פרוייקט חדש מבית יוצרו של אורי ברק

oribarak

New member
אווו...זו המהות של היכל התהילה

להגיד תודה לאנשים!אני מקווה שתקחו את הפרויקט ברצינות...פורום הוא מקום שמכירים אנשים ומדברים על נושא אהוב, אבל לא רק. ואנשים אלה משקיעים בנושא וחייבים להוקיר אותם...בזכותם הפורום הזה קיים ויתקיים והיה קיים פעם

אורי, זה רעיון יפה

מבחינתי, כמובן, כולכם בהיכל התהילה.
אני משתדלת לפרגן לאנשים, ואני מודעת לכך שאני עושה מעט מידי בכיוון הזה. אולי נעבור אחד-אחת ונפרגן לו/לה? אני אתחיל: נימרודל - שחוגגת מחר את יום הולדתה (עפ"י מה שרשום אצלי). חמודה וחכמה, שהכניסה רוח נעורים ועליזות לפורום. איפה את נימרו'?

oribarak

New member
במקרה בזמן האחרון דיברתי איתה

הרבה במסרים בתפוז, למרות שהפסקנו מסיבה לא ברורה...היא לא גולשת הרבה בפורום לא יודע למה...ואני מסכים איתך, אחת הבנות היותר חמודות שהכרתי...יכולת כתיבה מדהימה(היא כותבת שירים) היא באמת חמודה וחכמה והיא אחת הבסיסים של הפורום עם ה"סיכום השבועי" שאני הופעתי בו 3 פעמים כן כן אני מודה

נימרודל

New member
מישהו קרא בשמי?

הו.... אכן קצת נטשתי לאחרונה :) אבל אני שבה ובגדול גבירותי ורבותי! תמיד נחמד להיחשב כמישהו פוטנציאלי להיכל התהילה!
ואכן, מחר הוא יום הולדתי ה15. כמה נחמד לראות שאיכפת לכם יקירי!!!

תודה למפרגנים ../images/Emo140.gif

דווקא נדמה לי תמיד שאני לא עושה מספיק... יש כל כך הרבה פרוייקטים אצלי ברשימה, שאני לא מגיעה אליהם. אבל יהיה טוב!

One Echoe

New member
את בסדר?

את יודעת איך זה נראה מהצד?
את עושה המון! האמת היא שרציתי לפתוח שרשור תודה אבל חשבתי שזה יהיה מפגר
אני שמח שהגעתי לפורום הזה.. פינק פלויד היא לא עוד להקה והפורום הזה הוא לא עוד פורום

Queen Of Rain

New member
הבנתי כבר בפעם הראשונה..../images/Emo151.gif

יש לך יד קלה על המקלדת אה חבוב..?:)

הוא כותב מסלולרי

ולכן ההודעות יוצאות כפולות (ומשולשות, ומרובעות). זו בעיה ידועה, שטרם נמצא לה פתרון טכני.

למעלה