חברים לחיים (מחד האמיתי).
אני יודע שבשבילי, הרגע שבו פרד וחד קרן הראו שהם סומכים עלי ואוהבים אותי היה רגע נפלא (זה לא קרה ברגע, זה נבנה בהדרגה, אבל לצורך העניין). בשבילי זה היה ניצחון גדול לזוגיות שלנו, ולאהבה, ולכל הרגעים האחרים שבהם המשכתי לקוות שהם יקבלו אותי למרות שהמציאות היתה מאוד שונה. באיזשהו מקום כל הזמן אמרתי בתוכי שלא יתכן, שלא הגיוני, שאדם כמוני, וילדים כמוהם, בסוף לא יתחברו. שהאמת והאהבה חייבים לנצח. אני המשכתי לנסות, ועין עמדה כל הזמן על המשמר כדי לשדר להם את עובדות החיים, גם להגן עלי ברגעי הזעם והדחיה שלהם כלפי, וגם להגן על זכותה לבחור את בן הזוג שלה. הרבה זמן התלבטתי מה אני בשבילם, איך קוראים לזה, לא אבא,לא אב חורג, לא דוד, אז מה אני בשבילם? עכשיו אני חושב שמצאתי מילה: חבר. אנחנו חברים. כמו שמבוגרים וילדים יכולים להיות, ובלי וויתור על מרחק השנים, וחוסר הסימטריה של האחריות והמחוייבות. הכי אני נהנה מרגעי החברות נטו, שבהם הילד שבי משתווה עם המבוגר שבהם, ואז כולנו ילדים או כולנו מבוגרים. עוד רגע שאני מאוד אוהב זה כשהם מראים לי שאיכפת להם ממני. מהבריאות שלי, מהנוכחות שלי. ממש עושה טוב. מסתבר שהביטוי הזה שאנחנו משתמשים בו לעיתים קרובות - חבר או חברה לחיים, יכול להיות ישים לא רק לגבי בני זוג, אלא גם על הילדים שלהם. גם פרד וחד קרן נהיו, בשלוש שנים האחרונות, חברים לחיים. ואם קשרים בין אנשים זה נכס, הרי שהתעשרתי.