פרוייקט מסלול - משימת גלגל ההצלה!

shiratel

New member
אי אפשר הפסקת אש?!

אם הצלחנו במלחמת לבנון השנייה, גם את יכולה!!!

התרברבות? ../images/Emo2.gif במה בדיוק?! ../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif

או שסתם לא היתה לך מילה לתקוע. טוב נו שיהיה. אני מתרברבת בכך שאני בפורום עם רעיונות מגניבים. יחי הפורום עם הרעיונות המגניבים!
(ואז אתם צועקים יחי! יחי! יחי!)

Effoliation

New member
האמת..?../images/Emo210.gif

לפעמים מבקשים ממך לעשות דברים הזויים או קשים מידי. זאת לא הסיבה להרים ידיים. ישר להרגיש שזה לא פייר וש"דווקא אותי דפקו". נתנו לך אתגר- תנצלי אותו. תראי לכולם שאת יכולה. אם תרימי ילדיים-מה נחשוב עלייך כמעצבת? יאלה, לעבודה

shiratel

New member
לא ממש, איזה סלט רצית שאני אבקש?

סלט של מלפפון ועגבניה? זה כמו שאני סתם אתן למישהו לעשות שמלה של מרק. מה האתגר פה? 5 ירקות ממש לא נראה לי מוגזם... חוצמזה, קיבלת פה מלאמלאמלא עצות מצוינות שתוכלי להשתמש בהם! אז יאללה, את יכולה, ואני יודעת שאת יכולה! בהצלחה!

Yuliachan

New member
לגבי- Love me two times

אמ אני לא יודעת אם היא תרצה או לא אני רק יודעת שאין לה מחשב כרגע, לעוד הרבה זמן. אז אני לא חושבת שהיא תגיש את המשימה הזאת...

shiratel

New member
חבל../images/Emo4.gif

אבל אין שום סיכוי שהיא תוכל להעלות את זה אצל מחשב של חברה? אם את חברה שלה מהמציאות (חח כאילו הפורום זה הדמיון!
) - אולי היא תוכל אצלך?

loote

New member
מה קורה לכולם?????

מה קורה לכולם? למה אף אחד לא מעצב??. זו משימה ממש מגניבה תתאמצו!

hila941

New member
ספגטי בולונז..../images/Emo13.gif

המאכל שלי היה ספגטי ברוטב בולונז... שקראתי את המאכל שלי ישר חשבתי על איטליה.. הרי ספגטי בולונז מאיטליה... עיצבתי מראה איטלקי ומחוספס.. העיצוב מתאים לאישה שאוהבת להשקיע בעצמה מבחינת המראה החיצוני.. הסבר: עיצבתי ג'קט עור קצר בגזרה מעניינת ומחמיאה ,הצווארון הגבוה נותן משהו דרמטי וארופאי.הג'קט בצבע חום וזה מסמל את הבשר שברוטב. מתחת לג'קט יש חולצה ירוקה וקלילה שכמו הפטרוזיליה או הבזיליקום מקשטים את הספגטי היא מקשטת את המראה.. על החולצה יש חגורת עור עבה, החגורה מחטבת ונסגרת עם כפתורים. את החגורה אפשר להוריד מתי שרוצים ואם מורידים אותה אז מתגלה החולצה הירוקה שהיא בגזרה קלילה ומחמיאה(נמצא ציור שלה בדף..). המכנס שעיצבתי מאוד קלאסי אבל הצבעים שלו עדכניים וצעירים. המכנס בגזרה ישרה.. הצבעים שלו זה אוף-וויט כמו המקרוני וגוונים אדמדמים כמו העגבניות שברוטב. עיצבתי את הבגד בצורה שמי שלובשת אותו תרגיש נוח ולא תצטרך להיות דקיקה.. כמו תמיד הוספתי אקססוריז כמו תיק קטן ליציאות או ליום יום בצבעים של סגול ושחור וכמובן מגפונים שמאוד הולכים עכשיו(איטליה-ארץ המגף).וגם כמה שרשראות שתמיד יכולות להוסיף להופעה. מקווה שאהבתם!

hila941

New member
אוף הקישור לא עולה..הנה הוא:

http://img153.imageshack.us/my.php?image=38798383ae1.jpg

הבגד שלי ../images/Emo209.gif

הבגד שלי עוצב בהשראת המאכל האהוב עלי סושי . הבגד מחולק לשני חלקים : מעיל ושימלה . המעיל ( האצה בסושי ) : צבע המעלי הוא ירוק כהה כמו האצה של הסושי . הכנתי מעיל בצבע של האצה מפני שבבגד המעיל הוא העצה . המעיל הוא מעיל הדוק ומוקפד מפני שגם הסושי מאוד הדוק והצורה שלו מאוד מוקפדת . השימלה ( המילוי של הסושי ) : השימלה היא לבנה כמו האורז שבסושי . ישנם פסים בשימלה בצבעים - ירוק , אדום , כתום וורוד כהה . כל צבע מסמל משהו אחר בסושי : ירוק - מלפפון או אבוקדו . צהוב - חביתה ( לא הרבה יודעים זאת אבל משתמשים בחביתה במילוי של הסושי ) . כתום - גזר . ורוד כהה - דג שיכול להיות סלומון או טונה אדומה . הפסים דקים בגלל שאת הירקות בסושי חותכים למעיין גפרורים ארוכים ודקים . הכנתי שני חלקים לבגד- אחד המעיל ושני השימלה . המעיל עוטף את השימלה כמו שבסושי האצה עוטפת את האורז .

yaele2

New member
שיט!!! זה לא מעלה לי את התמונה!

אתם יכולים בבקשה להגיד לי איזה עוד דרכים יש שתראו את התמונה, משום המ זה לא מעלה לי! לשירה- אם אני לא מעלה את התמונה עד מחר אז בבקשה לא לפסול, הכל מוכן פשוט יש בעיה באתר.

shiratel

New member
מה שיפה בבגד

זה לא רק שהוא כמו המאכל סושי, אלא משהו בבגד (במעיל, כנראה) מזכיר לי נורא קימונו יפני, שזה מאיפה שהגיע המאכל סושי. סתם משו שעלה לי לראש, ואהבתי

למעלה