פרוייקט חדש מבית יוצרו של אורי ברק

oribarak

New member
פרוייקט חדש מבית יוצרו של אורי ברק

והפרוייקט הוא:היכל התהילה של הפורום! כידוע פורומינו גודל מיום ליום, עם פינק פלוידרים חדשים...אך גם יש את הותיקים, שמשקיעים מיום ליום בפורום...וכמובן מי שלא טורח בערב שישי לא אוכל בשבת, ובזכותם הפורום שלנו כל כך טוב...אז אלה המועמדים שאני חושב שהכי ראויים לסיבוב הזה של היכל התהילה...אם יש לכם הצעות, ואני לא באתי לפגוע באלה שלא כתבתי, או ששכחתי או שהם פשוט לא כל כך וותיקים ציף ציף- הגורו של הפורום, המנהלת הגדולה והמוערצת, שלכל אחד פה יש את התמונה של החתול שבפרטים שלה תלויה על החדר כשנרות דלוקים סביבה.. brotos, ידע גדול בפינק פלויד, אין הרבה מה להגיד מאשר משקיען shakty- אם ציף האמא, אז הוא כמובן האבא...עם הילד הכי חמוד בארץ, משקיען בעל ידע עצום itaikuskus - מאז שאני זוכר את עצמי בפורום מגיב הרבה, תותח על

עוד מועמדים:

[העליתי הודעה מקודם, אבל היא נעלמה]: צנעני, אורי ברק, The Albatross, נימרודל, One Echoe, Weird, Crazy Diamond 84, עומר בן ארצי, wish I was here, holo, Jimi H, Nir Y, Yotam, DeePink, אליהו חרמון, דוידזון, הפנתר השחור, Gingerbread Man, amitex... תזכירו לי מי עוד....

ההוא שאחראי להודעה הכי הזויה

בתולדות הפורום - זו ששאלה על "חתיפתו" של סיד (ראו בטאגליינס).

נימרודל

New member
חחח לפי דעתי-

כל בדיחה (במיוחד עם היא על חשבון מישהו) אשר נשארת מצחיקה במשך זמן כה ארוך חייבת להיכנס להיכל התהילה. לא?

One Echoe

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

ראיתי את זה בטאגליינס, זה קורע.חח

oribarak

New member
אולי כל שבוע שלושה?זה יוצר עומס

אורי ברק?היכל התהילה?תודה תודה הם אלה שעלו לי בראש...נעשה הצבעה, מי שבעד מי שאני אמרתי שיגיד... שבוע הבא נצרף עוד שלוש

The Albatross

New member
רשימה בהחלט מכובדת.

אבל... המממם... מה הרעיון? סתם להעלות שמות?

One Echoe

New member
בלי להעליב את השאר:)

ציףציף!!! באמת משקיעה פה המון ואפילו שהפורום לא מפוצץ באנשים, ואגב, זה מה שיפה בו והופך אותו למשהו איכותי. הוא באמת שונה משאר הפורומים בתפוז, ותאמינו לי אני כותב בהרבה מהם! פשוט כיף להיכנס לפה ולראות מידע ודברים מעניינים.. לא שאני מעליב את שאר הפורומים חס וחלילה-אבל הפורום הזה הוא באמת משהו מיוחד.

Shakty

New member
../images/Emo45.gif - ציף היא הדבר האמיתי

תאמינו לי, לא ראיתי מעולם מנהל\ת משקיענית כמו ציף שלנו - אני מכיר ופעיל בהרבה פורומים (היום הרבה פחות בגלל יהב) ואין אף אחד\אחת שמגיעים לקרסוליים של החתלתולה שלנו. ודוקא בגלל שהפורום שלנו לא המוני עם קהילה שהולכת לאורך זמן - הוא שומר על רמתו הגבוהה. תנו קפיצה לפורום של פרוג בנענע ותבינו מה זה גן ילדים - אין יום בלי ריב שם. ממני ואני מניח שגם מכל הפורום - תודה ציף.

למעלה