פרויקט מסלול - משימה שנייה!

די באמת זה ממש לא פייר

אתה מחליט לפי תגובות האנשים. אני מציעה לעשות חוק שאי אפשר לשנות את הסקיצה שלך אחרי שהעלת אותה בפרט אחרי שאמרו לך שהיא לא טובה. קל מאוד להעלות סקיצות אחת אחרי השניה עד ש"הקהל" יאהב אותה. החכמה היא להתמודד עם תגובות האנשים גם אם הן שליליות.

דנהד23

New member
צודקת לגמריי!!

זה לא פייר שאנשים ככה מחליפים את הסקיצות שלהם כי אין עליהן מחמאות. אם היית בתחרות אמיתית בחיים זה לא היה קורה אז מספיק

LLLSSS

New member
אם כל הכבוד את לא המנהלת

ולא פעם אחת ראיתי שאת מתערבת בדברים שלא קשורים אליך, אז אנה ממך דיי.

צר לי שאתה מרגיש ככה

אני ממש לא המנהלת ואני לא מנסה להיות. אבל כל זה לא משנה את העובדה שמה שאתה עושה לא הוגן.. לא הרבה קיבלו ביקורות טובות במשימה הזאת כולל אני ואני בטוחה שכל אחד היה שמח להחליף את הסקיצה שלו בדגם משופר אבל זה יהיה לא הגיוני. בכל תחרות יש מנצחים ומפסידים וצריך להשלים עם התוצאות. לטעמי זה אפילו היה עדיף שהיית עומד מאחורי הסקיצה שלך ולא מתאים את עצמך לאחרים. אתה מוכשר ולא צריך לאחרים לקחת ממך את הביטחון. באמת שאין צורך לכעוס. פשוט יותר קל לפעול לפי חוקים הגיוניים...

shiratel

New member
חברים וחברות

אין פה ויכוח. אני פשוט הולכת לבחור את הסקיצה שהוא מגיש מבין השתיים - והיא תהיה הסקיצה הראשונה, מסיבה אחת בלבד והיא - שהיא הראשונה. מצטערת, כמה שהסקיצה השנייה יפה זה לא משנה את העובדה שאין מקום לזה.

LLLSSS

New member
אני לא כועס עליך, פשוט הרגשתי כאילו

בכל נושא את מנהלת את העיניינים יתר על המידה וזו בסך הכל תחרות. מצטער אם הובן כאילו כעסתי

Effoliation

New member
מאכזב../images/Emo4.gif../images/Emo210.gif

גם הסקיצה השניה. למרות שאני שמחה לראות ממך משהו יותר.. ממ.. "עממי"? כי הסקיצות הראשונות שלך היו מאוד גלאמורוס ופנסי.

דנהד23

New member
שלי!!

טוב אני בחרתי בכיוון יותר משעשע אבל לא לייצני כי בכל זאת זה צוות בידור וצוות בידור צריך לבדר. אז מה יש לנו, יש את השלייקס הכתומים עם הסמל של המלון באמצע והשלייקס הם בעצם סוג של חגורה עם כיסים (משהו שהעובדים צריכים ..) מכנסון קצר בכל זאת חם באילת :) כובע עם סמל המלון תוספת לנעל ספורט שניתן להוסיף בעזרת סקוץ (ד"א החגורה +שלייקס גם נסגר בעזרת סקוץ..) וחולצה בלי יותר מידי פרטים לשבור קצת.

מה ההתלהות רבותיי? זנותי למדי לילדים.

מלבד צבעוניות אין כאן משהו יוצא דופן.

yaele2

New member
ליוסף

אני לא רואה אותך מכין משהו...אז מאיפה יש לך את הזכות להעליב..ביקשנו ביקורות לא העלבות.. צכין משהוו..או שרגע?! אתה לא יודע?

דנהד23

New member
מה בדיוק זנותי בזה?

אל תשכח שרוב ציוותי הבידור מאוד פעילים בבריכה מה אתה מצפה שהם ילבשו טרנינג??! אני מקבלת ביקורות בונות אבל עם כל הכבוד הביקורות שלך לא לעניין! לכל השאר תודה רבה

למעלה