פרק 10- רבע הגמר!

אוי תשוויץ! כי הבלוג שלך הכי יפה

וכבר אמרו לך שהוא יפה ויש לך עתיד אבל גם אמרו שהוא פצצתי ויפה ואני לא שוכחת שאמרו לך שהוא יפה ומצחיק ויש לך עתיד ובכלל הפתיעו אותך ואמרו עד כמה שהבלוג שלך יפה ונהדר.... אבל האמת... אני עפה טילים לשם...... אה ויש לך בלוג פצצה...

ס ו ל ר ו

New member
???

היא ישראלית לכל דבר.. כמה כבר אפשר להיות גזענית? נמאס.. זה שהיא באה לתוכנית של יהודים לא אומר שהיא פחות טובה! אנחנו היהודים, שחווים אנטישמיות כל הזמן אם בחו"ל או בטלויזיה הכי צריכים להבין את זה. אבל לא, במקום זה אנחנו גזענים בעצמו. אם אנחנו לא מבינים איך אחרים יבינו???

עדידה2

New member
אז זהו שאני ממש לא טיפוס כזה!

בהתחלה אהבתי אותה אמרתי שיש לה יופי נחמד ואני עדיין חושבת ככה! אבל בן אדם צריך להתנהג נורמלי היא ממש תוקפנית אני לא יכולה לראות את זה ! קצת בגרות שתהייה לה! יש לה רוע בעיינים!!! וכן אני נותנת דוגמא!! כי זה נכון תארו לכם דוגמנית שלנו בתוכנית הדוגמניות של הערבים!! אני חושבת שמתייחסים אליה בסדר גמור והיא סתם ממציאה תרוצים כל הזמן שזה בגלל שהיא ערביהה !

TuTyBoP15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

לגבי הפיסקה הראשונה היא מאוד גזענית ולא מסכימה איתך.. לגבי היהודיה בתוכנית של ערבים יש בזה משהו נכון.. לגבי שאר הפיסקה ממש לא
לגבי הפסקה השניה אני מאוד מסכימה איתך

rebecca121

New member
אז ככה...

בתחילת הפרק מישל עפה.. מימי אליסיה וקריסטין בחרו בה.. ניראל בחרה בקריסטין... אחרי זה היה מין תחרות כזאת.. הם העמידו עלונים עם התמונות של הבנות..והאנשים ברחוב היו צריכים לבחור את ההכי יפה..הבחורה שהתמונה שלה תלקח הכי הרבה זוכה... התמונות של ניראל ומימי נלקחו הכי הרבה, של קריסטין רק 1 ושל אליסיה אף אחד לא לקח... בסופו של דבר ניראל ניצחה.. הם נפגשו עם מורן אטיאס ובלה בלה בלה עשו שופינג לא משהו מעניין.. אחרי זה הם עמדו לבחור אחת של הצליחה בצילומים... כמובן בחרו כולן בניראל שהתחילה לבכות ויצאה מהמעגל וחזרה... היא רבה עם אליסיה ומימי..בגלל שהן חשבו שהיא עושה הצגות כדי שלא ידיחו אותה.... כמובן הדיחו את קריסטין.....ומימי שהיא חברה טובה שלה התחילה לבכות אז ניראל אמרה לה בסוף "מגיע לך, עכשו תסבלי כמו שאני סבלתי, מצדי תבכי עד מחר" משהו כזה.... סוף... חחחח..

witchi K

New member
תודה רבה../images/Emo13.gif

אוף איזה באעסה שלא יצא לי לראות!!!! מה היה הפרומו לשבוע הבא אגב?

דווקא אני אהבתי איך שהיא לקחה את זה

לא כל אחת צריכה להתחיל לבכות אחריי שמנפים אותה, אהבתי שהיא לקחה את זה בקלילות ולא עשתה מזה כאילו קרה אסון.

rebecca121

New member
אבל עם אותו פרצוף?

היא לא משנה הבעה... אותו פרצוף דפוק לה כול הזמן... יש הבדל בין לקחת את זה בקלילות ולבין לא להתייחס לזה בכלל..

RedDevil17

New member
לכל אחד יש דעה משלו, וזה לגיטימי.

אבל מי שלא אוהב את ניראל הוא כנראה מפגר.

moomita

New member
ניראל הכי "עמך" לדעתי..

היא הכי נורמאלית בקיצור.. מימי .. לא יודעת מה רוצים ממנה... היא בסדר +- אליסיה..
. שוב, מה רוצים ממנה ?! ניראל.. נורמלית, דומה להרבה בחורות ברחוב. וזהו.
אני כ"כ מחזירה את מישל אהובתי לגמר
איך הדיחו אותה
~!

MeRmAiDe

New member
נכון,שיאכלו את הלב,היא יפה

אוהבים אותה והן כונאפות עולם.קשה קשה.

המונשרי

New member
אם ישנו צדק פואטי ................

אין מצב שניראל תיזכה. לא מגיע לה לזכות. היא בן אדם דוחה , לא מתורבתת עם יחסי אנוש על הפנים.

karyn

New member
דווקא העפיו אותה כי

קודם כול צריך להיות בן אדם אחר כך באים הדברים האחרים...

MeRmAiDe

New member
אנשים,ראיתם את הפרומו../images/Emo204.gif

ניראל נראית מעולה, עשו לה צבע חדש בשיער,נורא מתאים לה...

ליןןןןן

New member
ספי פרסומאי, נכון....

אבל הוא לא יודע לשחק בשיט
"אני לא יודע זה בשידור חי"
מה זה הבכי המאולץ הזה

למעלה