פרטים על מסיבת נייטוויש

היויו

New member
לי אין, אבל...

לענת יש ויש לי גם בנות שאני רוצה להיות איתן
. מצטער... אם אני אגיע (ואני מקווה שזה באמת יקרה, כי אני ממש רוצה) זה לא יהיה ליותר משעתיים.

galitb84

New member
אחלה פלייר, אבל

למה צריך לבוא עם הכרטיס של ההופעה כדי לקבל הנחה? לא נראה לי שאני מתכוונת להסתובב עם כרטיס בשובי 200 ש"ח במסיבה... זה נראה לי קצת סיכון. למה לא תתקבל ההנחה בצגת כרטיס חבר פורום? הרי מקבלים אותם שם.... בנוסף, חשבתי שיהיו שם דברים רשמיים של הלהקה, מאין מסיבת הוצאת אלבום רשמית. הנהלת הלהקה בסוף לא הסכימו שזה יהיה מסיבה רשמית שלהם?

היויו

New member
אין לך 200 ש"ח בארנק?שעון על היד?

תיק בשווי שקל-שניים? עגילים? תליון/שרשרת?טבעות? מה קשור "כרטיס בשווי 200 ש"ח"? תקפלי, שימי בארנק/תיק,וזהו!! - אני בא עם רכב, למשל. הוא שווה יותר מ-200 ש"ח (אני מקווה
). אז מה, אני אתחיל לדאוג שידפקו לי אותו? שטויות, זה כולה לבוא,להראות שיש לך כרטיס, וזהו. הרי גם מוכרים שם כרטיסים - אז מה, מי שקונה שם יגיד "לא מתאים לי לקנות ולהסתובב עם הכרטיס הזה שעלותו כבית עבורי על הרחבה"?

progman2

New member
הנחה

אם אתם נרשמים לכרטיס החבר אז אביעד יעמוד בכניסה (לפני הקופות).

progman2

New member
ולגבי הפרסים....

מחזיקים אותם בסוד כמוס ושמור בתוך כספת גדולה שמחוצה לה 2 שומרים קזחים מגולחי שיער רגל שמאל. גם אני מאוד מקווה לדעת את הסוד....

היויו

New member
טוב, אני פשוט אבוא עם האקדח...

ואשדוד את תכולת הכספת כי גם שני קזחים גדולים ומגולחים לא משתווים לבאר שבעי אחד שגדל עם גרוזינים (ביז'ו, קיזו וצאצה) והיום יש לו אקדח בידיים...
(וכן,יש לי אקדח, לא הוא לא קשור לעבודה, לא אני לא אבוא איתו כי בכל זאת... זה נשק וזה.מסוכן).

היויו

New member
פחחח... אצ'קלון....

עיר של שניים וחצי גרוזינים נחנחים שחושבים את עצמם ערסים. בואי תבקרי פה במצדה וב"כחול לבן", תראי מה זה גרוזינים אמיתיים... חחח

The Cat Woman

New member
צריך לבוא עם כרטיס חבר, לא עם כרטיס להופעה

את כרטיסי החבר אביעד יחלק בכניסה (
סינג'ור לפנים!)

יאא../images/Emo13.gif

אחלה פלייר:) אם אני אבוא אולי אני אשאר עד הבוקר [נסתפק בתחבורה ציבורית..] אבל נראה.. אולי ההורים שלי יאספו אותי..

mary06

New member
וואו ../images/Emo99.gif

הפלייר נראה מעורר תיאבון (למסיבה כן..)..הרבה יותר מושקע מזה של ההופעה
וגם הכרטיס נראה מגניב
נשמע כמו אירוע טוב, מקווה שכולם פה יבואו :)

LadySilkworm

New member
למה זה לא יותר מאוחר באמת? P:

הפלאייר מאוד יפה :) אבל אני לא רואה את עצמי מגיעה בשעה כזאת S:

למעלה