באמת אין מילים!!! חיפשתי גם בהודעה למעלה מה לכתוב- ופשוט לא היה איך לתאר... אגב, מישהו שם לב לזווית הצילום של ראובן? היא ממש הציקה לי בחלק מהפרק (אני לא יודעת אם זה משהו שתמיד כך, כי אני רואה אחרי בחירה קפדנית, רק את הפרקים עם איילה) עוד 7 ימים שוב מגיע...
שכחתי את ראובן וגילה.. ו... החלטתי.. שבוע הבא אני אשאל את המסיכולוגית שלי איך זה מרגיש להיות "מדריכה" (כי היא כזו), נראה לי ממש מתיש.. גם מטופלים, גם להדריך.. אוף! כמה כח נפשי...
אבל לדעתידווקא בכל החוסר שליטה הזה, אפשר למצוא את החלק הכי יפה שאנחנו בעצם הכי פחות נפגשים איתו, לראות את הפסיכולוג גם כאדם... מצד שני, גם אני לא אוהבת את הטיפול עם גילה, יש לה משהו "מסתורי" ודי מפחיד לדעתי, אצלה קצת קשה לי למצוא את האמפתיה... בניגוד לראובן שאצלו זה ממש בולט כלפי המטופלים (למרות שהיא רק "מדריכה" שלו...) (מעניין אם עוד מישהו חושב ככה...
ברור שכן, זה הדבר הכי יפה בפרקים האלה. אבל לדעתי יש יותר מדי הבדל בין ראובן כאדם לבין ראובן כמטפל. משהו קצת לא הגיוני כזה. אצל גילה הוא זורק לה לפעמים הערות שהצופים לא ממש יכולים להבין ושקשורות לעבר. גילה מפתחת תיאוריות שבדר"כ לא קשורות כ"כ למציאות והוא מתעצבן מזה... זה בערך מה שהולך שם
ההבדל הוא באמת גדול מידי. אבל אולי כמו הרבה דברים אחרים שמנסים להציג בצורה טובה- הם ניסו להקצין את זה כמה שיותר... אולי גם בעיקר כי למי שמטופל קשה לפעמים לזכור ש... גם הפסיכולוג הוא אדם. בקשר לדברים הלא ברורים- אני לא זוכרת אם זה אתה שכתבת שזו סידרה עם רמה... לדעתי חלק מהרמה מתבטא גם בחופש המחשבתי, לחשוב בעצמך ולא להגיש הכל עם מגש של כסף לפה. יש משהו יפה בלדמיין לבד מה, איך וכמה ולאמת השערות...