פרויקט מסלול - משימה שנייה!

שלי ../images/Emo26.gif

אז הנה חברת צוות ההוי שהכנתי
היא לבושה בחולצה ורודה מכופתרת עם עניבה בצבע אפור-עכבר. מעל החולצה יש וסט בצבע חום עם סמל המלון עליו. בחרתי לצוות לזה מכנס מחויט שחור באורך קצת יותר קצר מברמודה. המראה משלב שני מראות עיקריים: המחויט והמעונב והמראה ה"קז'ואלי" בדמות המכנס הקצר והגוונים הורדרדים. זהו מראה נח וקליל שמתאים לחום האילתי הטיפוסי: מאוורר אך לא חשוף. הבובה ביד ימין מנסה לכפות על הדיסטנס שנוצר בגלל המשקפי שמש

yaele2

New member
אני חושבת שהבגד..

טיפה "עליז"...לא מתאים לנשים..המכנס מאוד גברי-עליז, הווסט גברי..אני בעד הרעיון כי הכי סטייל זה נשים במראה גברי..אבל המראה שלך חרג מן הנשיות, אני הייתי משנה את המכנס..והווסט. והייתי עושה את העניבה ארוכה ולא מחוברת לחולצה(מראה האבריל לווין)... אבל האהבתי את הרעיון!

הבהרה קטנה: העניבה לא מחוברת לחולצה... ../images/Emo3.gif

אבל סבבה, מקבלת את הביקורת. הרבה יותר נחמד לראות ביקורת שלמרות שהיא שלילית לא מנסה סתם להעליב.

דנהד23

New member
זה יותר מתאיםלפקידת קבלה במלון מאשר

לצוות בידור, וזה גם קצת גברי...

Effoliation

New member
...../images/Emo210.gif

אהבתי את הרעיון הכללי, חבל שיצא קצת מחוייט מידי..

shiratel

New member
דבר חשוב בקשר למשימה ששכחתי לכתוב

שכחתי קריטריון אחד (אולי את הכי חשוב) ולכן אכתוב לכם את כל הקריטריונים שוב -
לא יותר מדי סקסי וחושפני, בכל זאת, העבודה שלהם היא בחברת ילדים.
שיהיה ססגוני ויפה לעין של הילדים, אבל בגבול המותר, כי הם לא ליצנים.
קליל ונוח לריצה, ושיתאים לאדם שכל היום עומד על הרגליים (לכן עקבים, למשל, לא יבואו בחשבון).
ייצוגי לבית המלון, כלומר צריך להיות עליו סמל של בית המלון, אתם מוזמנים להמציא את הסמל כל עוד שהוא יבלוט על הבגד.
שייראה טוב ומסודר, כיאה לבית מלון.
שיהיה מתאים לחברת ילדים! מקווה שיותר ברור (וסליחה אם יצאתי קצת אגרסיבית פה
)

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהמשימה של אחותי

הבחורה הזאת לובשת חולצה קצרה לבנה עם סמל המלון, שהוא עץ דקל, בגב. מעל החולצה היא לובשת גופייה כחולה וקלילה שגם עליה נמצא סמל המלון. היא לובשת חצאית באורך הברך שעליה יש הדפס משבצות כמו של פלנל וסמל במלון בתחתית. איפה שנגמר ההדפס יש פס בד שקוף. כדי שלא תהיה הרגשה של יותר מדי כחול-לבן יש לה נעלי אולסטאר ירוקות ונוחות שמתאימות לעבודה שצריך לעמוד בה על הרגליים. בגלל שזאת עבודה עם ילדים וצריך לשחק איתם ומי יודע מה יקרה, יש לה מכנסונים כחולים מתחת לחצאית.

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif מה נסגר ?!

קרדיט לאתר שיצר את הבסיס ? את אף פעם לא שמה. וזה לא אחותך יצרה את הגוף, זה לא בסדר. וכבר הערתי לך על זה פעם . הבייס מפינקלנד.נט

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif בקושי ניתן להבין מה שהיא כתבה ../images/Emo4.gif

ו"תקפתי" בגלל שכבר הערתי פעם אחת , ובמשימה שעברה לדוגמא היא לא שמה, ותסלחי לי אבל בקשי ניתן להבין מה כתוב בקרדיט שהיא שמה עם המסך הכהה שלי.

...

"קרדיט לפינקלנד ואני לא בטוחה מאיפה הבייס השני אז אני אשאל את אחותי אחר-כך ואני אפרסם.. זה בסדר?"

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהממ.. כן ואז היא אמרה לי

שגם השני מפינקלנד.. ותודה לזוהר ו-oFka :)

oFka7

New member
אם היית מסתכלת יותר טוב../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

היא כתבה שזה מפינקלנד

Effoliation

New member
ובכן..../images/Emo210.gif

אמנם היא עובדת במלון, אבל לדעתי את לקחת את הרעיון של סמל המלון יותר מידי רחוק. יחד עם זאת ישנן הרבה שכבות- באילת חם [!!!] הרעיון הכללי נחמד-ביצוע בינוני.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאמרו אילת?

זה לא חייב להיות מלון דווקא באילת לדעתי. חשבתי יותר בכיוון של.. טבריה או משהו, לא דווקא אילת.

שלי

אני מודה זאת הייתה משימה לא קלה בשבילי אבל ניסיתי אוקיי אז כמו שאתם רואים הכנתי לה חולצה מגניבה צבוענית ויפה לעין של הילד לפי דעתי האישית לא חושפנית מידי בגלל שהיא עובדת עם ילדים המלון כן מאשר ג'ינס אז הכנתי לה ג'ינס עם כתמי צבע שיהיה יותר ססגוני ויתאים לעבודה שלה הפפיון שעל החולצה הוא הסמל של המלון אין נעליים כי התוכנה נדפקה ולא נותנת לי

דנהד23

New member
נראה לי קצת חשוף מידי

וגם אם לא איך זה הגיוני שעם חולצה כזאת היא תעשה פעילויות עם ילדים (הם קופצים ועושים פעילויות בריכה החולצה תיפול כשהיא תקפוץ... סך הכל זה יפה אבל החולצה לא נראה לי תתאים לפעילויות המלון

למעלה