פרויקט מסלול - משימה שנייה!

shiratel

New member
פרויקט מסלול - משימה שנייה! ../images/Emo124.gif

המשימה שלכם הפעם היא בכיוון אחר לגמרי - כאן נכנס הנושא של הנוחות ויותר חשוב - היעילות. כמו שאתם יודעים, תמיד בבית מלון כשבאים לחופשה משפחתית, צריך את אלה שיעסיקו וישעשעו את הילדים או בשמם המלא - מדריכי הילדים (או צוות הווי ובידור). זו לא עבודה קלה כמו שנדמה, זו עבודה מרובת תפקידים שבה צריך גם להיות ייצוגיים למלון, גם להתרוצץ ולרוץ ולהיות תמיד בפעולה, וכמובן - תמיד לשהות בחברת ילדים ולשעשע אותם, מה שאומר להיות על הרגליים משעות הבוקר ועד שעות הלילה. המשימה שלכם היא לעצב בגד שיעמוד בקריטריונים הבאים:
לא יותר מדי סקסי וחושפני, בכל זאת, העבודה שלהם היא בחברת ילדים.
שיהיה ססגוני ויפה לעין של הילדים, אבל בגבול המותר, כי הם לא ליצנים.
קליל ונוח לריצה, ושיתאים לאדם שכל היום עומד על הרגליים (לכן עקבים, למשל, לא יבואו בחשבון).
ייצוגי לבית המלון (כלומר צריך להיות עליו סמל של בית המלון, אתם מוזמנים להמציא את הסמל כל עוד שהוא יבלוט על הבגד).
שייראה טוב ומסודר, כיאה לבית מלון חמישה כוכבים. כשאתם שופטים ו/או נותנים כוכבים, שימו לב לקריטריונים האלה.
השופטים הם:
Ss H A D A S sS P i x i e s the whole shebang דרדסונית1 Effoliation stavoonia ואני - shiratel
המתמודדים הם:
1tultul1 Gali Girl hila941 LLLSSS Love me two times אחות של mordillogirl oFka7 דנהד23 השטן השחור זוהר משה ניקולה 13
תאריכים:
- לעצב ולשרשר יש עד יום שבת (20.10). - מראשון (21.10) עד שלישי (23.10) תוכלו לתת כוכבים לעיצוב שאהבתם ותוכלו לפתוח שרשור דיון וביקורת. - ביום רביעי (24.10) אני אפרסם מי המועמדים להדחה, ועל השופטים יהיה לתת לי את הדירוג עד יום שישי (26.10). - ביום שבת (27.10) אפרסם את התוצאות ובראשון (28.10) תגיע המשימה השלישית. וכידוע, אם יש בעיות בזמנים, לפנות אליי במסרים ואשתדל ללכת לקראתכם. שיהיה לכולם בהצלחה!

oFka7

New member
שלי../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

אני עשיתי לעובדת מלון באירופה בהרים המושלגים. היא לובשת סריג ללא שרוולים עם צאוורון גולף וחולצה ארוכה דקה מתחת כשיש את סמל המלון על הזרוע[העיגולים השחורים האלה] ומכנסיי עבודה שנראים אופנתיים עם כיסים לשים דברים גרביונים שחורים ומגפיי UGG שאני מאוד אוהבת את הלוק שלהם סגננוי ויפה לעין?
מתאים לאדם שעומד על הרגליים כל היום?
ייצוגי לבית מלון?
נראה טוב ומסודר?
בהצלחה לכולם

דנהד23

New member
משעמם קצת , צוות בידור צריך להיות חי

עם צבעים חיים, ואם שואלים אותי צריך גם להיות סוג של פאנץ... אבל זו רק דעתי

P i x i e s

New member
נראה קצת לא נוח.

וגם קצת מגושם
תזכרי מה העבודה של צוות בידור- לקפוץ כל הזמן ולשחק עם ילדים... תחשבי על הנוחיות.

LLLSSS

New member
שלי ../images/Emo13.gif

הפעם עיצבתי מהר בגד-מדים שמתאים לחברת ילדים+ספורטיבי עם צבעים יצוגיים לבית מלון יוקרתי. ההשראה שלי בעיקר משחקנית טניס צעירה.

Ss H A D A S sS

New member
יש לי שאלה../images/Emo9.gif

אז ככה רציתי לשאול אם זה מכנס או חצאית? אאה ולמה השלמתה את הציור עם הצייר? לפי דעתי זה קצת הורס... זה לא ממש ברור מהציור...

LLLSSS

New member
זה מכנס ../images/Emo13.gif

ההשלמה זה פיקשוש שעשיתי בעזרת תוכנה מסוימת...אל תתיחסו בבקשה, אני לא יודע להשתמש בה טוב.

yaele2

New member
הבגד הקודם היה אוד מושקע ואופנתי..פה אני..

רואה מכנס ספורט בגיזרה גבוה וחולצת ספורט.. הלבוש הספורטיבי בשנות ה-90(בגלל הגזרה)... אני חושבת שאתה מסוגל לעשות דברים הרבה יותר יפיםםםם כמו הבגד של שלגיה...

LLLSSS

New member
מכיון שלא השקעתי מספיק - אני מגיש תיקון.

מקווה שהמנהלת תסכים לכך
השפעתי בסקץ' הנ"ל היא מרקדנית צוענית אשר מתנועעת כל הזמן ובך מספקת לאורחי המלון הצעירים והמבוגרים אירובי ובידור.

shiratel

New member
אם לומר את האמת

אני לא רואה פה בשום צורה איך הבגד רלוונטי למשימה, כי בראש ובראשונה - הוא לא מתאים לילדים, לפחות לא בעיני. הבגד הקודם לדעתי היה רלוונטי הרבה יותר, אבל ההחלטה היא שלך. אז הבגד הזה או הקודם?

דנהד23

New member
אני גם חושבת שזה לא מתאים לנושא

אם כבר הראשון יות התאים אבל הוא דיי משעמם מזכיר לי שחקן כדורגל... אני אישית ציפיתי ממך למשהו מפוצץ... בכל מקרה יש לך את זה אבל אתה צריך לכוון את העיצוב שלך לנושא...

P i x i e s

New member
זה נראה לי ממש Over The Top

יש לך כישרון, פשוט תמקד אותו במשימה. לא נראה לי שצוות בידור במלון, מעבר אולי להצגה בערב, יסתובב במלון ויבדר ילדים עם משהו לא נוח... אני אישית מעדיפה את העיצוב הקודם. זה מאד יפה, תבין, אבל לא משיג את המטרה.

זה יותר מדי

כמו שפיקסיס כתבה זה לא ממוקד במשימה וזה יותר מדי בשביל צוות בידור שעומד שעות על הרגליים הבגד אני חייבת לציין גם לא כל כך לטעמי. למרות שהוא אמור להיות "קירקסי" ומתאים לרקדנית אני לא מתחברת לגיזרה ולצבעים.

למעלה