פרק מסעיר...

byjo

New member
וואלה קלעת בול

אני לא יכול להתאפק אז רק אגלה שהיום בטיפול אצל גילה ראובן אומר לה בדיוק את מה שאמרת על ההבדלים בינהם על האמפתיה שלו למטופלים שלו (לעומתה)

byjo

New member
משום מה הפרק של יום חמישי בערב

היה כבר בבוקר בHOT VOD אז ראיתי בבוקר (ופיניתי לעצמי את הערב :))

One Echoe

New member
וואו.

הסוף כ"כ הפחיד אותי. זה פשוט היה הלם. לא הבנתי, אם היא בלעה את הכדורים או לא, ואז ראיתי שהיא קצת מעופפת, פתאום היא התנתקה מהמציאות ופשוט התעלפה. וואו. איזה פרק.

אני חושבת שיכלו להעצים את הסוף

בעזרת הצילום אם היו מצלמים כבכול מתוך עינייה של איילה שרואה הכל מטושטש ואז שחור ואז יראו לנו את אסי, זה היה לי חסר כי זה היה נראה לא כל כך אמיתי הכאילו התעלפות שלה על הספה באלנטיות כזו

tmn

New member
יודעים מיהו הפסיכולוג המפורסם

שראובן הזכיר שטען כי לטפל בנוער עם נטיות אבדניות יוכל רק פסיכולוג שחווה זאת ?

שרונסקי

New member
לא, אולי ישראל אורבך שעוסק באובדנות

של ילדים ונוער, יש לו כמה ספרים בנושא.

pomelit

New member
עד כמה שידוע לי

אורבך אף פעם לא איבד את הרישון שלו

נעמה שנונה ומעניינת,

ידין לא ממש התחברתי. אבל מה שמדהים באיילה זה שהיא מביאה איתה את עצמה, הפשטות התום של גיל 17... (אני מקווה שהצלחתי לתאר נכון מה היא מביאה לדעתי, זה קצת קשה לנסח במילים) זה מה שמקסים אותי בה:) יעל

One Echoe

New member
אני אוהב את נעמה

כי משום מה יש לי משיכה לבנות בגיל שלה
היא גם טיפוס די מעניין. אני אוהב את הפרקים עם ידין בגלל שאף פעם לא ברור לאן הם יגיעו... איילה זה פרקים יותר מרגשים...מרגשים מאשר מותחים, למשל.

One Echoe

New member
סתם הגיג.

בטיפול זו הסדרה הכי טובה שהייתה כאן בשנים האחרונות. וזו בטח ההברקה הכי טובה של הוט 3.

giladon2

New member
ממש כואב הלב על הילדה הזו

קשה שלא להתחבר לסיפור של איילה ולחוסר האונים שלה. לחשוב שדוקא ברגע שהיא קלטה שהיא באמת ניסתה להתאבד (בפעם הקודמת)היא קמה ועושה את זה עוד פעם. איך ראובן לא שם לב שהיא מתנהגת מוזר ובמקום זה הוא עסוק בלדבר על זה שדוקא הוא ש"היה במקום הזה" אמור להיות יותר רגיש לאנשים עם נטיות אובדניות... אנחנו רואים שהתסריטאים הולכים פה עם דמות "הפסיכולוג הפגיע" עד הסוף.
אם אני הייתי במקום ראובן הייתי נלחם עם עצמי שלא לקום ולחבק את איילה המסכנה. מעניין איפה עובר הגבול שמפריד בין מגע "תומך" (אם יש דבר כזה) להטרדה מינית. זהו בינתים, נראה לי שאני הולך לראות את הפרק שוב מחר

גלעד

לדעתי הוא דיבר לא כחלק מ"הפוזה של הפסיכולוג הפגיע"... הוא דיבר דווקא בגלל שחשד שהיא הולכת לעשות משהו לעצמה ("אני לא בטוח אם יצא לנו להיפגש שוב...") וכי רצה לתת לה את ההרגשה שהוא מבין אותה... כדי שתמשיך ותספר לו מה איתה ברגעים העייפים האלה... לל"ט.

giladon2

New member
תשובה לסטודנטיתתוהה

היי לך, לא התכוונתי שראובן סיגל לעצמו פוזה של פסיכולוג פגיע, אלא שזה מאפיין מאוד דומיננטי באישיות שהיוצרים סיגלו לדמות שלו.

אוקיי... נראה לי שלזה התכוונתי

הרי ראובן שאנחנו רואים זה לא אסי האמיתי, אלא דמות שהוא מציג.

pomelit

New member
הוא מת מפחד

היא אמרה לו פעמיים שהיא הלכה להתאבד והוא ניסה לעטוף את זה בכל מיני תירוצים ולהרחיק את הנושא מהעניין. ודווקא אחרי סדרת קלוזאפים שהיתה (לדעתי) אמורה לשדר נוכחות מאוד חזקה של שניהם בכאן ועכשיו של הפגישה הטיפולית. ההרגשה שלי היתה שזה כבד עליו. שהוא לא יודע מה לעשות עם הכאב שלה. שהוא מנסה לטשטש אותו במילים. אז היא הלכה ועשתה שוב..

למעלה