פרויקט מסלול - משימה שנייה!

זה נראה יפה בשביל בגד שלובשים לסידורים

אין בו משהו "חליפתי"'. הכונה היא שאין בו ייחוד שיכול לגרום לבגד להיות מוזהה עם המלון. למרות שהטופ הוא סטרפלס לטעמי הבגד לא חשוף אבל סטרפלס, זה אף פעם לא נוח,ככה שזה לא ממש מתאים להתרוצץ עם זה יום שלם.

המשימה שלי ../images/Emo13.gif

אני החלטתי לעצב סרבל מבד ג'ינס שחור ולא כחול כי גם שחור יותר בולט וגם שחור נראה יותר מכובד וקלאסי . במשימה כתבת שבמדים חשובה היעילות לכן הכנתי סרבל עם כיסים גדולים ( ניתן לשים בכיסים פרסים ,מפתחות של המשחקייה , כלי כתיבה ועוד ) . שמתי בסרבל רצועות גומי ציבעוניות שתפורות אחת מתחת לשניה ( כמו שיש בקלמרים ) שניתן לשים בהם כלי כתיבה שונים . במותניים שמתי חתיכות של בד ציבעוניות עם צורות הנדסיות שתפורות כמעיין חגורה . הוספתי לסרבל ז'קט קטן בצבע אדום בהיר , על הז'קט יש את סמל המלון ( כוכב לבן ) ובצד השני יש תגית עם שם . כדי להחיות את הבגד שמתי סרטים בז'קט ובסרבל ( למטה ) .

מתאים בול למשימה

צבעים לא "ליצניים" אך ילדותיים, ייצוגי, גיזרה נוחה, לא חושפני והבגד פרקטי באופן כללי. מצוין!

Effoliation

New member
מקסים.../images/Emo210.gif

התאכזבתי לראות שסמל המלון נמצא בתחתית הבגד. אני אישית הייתי שמה אותו בדיוק איפה שהסמל שבג'קט נמצא- שכאשר היא מורידה את הג'קט רואים אותו. בכל מקרה-מאוד אהבתי, כל הכבוד!

shiratel

New member
הארכה!!! ../images/Emo124.gif

מכיוון ש-1tultul1 ביקשה הארכה ליום ראשון, אז כל מי שלא הגיש עד עכשיו מקבל אותה. ראשון יום אחרון! המעצבים שנותרו: 1tultul1 Gali Girl hila941 Love me two times

שלי

לא היה לי הרבה זמן השבוע וזה משהו מהיר של הרגע האחרון. אז הבגד הוא בצבעים ורדרדים כתומים כאלה משו שמתאים לילדים, יש 2 כיסים בבגד שאפשר לשים שם הרבה דברים, וגם הבד הוא בד נמתח, ככה שזה נוח לתזוזה ולפעילות.

yaele2

New member
לא ממש מושקע..רגיל למדיי...

זהו מכנס וגופיה...מה מיוחד בזה? והכיסים גם לא מיוחדים..אולי בחולצה זה חמוד אבל לא יותר מזה.. אני חושבת שאם זה לא היה ברגע האחרון יכולת לעשות משו ממש יפה..

לא ממש מושקע או מעניין ../images/Emo4.gif

זה משהו שראינו כבר בעבר. אה ואין על זה את סמל המלון, אם תרשי לי להיות קטנונית

Effoliation

New member
מקסים!../images/Emo210.gif

אני דווקא אהבתי. חבל שלא הוספת את סמל בית המלון

בקשר לסמל.

שכחתי לציין... ואתם הזכרתם לי... הסמל זה העיגול המוזר ההוא על הכיס בחולצה. ^^

למעלה