...
גם אני מוצאת דברים ממש טוב, רוב הזמן לא משהו שמישהו מחפש או יותר נכון להגיד דווקא מה שאנשים מעדיפים להחביא ולהכחיש כשימצא אבל מילא

הפלפאף...אהבתי

Miss Lavet

New member
לפי מה שאמרו לי פיטנס התלט ^^

ותודה, הפרטים הקטנים הם הכי חשובים למען האמת

Digi Lista

New member
תבדקי את המקורות שלך שוב...

מישהו התרשל בשמירה ודיווח לך חצאי אמיתות...
גם אני מסכימה שאין כמו הפרטים הקטנים, לצערי רוב הזמן אני חיה אותם כל כך טוב עד שאני מפספסת את התמונה הכללית

בקיצור לאור זה שאני אמורה להיות זו שמעדכנת אותך באמת אפשר יהיה לסיים ב:
XOXO
gossip girl

Miss Lavet

New member
אז המקורות שלי דיווכו לי לפי ראות עיניהם

איזה כיף- אין לי מושג מזה הדברים האלו

אני חיה את הפרטים הקטנים כדי שאני אוכל למצוא אמת בלא אמת, ושאני יחשוב שיש לי סיכוי להגשים את מה שאני רוצה ושאני לא אהיה לוזרית גמורה... וגם כי זה כיף לבחון את הכול לעומקו

Digi Lista

New member
העיקר שיצאה לאור האג'נדה שלך

אנחנו נצא מגובשים בסוף

אבל ברצינות אני לגמרי מסכימה איתך מבחינת הכיף שבבדיקת כל דבר לעומקו, רוב האנשים לא מבינים את חשיבות העניין, אז נכריז על שיתוף פעולה?

pennylane11

New member
היי, לא אמרתי את זה!

להגיד "הפורום צריך עוד שיפריות של גיילניס" זאת רק אחת מדרכי השכנוע שלי, אבל לא לזה התכוונתי!
גיילניפ זה אעש. וזהו.

Billy Shirs

New member
אני ממש מתנגדת לזה...

זה שלאף אחת אין כוח לכתוב חפירת-נגד של 19 עמודים לטובת פיטניס לא אומר שאנחנו לא קיימות.

Digi Lista

New member
להיפך, אני יודעת שאתן קיימות...

אבל אני מרגישה שאני לא שומעת מספיק, בהתחשב בזה שאני לא מתחייבת לאף אחד מהטימים האלה אז אני באמת סתם מחפשת את הדיונים

Digi Lista

New member
אולי צריך לפתוח דיון בסגנון...

מה מאפיין כאן בפורום את הפיטנסיות ומה את גיילניסיות (כמובן שאם יש בנים אז גם אליהם הפניה), זה יכול להיות ממש מעניין ברמה החפרנות האנתרופולוגית שאני שואפת אליה מעצם קיומי...

Billy Shirs

New member
הייתי כבר בכל כך הרבה דיונים כאלה...

זה סתם לטחון מים, כבר נמאס לי לחזור על עצמי בנושא.

Digi Lista

New member
יש בזה משהו, אבל את יודעת מה הכיף בדיונים?...

אפשר לדעת איך הם מתחילים ואפשר לדעת מה הדיעה שלך, אבל אי אפשר לדעת לאיזה מחוזות הדיונים יגלשו ולאן יתפתחו וזה בגלל שאת לא יכולה לחזות את התגובות של מי שמולך... את יודעת כמה פעמים ניהלתי דיון עם אנשים שהתחיל ממשהו אחד והתרחב לדברים לגמרי אחרים? זה הכיף ולכן אני מעודדת דיונים

Billy Shirs

New member
מנסיוני,

זה בדרך כלל אותו הדבר, לפחות מהצד שלי... פשוט התעייפתי מלחזור על עצמי, למרות שלא עשיתי את זה כבר די הרבה זמן. קשה לשכנע אותי, בדרך כלל אני אומרת פשוט "אוקיי בסדר הבנתי", העיקר לסיים את העניין

Digi Lista

New member
אני מבינה אותך ובכל זאת אני בעד לנסות

מעטים האנשים שבאמת יודעים להנות מדיון עומק בלי להתייאש, דווקא פה בהשוואה להמון מקומות שהייתי בהם לאורך השנים (באינטרנט <מבלי להיכנס לפרטים- ספרים, סדרות, אסטרולוגיה, תמיד יש נושאים> ובמציאות...) יש בסיס טוב לדיונים מתפתחים בלי שיהפכו לירידות אישיות ולמריבות מיותרות, הרבה מאוד תובנות מתקבלות מדיונים כאלה, אבל לצערי לא קל למצוא אנשים לדון איתם בלי הפסקה, אני מניחה שלא כולם כמוני מתעוררים ככול שמתקדמים עמוק יותר בחפירה... אני סתם חושבת שזה יכול להיות מעניין ובכל מקרה אם מתישהו תחליטי שאת כן רוצה לדון אני אשמח לקרוא ובאמת רק בשביל לראות לאן עוד זה יכול להתפתח

Digi Lista

New member
שכחתי חצי משפט שרציתי לצטט...

רק חצי כי ההתחלה לא כזאת קשורה (אם כי אני לגמרי מסכימה איתה):
"You're never a loser until u quit trying."

למעלה