פרוייקט חדש מבית יוצרו של אורי ברק

NIR Y

New member
לא נראה לי

קשה לזכור, מרוב אנשים שבאים והולכים רק מי שוותיק או כותב הרבה, וגם זה סתם לא יהיה אמיתי ואדיוטי

thezanani

New member
לציפציף

בלילות הקרים,מתחת חום אפרפר יושבת עם התה,לוגמת מהמחר חודרת מתחת לעור,ציפורן החתול דארק סייד ברקע,2 שניות לצלצול פוסטר גדול על הקיר,דוד מביט מחייך עוד לגימה מהארל גריי,עוד תובנה בראשך שיחה עם סיד,הוא ידע שהוא נשבר דקה אח"כ עם ווטרס,יש תה פה בבאר? פותחת עוד שרשור,נותנת טעם לחיות ברוך הבא ____,פנה לשאלות הנפוצות לא יקירי,הפולס לא יצא עדיין מוחקת עוד אחת של קרייזי,ומביטה מהשמיים כי היא האביב,השמש שמלטפת עוד תגובה,כי היא פשוט אוהבת לחתולה,לכינוי ולסבלנות הבלתי נגמרת אוהבים אותך,בשבילנו את לא רק מנהלת. אהבה,פירגון,אחווה. בעעע אני מרגיש נשנש. אלק.

oribarak

New member
זו הבעיה בציף שלנו

אנחנו מדמיינים אותה כאילו היא יושבת מול המחשב מול הפורום כל היום עם חתול וכוס תה....אנחנו לא יודעים איזה חיים סוערים יש לציף..אני חושב, ולא סיפרת כל כך על הטיול שעבר עליך לאחרונה... אולי פעם אחת תגלי ת'זהות האמיתית שלך????אני יודע שבחיפוש מתמיד בארכיון גיליתי ת'גיל שלך

מה זאת אומרת "הזהות האמיתית?"

ולמה לכל השדים אתם מחפשים את הגיל שלי?? אני סתם אחת, לא מפורסמת או משהו. ולצערי, חיי "הסוערים" מסתכמים, בימים אלו, בישיבה ליד המחשב ושתיית תה (חתול אין לי), בחיפוש עבודה ונסיון לנסח נושא למחקר. הדבר הכי "סוער" שקרה לי בשנים האחרונות היה הטיול לחו"ל שערכתי בחצי שנה האחרונה. תאמינו לי, אתם תתאכזבו לגלות את האמת מאחורי הניק; עדיף להשאר עם המיתוס...

אוי, חמודי...../images/Emo7.gif ../images/Emo24.gif

הבאת דמעה לעיניי... זה השיר הכי יפה שכתבו בשבילי מעולם... כולכם כאלו מתוקים...

thezanani

New member
מכה על חטא.

נכנסה בי רוחו הפועמת של גיל חובב. מעולם לא הייתי כה לח וורוד כמו תחתונים של מכונאי בסאן פרנסיסקו. מצטער בפני כולכם שחזיתם במופע האימה. נ.ב לציףציף זאת הייתה מחווה פורמאלית וייצוגית. בינינו, שנינו יודעים שאת רון גיסין. די להכחיש!!!

נימרודל

New member
הקטע עם התחתונים...

עשה לי מעט בחילה, ותאמין לי- לא קל להגעיל אותי. אולי כי אני אוכלת פירה? ארררר.....

thezanani

New member
המטרה הושגה!!

לזעזע את אספסוף אוכלי הפירה. פירה זה רע!רע! מחית של רגשות אפלים המתחפשים לאדי תפו"א.פשוט בלתי נסבל! די לפירה!

oribarak

New member
גם אתה?איזה צנעני אתה

זה חרא פירה!אין טעם, סתם תערובת של תפוחי אדמה..למה לאכול פירה כשאפשר מאותו דבר לעשות צ'יפס?בושה

נימרודל

New member
האמת היא...

שזה באמת מאכל אדיוטי ואשכנזי ברמות מטורפות. ואני חצי עירקית..... אה סליחה, בבלית. אבל אני אוהבת תפוחי אדמה...

oribarak

New member
אני אשכנזי טהור...אהמ אהמ

כשזה ממנה חמה הם מכניסים לזה כל מיני כימיכאלים שעושים לזה טעם טוב..אתה לא אוכל פירה אתה אוכל חומצה אנטיבקטריאלית (מאיפה הוצאתי את זה?יכול להיות שאני שותה אקטימל עכשיו אז בגלל זה?)

למעלה