פרוייקט חדש מבית יוצרו של אורי ברק

holo

New member
ציףציף, אחחח איזו מנהלת

מאיפה כל הידע העצום הזה? לדעתי את מקום ראשון בהיכל התהילה!!(את המנהלת של הפורום מאז שהוא נפתח?) אני בעצמי לא כל כך וותיק אבל כל אחד בפורום הזה לדעתי משקיע הרבה, אם זה בתגובות או אם זה במאמרים וכל אלה.. הפורום הכי תותח בעולם, פשוט תענוג להשתתף בדיונים פה! הידע שאני מקבל מפה הוא גדול מאוד ואני מודה לכולם פה ובעיקר לך ציף, המנהלת הכי תותחית שכל הזמן מדהימה אותי מחדש

The Albatross

New member
לא, עד כמה שאני מצליח לזכור,

הייתה כאן מנהלת אחרת (משו עם מטאליקה בכינוי), ואז היא הייתה צריכה לפרוש מניהול הפורום מסיבות אישיות. הפורום היה שרוי בתרדמת בערך חצי שנה, תחת ניהולה של "הנהלת הפורומים", עד שהHead Honcho שלנו באה ותפסה פיקוד.

holo

New member
ואיך הייתה המנהלת ההיא?

למישהו יש את ההודעה הראשונה של ציף? חחח יהיה נחמד לראות ציף הייתה באותו כינוי?

weird dust

New member
עמוד 50 בארכיון לדעתי

סתם חיפשתי ככה קצת, זה משהו כמו 20/07/03 אני לא ראיתי הודעות מוקדמות יותר (לפחות לא אחרי החצי שעה בדיקה) בכל מקרה ציף, כתבת הרבה הודעות ואת מוזמנת להמשיך ככה

weird dust

New member
הוא לא ממש עובד לי

הוא אבל עובד לעיתים רחוקות, ואם תעשה חיפוש יהיה די קשה להגיע לסוף הרשימה בלי לעבור 100 הודעות שאתה לא מחפש, החיפוש טוב אבל לא תמיד.

weird dust

New member
אני לא יודע איזה תאריך אני מחפש

כלומר אני יודע שזה לפני 2005 אבל אחרי 2003. אני גם לא יודע תוכן או כותרת. בעיקרון הוא שהרבה יותר קשה לחפש בחיפוש המתקדם בלי שאתה יודע מה לחפש.

oribarak

New member
טוב אחרי דיון מעמיק על האנשים שפה

בואו נחליט כולנו בפה אחד על ארבעת האנשים שהביאו את הפורום לגדולתו אני מציע אחת...את ציף ציף, השאר יש הרבה מאוד שתרמו..אז כל שבוע נעשה את פינת היכל התהילה ואם ציף יכולה שתכניס את זה למאמרים..או משהו כזה תבחרו את ארבעת המשתתפים, כל אחד יגיד את הארבעה שלו, תיערך הצבעה על ידי ולפי הרוב נקבע מי נכנס להיכל התהילה של הפורום שלכולם תהיה הצבעה נחמדה וקלה, ביום שישי נסגרות הקלפיות וביום ראשון אני אציג את נבחרי היכל התהילה לשבוע הראשון! שבוע טוב והיכל תהילה מוצלח!(מחיאות כפיים אפלאוס)

בואו נרים כוסית

לחיי הפורום והחברים. ניפגש באיזה פאב קטן וחם. מה אתם אומרים?

אני אחראי על השתייה

מבירות ועד טקילות. ציף אחראית על התה. ואתה על המוסיקה?

oribarak

New member
אבל למה אף אחד לא מגיב נו

אני רוצה לעשות משהו מיוחד!זה יכול להיות מחווה ענקית!

או זה, או שנעשה מה שהצעתי

שרשור פרגונים לכולם - או שנבחר פעם בשבוע ב"מפורגן השבוע". ואגב זה, מישהו/י רוצים לקחת על עצמם לכתוב סיכום שבועי?

oribarak

New member
אני גם בעד הרעיון שלך, אם אפשר לשלב

זה יהיה גם טוב...מי מפורגן השבוע?

NIR Y

New member
../images/Emo5.gif

אני לא אוהב את הרעיון הזה זה יהיה יותר מידי מזויף ולא אמיתי

מדוע?

אף אחד לא מכריח אותך לומר מילה טובה על מישהו, כמובן, אבל אני בטוחה שלכל אחד מאיתנו יש מילה טובה להגיד על לפחות אדם אחד בפורום, הלא כן?

למעלה