פרק 10- רבע הגמר!

פספסתי את ההתחלה - למה מישל עפה????

איזו כריסטין אני, התבלבלתי, הייתי עך ערוץ 2 וחיכיתי שהתחזית תיגמר ופתאום קלטתי שהדוגמניות זה בערוץ 10.... למה הן העיפו אותה??? כולן הצביעו הבעדה? מה קרה שם?

נמאס לי ממימי ואליסיה../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif

אני ממש מצטערת אבל נמאס לי מהן
במיוחד מאליסיה היא מרגישה בעדינות שהיא מעל כולן
זה התחיל עם מישל סליחה אבל זה שיש לה כסף אומר שטוב לה
כסף קונה הרבה אבל לא אושר אליסיה מימי וכריסטין יותר עניות ממנה ויש להן את האהבה של המשפחה מישל יש לה יותר ואמא שלה מזלזלת בה בטירוף
אז ההסבר של אליסיה היה מטומטם
ואחרי זה על ניראל.. קלטנו שאת סובלת שלא בחרו את התמונה שלך ב-כ-ל-ל
אפילו לא אחת
אז הכל מקנאה כנ"ל מימי נמאס

כריסטין ../images/Emo7.gif

השופטים המעצבנים האלה עלו לי לעצבים. הם ירדו על כריסטין ! כריסטין יפיפיה ודוגמנית על ושום דבר לא ישנה את זה. גם אם היא הפסידה וחוזרת הביתה היא הכי יפה !

michal2004

New member
כריסטין, את צריכה לשקול קריירה של

סטנדאפיסטית. באמת, את קורעת עם הטמטום שלך, ואת בכלל לא מתאמצת, תחשבי... את בסך הכל צריכה לעמוד מול קהל ולבהות עם המבט החלול שלך וזהו!! תרוויחי מליונים!!!

clubnet

New member
הבלונדה אין כלום בראש !!!ציפור

סבבה אגוזים הבלנודה עפה היא באמת דומה לציפור פרגית כנראה היה לה בזמנו קצת משפעת העופות חחחחחחחחחחחחח ניראל תיקח תגמר נראה לי מה אתם אומרים

צחי9פיל

New member
ניראל= השטן בהתגלמותו

היא מגעילה אגרסיבית תוקפנית ומגעילה. מי היא חושבת שהיא בכלל הלוואי שאליסיה תזכה כי היא הכי מתוקה שם ואם צריך 4 בגמר

איכסה פיחסה בילי מיחסה

ניראל את מועמדת נהדרת להשתתף בפרסומת של סמי בורקס!!! או להשיק בימי שישי את החלות במכולת של נחום!!!! יותר מזה אין לי...

ArAvOnEt

New member
מישל

אוףףף למה מישל הלכה? היא הרבה יותר טוב מאליסיה..! אליסיה סתמית כזאת... אין לה משהו מיוחד בכלל!!

עדידי15

New member
איזה רמאות.../images/Emo204.gif../images/Emo100.gif

כזכור לי,לפני 2 תוכניות בערך אמרו לניראל שאם יבחרו בה הבנות עוד פעם אחת[פעם רביעית סה"כ בתוכנית] היא תלך הבית אוטומטית בלי אפשרות לערער אצל השופטים. היום היא נבחרה על ידי הבנות בפעם הרביעית. משמע-היא הייתה אמורה ללכת הביתה בלי זכות לערער אצל השופטים. כיצד תסבירו את זה שהמקום שהיא תלך הביתה העלו אותה לגמר?

Oוכ7יה

New member
היא רעההההההההההההההההההההה

היא רעעעההה ושוב רעעהה והיא מגעילה והיא לא אנושית היא פשוט זוועתית ונמאס לי כבר מהטרמפ הזה שהיא לוקחת בגלל שהיא ערבייה אז בוחרים בה אולי תסתכלי קצת עצמך ועל האישיות שלך את פשוט דוחה ומגיע לך לעוף רק על זה וגם אם את נראת טוב.. (שאני די חולקת על זה, היא נראת טוב אבל לא יותר מכריסטין) פשוט ביזיון ומה שנראה לי? השופטים לא מעיפים אותה כבר קיבינימט רק בגלל שהם חוששים שיגידו שהעיפו אותה רק בגלל שהיא ערבייה. גועל נפש.

אווייש רעות מיראל היתה טובה ויפה..

ורוב אנשים בחול אהבו אותה יאלה ואהבתי תשופטת שאמרה שטוב שהיא אגרסבית מיראל כי ככה היא תישרוד הכן היא צודקת

hottyboi

New member
וואלה כל הכבוד לניראל ,מגיעה להן

מימי שלא תשחק אותה, היא גזענית ברמות . והן קיוו שניראל תעוף , והן כל הפרק השפילו אותה ניראל יותר טובה, ניראל הכי טובה
איך תסבירו תהצלחה שלה באיטליה?! בטח יותר ממימי ומאליסיה. ועל כל מה שהן עשו לה טוב שהיא פתחה עליהן תפה שלה

איך ניראל היתה מגעילה ואגרסיבית!

אליסיה פשוט מדהימה! התמונה שלה היתה כ"כ מושלמת!!!! והלוואי שנטלי תחזור.

yaki123

New member
אני לא מאמין שכריסטין לא עלתה../images/Emo10.gif

זה לא נקלטטט!! הכי הכי יפה שם,מהתחלה אהבתי אותה.. איך השאירו את ניראל הקופה הזאת
איך בטי אמרה- משטח גיהוץ!!! כריסטין מלאת אור..וניראל כזאת חשוכה ומכוערת..

אם כל הכבוד../images/Emo26.gif

אני עוקבת כל יום רביעי בדוגמניות... ואני עוקבת אחרי ההיתנהגות של ניראל אם הכל והכל היא ממש חיה
יש לה פה מסריח,היא הביאה את זה על עצמה... היא כל הזמן רבה,תחרותית,רעה... מההתחלה היא לא התחברה לאף אחד... והכי מעצבן שהשופטים אמרו עליה שהגישה שלה לא טובה,היא עדיין ממשיכה.. שהיא מאופרת היא יפה,אבל יש לי תמונה שלה מלאישה שהיא בלי איפור אתם תירצו להקיא! ובכלל אין לה חזה
מה לא עושים בישביל רייטינג,ולבנתיים כולן שם רבות וכריסטין כבר מצטלמת לדוגמנות ומקווה או שמימי תיקח או שיחזירו את נטלי ושהיא תיבחר

ניראל , את מיותרת. מאוד

חבל שבחורה זו מצאה לעצמה להכנס לתחרות שמעל לרמתה , ניראל - אם בחרו בך באיטליה - שם תלכי, תלכי , תלכי כבר

למעלה