מאיפה כל הידע העצום הזה? לדעתי את מקום ראשון בהיכל התהילה!!(את המנהלת של הפורום מאז שהוא נפתח?) אני בעצמי לא כל כך וותיק אבל כל אחד בפורום הזה לדעתי משקיע הרבה, אם זה בתגובות או אם זה במאמרים וכל אלה.. הפורום הכי תותח בעולם, פשוט תענוג להשתתף בדיונים פה! הידע שאני מקבל מפה הוא גדול מאוד ואני מודה לכולם פה ובעיקר לך ציף, המנהלת הכי תותחית שכל הזמן מדהימה אותי מחדש
הייתה כאן מנהלת אחרת (משו עם מטאליקה בכינוי), ואז היא הייתה צריכה לפרוש מניהול הפורום מסיבות אישיות. הפורום היה שרוי בתרדמת בערך חצי שנה, תחת ניהולה של "הנהלת הפורומים", עד שהHead Honcho שלנו באה ותפסה פיקוד.
סתם חיפשתי ככה קצת, זה משהו כמו 20/07/03 אני לא ראיתי הודעות מוקדמות יותר (לפחות לא אחרי החצי שעה בדיקה) בכל מקרה ציף, כתבת הרבה הודעות ואת מוזמנת להמשיך ככה
בואו נחליט כולנו בפה אחד על ארבעת האנשים שהביאו את הפורום לגדולתו אני מציע אחת...את ציף ציף, השאר יש הרבה מאוד שתרמו..אז כל שבוע נעשה את פינת היכל התהילה ואם ציף יכולה שתכניס את זה למאמרים..או משהו כזה תבחרו את ארבעת המשתתפים, כל אחד יגיד את הארבעה שלו, תיערך הצבעה על ידי ולפי הרוב נקבע מי נכנס להיכל התהילה של הפורום שלכולם תהיה הצבעה נחמדה וקלה, ביום שישי נסגרות הקלפיות וביום ראשון אני אציג את נבחרי היכל התהילה לשבוע הראשון! שבוע טוב והיכל תהילה מוצלח!(מחיאות כפיים אפלאוס)