פרוייקט מסלול - משימת גלגל ההצלה!

אני אוהבת את זה../images/Emo70.gif בעיקר בגלל שלקחת את זה יות

יותר רחוק מהצבעים של המאכל... הלכת רחוק וחשבת מהיכן הוא הגיע.. ובכלל זה מאוד יפה
במיוחד בהתחשב בעובדה שעיצבת מראה כולל ואת הג'קט ניתן להוריד וכו'.

hila941

New member
לא שירשרתי טוב...או ש..

שניקולה 13 לא שירשרה טוב?...לא חשוב..בקיצור זה העיצוב שלי לא בקישור..

shiratel

New member
../images/Emo41.gifאוקיי חברים, אז ככה...../images/Emo41.gif

קודם כל, למשתתפים - אני מאוד מאוד מאוד שמחה שבחרתם לנסות לחזור לתחרות!
ח"ח לכולם! יעל - אני מקווה שמחר תעלי את העיצוב, כנראה שזה נותן לכל מי שלא הספיק (בתקווה ש-mordillogirl תשלים עם אחותה!) הארכה...בנוסף, אם נמשכת לך הבעיה עם האתר, שלחי לי את הקובץ במסרים. אם אי אפשר במסרים אז שלחי לי מסר שאת לא מצליחה ואני אתן לך את המייל שלי. אם יש מישהו שצריך את כל מחר, אני אשמח אם יכתוב את זה בפורום כדי שאני אדע לא לפתוח את השרשור כאשר אראה שיעל שלחה (שזה יהיה אחה"צ). אם מישהו יכתוב שהוא צריך את הזמן, אני מחר בת"א ואחזור די מאוחר ולכן אפתח את השרשור מחר בלילה. ניקולה - לא שרשרת נכון את הבגד (שרשרת אותו כאילו אל הבגד של הילה)... ובפעם הבאה, קצת סבלנות, אולי לוקח לתמונה קצת זמן לשלוח או לטעון... יש?

yaele2

New member
וואיי...תודה!

רעיון גדול! אם אני לא אצליח אני אנסה לשלוח אלייך.

shiratel

New member
יש לך מסנג'ר?

(אם את לא מקבלת את המסרים שלי אז נצטרך לדבר פה)

shiratel

New member
או שתנסי להעלות את הבגד באתר אחר

אין לי מושג באיזה אתר השתמשת, אבל אני אתן לך כתובת של אתר טוב - www.imageshack.us, אתר מצוין

yaele2

New member
זה בדיוק האתר שהשתמשתי..אבל זה לא העלה..

חיכיתי מלאאא זמן

shiratel

New member
את יודעת מה הגודל של הקובץ?

אם הוא נורא נורא כבד (בד"כ קבצי BMP הם כבדים), כנסי לתמונה בעזרת התוכנה של צייר, ותשמרי את העיצוב בשם ובקובץ JPG... בד"כ זה מכווץ את הקובץ בהרבה וברוב המקרים אפילו לא מוריד מהאיכות שלו... אז תנסי את זה... אח"כ תראי שהקובץ יותר קטן והוא יעלה לך לאתר (ויש אפילו סיכוי שהוא יהיה קטן מ-500KB ותוכלי להעלות אותו לתפוז)... סבבה?

shiratel

New member
בכבד, הכוונה הייתה

יותר מ1.5MB, כזה שאפילו האתר שלך לא יכול להעלות. אם הוא פחות מזה אז לא צריכה להיות בעיה, אבל יש לי הרגשה שהוא כבד יותר מזה, אח"כ לא היו כל הבעיות הללו. בכל אופן, עדכני אותי במה קורה. ואם לא הולך תנסי לשלוח לי למייל!!!

yaele2

New member
הבגד שלייי

אז אחרי הרבה ניסיונתת הצלחתי..(שירה את גאון!) הבגד הוא בהשראת המאכל המבורגר בלחמנייה. הבגד: הבגד הוא שמלה, בשני צבעים: כתום-חום בהיר וחום כהה-אדום.(הלחמנייה והבשר). שרוולי השמלה- רציתי להוסיף לשמלה מראה "מאוורר" ומתוחכם אז שרוולי השמלה הם גדולים ו"נופלים", מה שמקנה לשמלה מודרניות, תיחכום, יופי. האביזרים- השרשרת הירוקה היא בהשראת המלפפון החמוץ- מוסיף יופי וצבע. הכובע הוא בהשראת העגבניה- מוסיף יופי וצבע- ולאלה שלא אוהבים את הכובע יכולים פשוט להוריד. החגורה- החגורה היא בהשראת הבצל הסגול הטעים, החוגרה לא רק מוסיפה צבע ויופי, אלא גם מודרניות ויחודיות(לדעתי). אם תשימו לב תראו שהבפנים של הבגד הוא בצבע סגול כמו החגורה, בגלל השרוולים הגדולים אפשר לראות את הבד שבפנים לכן החלטתי להוסיף צבע ונוי. **בדף עצמו יש יותר פרטים. הינה הקישור: http://img212.imageshack.us/img212/2002/cci00004rc1.jpg

למעלה